نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

    با سلام من نیاز دارم که محصولات رو در سه ستون نمایش بدم با امکان اینکه محصولات دیگر در صفحات بعدی باشه یعنی پیجینگ بشه از کدوم کنترل استفاده کنم و چطور پیچینگ کنم

  2. #2

    نقل قول: نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

    با سلام ، شما میتونید از دیتا لیست هم استفاده کنید.
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  3. #3
    کاربر دائمی آواتار sara_aryanfar
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    جایی در ایران
    پست
    1,507

    نقل قول: نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

    دیتا لیست چطوری paging میشه من در سایت اقای دلشاد دیدم که ایشون لیست ویو رو بهتر دونسته بودن در مورد paging

  4. #4

    نقل قول: نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

    بعید میدنم فرقی بکنه :
    من معمولا از این روش برای paging استفاده مکینم ، ولی خوب میشه بهینه ترش هم کرد :

    PagedDataSource pds = new PagedDataSource();
    pds.DataSource = ObjectDataSource1.Select();
    pds.AllowPaging = true;
    pds.PageSize = Convert.ToInt32(ComboCount.SelectedValue);
    int cur;
    int count = 0;

    decimal PdsCount = Convert.ToDecimal(pds.DataSourceCount) / Convert.ToDecimal(pds.PageSize);
    String s = PdsCount.ToString();
    String[] test = s.Split('.');
    if (test.Count() > 1 && Convert.ToDecimal(test[1]) > 0)
    PdsCount = Convert.ToDecimal(test[0]) + 1;

    if (Request.QueryString["page"] != null)
    cur = Convert.ToInt32(Request.QueryString["page"]);
    else
    cur = 1;
    pds.CurrentPageIndex = cur - 1;




    LitPage.Text += "<a class='Repeater'>صفحه " +Persia.Number.ConvertToPersian( Convert.ToString(pds.CurrentPageIndex + 1)) + " از " +Persia.Number.ConvertToPersian( Convert.ToString(PdsCount)) + "</a>";

    if (pds.CurrentPageIndex + 1 > 1)
    {
    LitPage.Text += "<a class='Repeater' href='" + Request.CurrentExecutionFilePath + "?page=" + 1 + "&Count=" + ComboCount.SelectedIndex.ToString() + "&Group="+group+"'>ابتدا</a>";
    LitPage.Text += "<a class='Repeater' href='" + Request.CurrentExecutionFilePath + "?page=" + Convert.ToString(pds.CurrentPageIndex) + "&Count=" + ComboCount.SelectedIndex.ToString() + "&Group=" + group + "'><</a>";
    LitPage.Text += "<P class='PReap'>.......</p>";
    }

    for (int i = 1; i <= PdsCount; i++)
    {
    if (i >= pds.CurrentPageIndex)
    {

    if (count < 3)
    {
    count++;
    if (pds.CurrentPageIndex + 1 == i)
    LitPage.Text += "<a class='RepeaterSelected' href='" + Request.CurrentExecutionFilePath + "?page=" + i + "&Count=" + ComboCount.SelectedIndex.ToString() + "&Group=" + group + "'>" + Persia.Number.ConvertToPersian(i) + "</a>";
    else
    LitPage.Text += "<a class='Repeater' href='" + Request.CurrentExecutionFilePath + "?page=" + i + "&Count=" + ComboCount.SelectedIndex.ToString() + "&Group=" + group + "'>" + Persia.Number.ConvertToPersian(i) + "</a>";

    }
    }
    }
    if (pds.CurrentPageIndex + 1 != PdsCount)
    {
    LitPage.Text += "<P class='PReap'>.......</p>";
    LitPage.Text += "<a class='Repeater' href='" + Request.CurrentExecutionFilePath + "?page=" + Convert.ToString(pds.CurrentPageIndex + 2) + "&Count=" + ComboCount.SelectedIndex.ToString() + "&Group=" + group + "'>></a>";

    LitPage.Text += "<a class='Repeater' href='" + Request.CurrentExecutionFilePath + "?page=" + Convert.ToString(PdsCount) + "&Count=" + ComboCount.SelectedIndex.ToString() + "&Group=" + group + "'>انتها</a>";
    }


    dl.DataSource = pds;
    dl.DataBind();
    اهدای عضو اهدای زندگی
    --------------------------------------------------
    آخرین پروژه ها :
    آنتی ویروس کسپرسکی آنلاین --- فروشگاه آنلاین بیت دیفندر

    آنتی ویروس بیت دیفندر --- دوتخته: نقد و بررسی هتل های ایران و جهان --- پشم شیشه ، پشم سنگ و کارتن پلاست ایران --- کسپرسکی


    --------------------------------------------------



  5. #5
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    پست
    77

    نقل قول: نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

    نقل قول نوشته شده توسط hamid_shrk مشاهده تاپیک
    بعید میدنم فرقی بکنه :
    من معمولا از این روش برای paging استفاده مکینم ، ولی خوب میشه بهینه ترش هم کرد :
    توی پی جینگ باید دیتاسورس دیتا لیست باید شامل کل مقادیر دیتابیس باشه ؟ یا مثلا ما بزنیم تو دستور sql که top 10 مثلن بعد پیجینگ کنیم ده تا میر جلو ؟

  6. #6

    نقل قول: نمایش محصولات با دیتا لیست یا لیست ویو؟

    ترکیب objectDataSource و Listview و asp.net pager می تونه به راحتی برای شما Paging بهینه رو فراهم بیاره.
    توضیح اینکه asp.net pager به سادگی دیتای کنترل Listview رو صفحه بندی می کنه. ( کلا" هر کنترلی که اینترفیس IPageableItemContainer رو Implement کرده باشه می تونه با pager دات نت کار کنه. )
    ObjectDataSource هم دو تا Property داره به نام SelectMethod و SelectMethodCount که در واقع delegateهایی هستند به متدهایی که شما ، در اون متدها پیجینگ رو هندل می کنید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن اطلاعات دیتا گرید در لیست ویو
    نوشته شده توسط viper2009 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 12 دی 1388, 15:16 عصر
  2. سوال: نمایش فایل های یک پوشه در لیست
    نوشته شده توسط Dr.Bronx در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: شنبه 31 مرداد 1388, 22:54 عصر
  3. نمایش تمامی رکوردهای یک فیلد در لیست باکس
    نوشته شده توسط nimja145 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 03 دی 1387, 22:46 عصر
  4. کمک در قرار دادن دیتا بیس در لیست باکس
    نوشته شده توسط behzad_lover در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 22
    آخرین پست: یک شنبه 05 آبان 1387, 18:45 عصر
  5. نمایش نتیجه یک کوئری داخل یه لیست
    نوشته شده توسط sm در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 21 مرداد 1386, 13:23 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •