نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: مشكل در كار نكردن دكمه ها بعد از اتصال به my sql

  1. #1

    Question مشكل در كار نكردن دكمه ها بعد از اتصال به my sql

    سلام من يه سري ليست باكس دارم كه به وسيله ي يه دكمه پر ميشن.يعني روي اين دكمه كه ميزنم محتواي تكس باكسها رو به ليستا اضافه ميكنه.اما وقتي ليستارو به پايگاه داده متصل كردم با كليك روي اون دكمه ديگه هيچ اتفاقي نميفته.چرا؟بايد چيكارش كنم؟

    اینم کد:

     privatevoid btncreat_Click_1(object sender, EventArgs e)
    {
    a = Convert.ToInt32(listBox1.Items.Count);
    b = Convert.ToInt32(textBox3.Text);
    c = Convert.ToInt32(textBox4.Text);
    listBox1.Items.Add(a);
    listBox2.Items.Add(textBox2.Text);
    listBox3.Items.Add(b);
    listBox4.Items.Add(c);
    listBox5.Items.Add(textBox5.Text);


    اينو نوشتم بعد اومدم datasource ليستامو برابر با جدولي كه ساخته بودم قرار دادم و display memberهر ليستو برابر يكي از ستوناي جدولم.حالا ديگه روي دكمه كه ميزنم چيزايي كه توي تكس باكس هس نه به ليستام اضافه ميشه نه يه جدولم
    آخرین ویرایش به وسیله mehdi.mousavi : شنبه 02 اردیبهشت 1391 در 17:52 عصر

  2. #2

    نقل قول: مشكل در كار نكردن دكمه ها بعد از اتصال به my sql

    سلام بچه ها.ميشه كمكم كنين؟برنامم ديگه كار نميكنه.لطفا اگه كسي ميتونه كمكم كنه.ممنون ميشم

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •