نمایش نتایج 1 تا 12 از 12

نام تاپیک: ذخیره تغییرات ComboBox بدون کد نویسی...

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    ذخیره تغییرات ComboBox بدون کد نویسی...

    سلام.دوستان راهی هست که بشه بدون کد نویسی تغییرات کمبو باکس رو ذخیره کرد؟

  2. #2

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    سلام دوست عزیز واضجتر بگین

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    یعنی وقتی یک ایتم رو انتخاب میکنن و دوباره برنامه رو اجرا میکنن همون ایتم نشون داده بشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    چرا کسی جواب نمیده؟

  5. #5

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    خیر، نمیشه مگر در صورتی که موقع initialize کردن کامپوننت اونو مقدار دهی کرد که یا باید توسط خودتون داخل برنامه انجام بشه یا اینه کنترل رو طوری تغییرش بدین (یه کنترل بر پایه کلاس اون کنترل بسازین) که موقع تغییر یکی از مقادیرش، مقدار جدید یا اصلاحی رو یه جایی مثل یه فایل xml یا ini یا رجیستری ذخیره کنه و موقع نمایش بعدی خودش موقع initialize کردن اونا رو دوباره لودش کنه.

  6. #6

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    بدون کد نویسی که امکان نداره ولی از Settings استفاده کنید
    یک متغیر مثلا از نوع integer تعریف کنید و ایندکس انتخاب کاربر رو به اون اختصاص بدید
    دفعه بعد روی رویداد application.startup اون متغیر رو به selectedindex در combobox تنظیم کنید.
    در سه حرکت !!!

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    ممنون . میشه کد کاملشو بذارید؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    لطفاً از Setting تکست باکس هم یه مثال بزنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    سلام
    SolutionExplorer » Solution » Project » Properties » Settings.settings
    در فیلد Name یه اسم مناسب برای ذخیره کردن State مطلوب از Object مورد نظر وارد کنید. فیلد Type نوع مقدار رو مشخص میکنه، مثلاً برای ذخیره SelectedIndex یک ComboBox میتونید از int و برای ذخیره متن یک TextBox از string استفاده کنید. اگر این مقدار برای تمام کاربران نرم افزار ثابت هست، فیلد Scope رو روی Application و در غیر اینصورت بر روی User تعریف کنید. توجه کنید که تنظیم Scope بر روی Application به معنی این هست که اون مقدار در برنامه ثابت (Read-Only) هست و دیگر نمیتونید تغییرش بدهید. بنابراین برای مقادیر با Scope کاربر میتونیم (برای مثال برای کمبوباکس) به صورت زیر در برنامه مقداردهی کرده و اون رو ذخیره کنیم:

    Properties.Settings.Default.ComboBox1SelectedIndex = combo1.SelectedIndex;
    Properties.Settings.Default.Save();


    برای بارگزاری هم که مشخصاً در محل مناسب مینویسیم:

    combo1.SelectedIndex = Properties.Settings.Default.ComboBox1SelectedIndex  ;

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    ممنون اقای رافعی من کد رو وارد کردم ولی این ارور رو داد:
    'PhotoPaeezan.Properties.Settings' does not contain a definition for 'ComboBox1SelectedIndex' and no extension method 'ComboBox1SelectedIndex' accepting a first argument of type 'PhotoPaeezan.Properties.Settings' could be found (are you missing a using directive or an assembly reference?)

  11. #11

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    چه زمانی این خطا رو میده؟ هنگام بستن برنامه یا لود.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: ذخیره تغییرات کمبوباکس بدون کد نویسی...

    آآ!!
    مثل اینکه توضیحاتم به اندازه کافی گویا نبوده! مقدار ComboBox1SelectedIndex فقط یک مثال بود.
    خب از اول: فرض کنیم که شما در SolutionExplorer فایل Settings.settings رو نمیبینید. روی پروژه مورد نظر مطابق شکل زیر راست کلیک کرده و گزینه Properties رو انتخاب کنید.


    طبق شکل زیر به بخش مربوط به Settings پروژه بروید.


    حالا مطابق شکل زیر یک مقدار دلخواه (مثلاً ComboBox1SelectedIndex) رو در فیلد Name تعریف کنید و نوع اون رو هم بر اساس نیاز (مثلا int) مشخص کنید.


    بقیه مراحل هم عیناً مطابق پست قبل انجام میشوند.
    آخرین ویرایش به وسیله رافعی مهدی : چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391 در 11:17 صبح دلیل: تصحیح URL تصاویر

تاپیک های مشابه

  1. باز کردن لیست combobox با کد نویسی
    نوشته شده توسط Delphi7_love در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 02 آبان 1389, 16:06 عصر
  2. ساخت كلاس بدون كد نويسي
    نوشته شده توسط hrbaban در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 05 خرداد 1389, 22:26 عصر
  3. مبتدی: آیا امکان استفاده از Button یا text در win32 بدون کد نویسی وجود داره ؟
    نوشته شده توسط Irejx64 در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 10 فروردین 1389, 02:24 صبح
  4. ایجاد فرم بدون کد نویسی در win32
    نوشته شده توسط DLL_DLL در بخش برنامه نویسی با MFC و ++Visual C
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 16 آبان 1388, 00:29 صبح
  5. پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 27 اردیبهشت 1388, 19:37 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •