نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال در مورد تغییر عکس picture box

  1. #1

    سوال در مورد تغییر عکس picture box

    سلام
    دوستان محبت میکنید بفرمایید چگونه می توان عکس یک picture box را در حین اجرای برنامه تغییر داد؟!
    ممنون میشم راهنمایی کنید
    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: سوال در مورد تغییر عکس picture box

    X = Image.FromFile("")

  3. #3

    نقل قول: سوال در مورد تغییر عکس picture box

    اگه آدرس عکس رو داری :
    pictureBox1.ImageLocation = "pic.jpg";

    یا
    pictureBox1.Image = Image.FromFile("pic.jpg");

  4. #4
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    شهر هفت هزار ساله شوش
    پست
    79

    نقل قول: سوال در مورد تغییر عکس picture box

    دوست عزیز راه بهتر اینه که از کنترل imagelist استفاده کنی
    اونجوری فقط با عوض کردن ایندکس عکس مورد نظر رو لود می کنی
    موفق باشی

  5. #5

    نقل قول: سوال در مورد تغییر عکس picture box

    هر چند که خیلی دیر به سوال شما جواب داده میشه ولی یک جواب از حقیر
    شاید به کار نفر بعدی بخوره

    راحت ترین و 100 البته استانداردترین راه استفاده از ریسورس خود ویژوال استودیو هست

    به ترتیب تصاویر ضمیمه عمل کنید و در نهایت درون کد خود از این خط برنامه استفاده کنید
    به همین راحتی
    برای حذف و ویرایش تصاویر میتونید از تنظیمات برنامه و قسمت Resources مراجعه کنید

    PictureBox1.Image = My.Resources.ImageName


    Example2.jpg

    Example3.jpg

    Example1.jpg

    Example4.jpg

    آخرین ویرایش به وسیله Kadilak_8000 : سه شنبه 13 تیر 1391 در 07:50 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •