نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: حذف object از arraylist

  1. #1

    حذف object از arraylist

    سلام.
    یه مشکلی در برنامه نویسی برام پیش اومده اگه کمکم کنید ممنون میشم.
    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Collections;
    namespace ConsoleApplication4
    {
    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    class1 c = new class1();
    c.x = 1;
    c.name = "a";

    class1 bo = new class1();
    bo.name = "b";
    bo.x = 2;

    ArrayList l = new ArrayList();
    l.Add(c);
    l.Add(bo);

    class1 f = new class1();
    f.name = c.name;
    f.x = c.x;

    l.Remove(f);
    foreach (class1 v in l)
    {
    Console.WriteLine(v.x + " " + v.name);

    }
    Console.Read();
    }
    }
    class class1
    {
    public int x;
    public string name;
    }
    }


    خروجی:
    Capture.GIF
    من شی اول رو حذف کردم ولی هنوز تو arraylist بود

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1386
    محل زندگی
    Kurdistan Of Iran
    پست
    106

    نقل قول: حذف object از arraylist

    برای حذف یک آیتم از ArrayList باید اینطوری بنویسید

    array.remove(object);

    یا
    array.RemoveAt(index);

    موفق باشید

  3. #3
    مدیر بخش آواتار mmd2009
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    پست
    2,393

    نقل قول: حذف object از arraylist

    با سلام

    شما که حذفش نکردی ؟؟؟

    چطوری با ایجاد یک شی ، شی بعدی رو میخوای حذف کنی به این شکل ؟

    باید اینکارو بکنید :


    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    class1 c = new class1();
    c.x = 1;
    c.name = "a";

    class1 bo = new class1();
    bo.name = "b";
    bo.x = 2;

    ArrayList l = new ArrayList();
    l.Add(c);
    l.Add(bo);

    l.Remove(c);


    foreach (class1 v in l)
    {
    Console.WriteLine(v.x + " " + v.name);

    }
    Console.Read();
    }
    }
    class class1
    {
    public int x;
    public string name;
    }


    موفق باشید

    کسی که به خود اطمینان دارد به تعریف دیگران احتیاج ندارد. «گوستاو لوبون»


  4. #4
    سلام.
    منظورم اینه که من تو یه زمان یک شی به arraylist اضافه میکنیم و بعد اون شی رو ازبین می برم(مجبورم)
    و تو یه زمان دیگه که بخوام اون رو از arraylist پاکش کنم یک شی با همون خصوصیات ایجاد کردم.
    حالا اون شی رو به عنوان آرگمان میدم درست کار نمیکنه.یعنی پاکش نمیکنه.
    اگه راه حلی پیشنهاد بدید ممنون میشم.
    آخرین ویرایش به وسیله MAZAHER70 : چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391 در 14:45 عصر

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: حذف object از arraylist

    دوسته من شما باید بر اساس پارامتر x یا یک پارامتر دلخواه اون شی رو ایدی یکتا بدی بعد با شمارش اشیاه و پیدا کردن اون ایدی شی مورد نظر رو حذف کنی

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از اشاره گرها در Object Pascal (دلفی)
    نوشته شده توسط RezaBS در بخش مقالات مرتبط با Delphi/Win32
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 03 تیر 1388, 19:37 عصر
  2. حذف object
    نوشته شده توسط mahan123 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 07 خرداد 1388, 10:16 صبح
  3. حذف یک رکورد
    نوشته شده توسط shsoft در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 6
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 13:37 عصر
  4. حذف رکوردهای فیلتر شده از یک table
    نوشته شده توسط Gladiator در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 15 اسفند 1381, 10:16 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •