نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

  1. #1

    وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

    سلام.می خوام اطلاعات موجود در چند سطر یک گرید ویو رو به دیتا بیس اضافه کنم .اگه کسی می دونه لطفا راهنمایی کنه.ممنون

  2. #2

    نقل قول: وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

    سلام دوست عزیز
    من خودم اینجور استفاده کردم
    ابتدا ی حلقه به طول تعداد سطر گرفتم واستا ی لحظه

     ClsHesb obj = new ClsHesb();
    string error="";
    int countg = radGridView1.Rows.Count;
    for (int i = 0; i < countg; i++)
    {
    کدتون بنویسین
    }

    }
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ثبت شد");


    این کد برنامه خودم بود که واسه یحسابداری بنویسم.
    مظاهر

  3. #3

    نقل قول: وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

    نقل قول نوشته شده توسط mazaher5723 مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    من خودم اینجور استفاده کردم
    ابتدا ی حلقه به طول تعداد سطر گرفتم واستا ی لحظه

     ClsHesb obj = new ClsHesb();
    string error="";
    int countg = radGridView1.Rows.Count;
    for (int i = 0; i < countg; i++)
    {
    کدتون بنویسین
    }

    }
    MessageBox.Show("اطلاعات با موفقیت ثبت شد");


    این کد برنامه خودم بود که واسه یحسابداری بنویسم.
    مظاهر
    مرسی دوست عزیز دو تا سوال دارم اول اینکه این clshesb چیه؟بعدم اینکه منظور از کدتون اینه که هر سطر دیتاگریدو پاس بدم به دیتا بیسم؟بازم ممنون

  4. #4

    نقل قول: وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

    دوستان عزیزی که واردن ببنید این کدی که نوشتم درسته؟اگه درسته پس چرا خطا میده؟

    for (int count = 0; count < dataGridView1.Rows.Count; count++)
    {

    string ID = dataGridView1.Rows[count].Cells["ID"].Value.ToString();
    string namekala = dataGridView1.Rows[count].Cells["namekala"].Value.ToString();
    string insertQuery = "insert into detailsprint(ID,name-kala) values('" + ID + "','" + namekala + "')";
    con.Open();
    OleDbCommand comm = new OleDbCommand(insertQuery, con);
    comm.ExecuteNonQuery();
    con.Close();
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

    سلام خطایی که میگیره هم بذار..

  6. #6

    نقل قول: وارد کردن تمام اطلاعات یه گرید ویو به دیتابیس به صورت یک جا

    نقل قول نوشته شده توسط AliSaeedi_v مشاهده تاپیک
    سلام خطایی که میگیره هم بذار..
    خطای اول:
    syntax error in INSERT INTO statment
    دومین خطا:
    (قسمت وارد کردن ID)
    object reference not set to an instance of an object

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •