نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: پر نشدن ديتا گريد با select

  1. #1

    پر نشدن ديتا گريد با select

    سلام
    ميخواستم ببينم چرا وقتي من دستورات زير را مينويسم ديتا گريد خاليه و برام هيچي بر نميگردونه ايا ايرادي در كدم هست يا در بانك يا........... ممنون
    string str2;
    str2 = comboBox1.SelectedItem.ToString ();

    SqlConnection objConnection = connectionclass.getconnection();








    SqlCommand objCommand = new SqlCommand("select clgno from clg where clgname like '%" + str2 + "%'");
    objCommand.Connection =objConnection ;

    SqlDataAdapter objdataadapter = new SqlDataAdapter(objCommand );

    DataTable dt=new DataTable();


    objdataadapter.Fill(dt);

    dataGridView1.DataSource = dt ;

  2. #2

    نقل قول: پر نشدن ديتا گريد با select

    دستورات داخل چه رویدادی نوشتی؟کمبوباکس رو از بانک اطلاعاتی پر میکنی؟

  3. #3

    نقل قول: پر نشدن ديتا گريد با select

    دستورات داخل يك دكمه اند .كمبو باكس را دستي پر كردم البته يه بار به بانك وصلش كردم ولي جواب نداد البته اگه راه خاصي هم داره بگيد تا امتحان كنم.ممنون

  4. #4

    نقل قول: پر نشدن ديتا گريد با select

    برای پرکردن اطلاعات از بانک از این کدها استفاده کن

    OleDbConnection con = new OleDbConnection(@"Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12. 0;Data Source=" + Application.StartupPath + "/dic.mdb");
    OleDbDataAdapter dagroup = new OleDbDataAdapter("select * from tablename", con);
    DataSet dsgroup = new DataSet();
    DataView dvgroup = new DataView();
    dagroup.Fill(dsgroup, "tablename");
    dvgroup.Table = dsgroup.Tables["tablename"];
    cbgroup.DataSource = dvgroup;
    cbgroup.DisplayMember = "namefeild";
    con.Close();

    برای جستجو هم از تکس باکس استفاده کن مثلا اگه فلید های که بایند کردی به کمبورو سرچ کنی میشه

    dv.RowFilter = "namefeild like '%"+txtloghat.Text+"%'";
    cbgroup.DataSource = dv;

    اگه هم مشکلت حل نشد برنامه رو بذار برات اصلاح کنیم
    برای اس کیو ال هم همینه تقریبا

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •