نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: جداسازی قسمت خاصی از رشته

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    جداسازی قسمت خاصی از رشته

    درود

    من میخوام فقط مقدار هایی که مشخص کردم از درون این رشته ها که درون یک فایل متنی هستند استخراج بشن چه روشی رو پیشنهاد میکنید؟
    aaa,123,456,dttete,7849
    aaa,3453,4556,dttete,7545
    aaa,546,879,dttete,712
    aaa,230,4545,dttete,439

    به طور مثال نوشتم اینارو مقدارها همیشه در حال تغییره

  2. #2

    نقل قول: جداسازی قسمت خاصی از رشته

    با استفاده از Split میتونی این کار را انجام بدی

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: جداسازی قسمت خاصی از رشته

    بله با split میشه ولی چطور اون مقدار هایی که bold کردم رو از بقیه جدا کنم چون مثلا اینجا باید از هر , جدا کرد که خوب قسمتهای دیگه هم جدا میکنه

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تهران
    پست
    206

    نقل قول: جداسازی قسمت خاصی از رشته

    راهشو پیدا کردم ممنون

  5. #5

    نقل قول: جداسازی قسمت خاصی از رشته

    میشه راهشو اینجا هم بذارید لطفا

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: جداسازی قسمت خاصی از رشته

    خوب استاد عزیز کریزی نکته اصلی رو گفتن و نمونه اش خوب میشه دوست عزیز
    STRING[] S=TEXT1.TEXT.SPLITE(',');
    خوب تو قسمت بالا رشته هایه شما رو تفکیک می کنه و رشته مورد نظر شما S[1] میباشد فقط به جایه TEXT1.TEXT رشته مورد نظر خودتونو بذارید و آرگومان یا پارامتر تابع اسپلیت یک مقدار از CHAR هست که میخواییم بر اساس همون تفکیک انجام بدیم اگه بازم توضیح خواستید در خدمتم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: چطور یه محل یا قسمت خاصی از یه عکس رو توی کنترل Image یا Picture نشون بدیم؟
    نوشته شده توسط Hadiir.net در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 03 اسفند 1387, 17:25 عصر
  2. سوال: چطور میشه یک رشته را در قسمت خاصی از یک فایل قرار داد
    نوشته شده توسط mostafaharvest در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 27 دی 1387, 19:56 عصر
  3. بیرون کشیدن بخش خاصی از رشته با Regex
    نوشته شده توسط miladr در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 28 اسفند 1386, 09:13 صبح
  4. انتقال به قسمت خاصی از صفحه
    نوشته شده توسط Mavix19 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 10
    آخرین پست: دوشنبه 10 دی 1386, 20:30 عصر
  5. قرار دادن قسمت خاصی از صحفه برای مدیریت خبر
    نوشته شده توسط salim_a در بخش PHP
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 آذر 1385, 09:00 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •