نمایش نتایج 1 تا 14 از 14

نام تاپیک: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

  1. #1

    Exclamation نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    با سلام خدمت دوستان
    من چند تا چک لیست گذاشتم و به تعداد آنها در فیلد ساختم که باید بر حسب نیاز تیک بزنند حالا چطور باید توی بانک اینهایی که انتخاب شده و تیک خورده رو باید ذخیره کنم

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    چک لیست چیه ؟ منظورتون چک لیست باکسه یا چک باکس
    اگه اولیه می تونی join کنی مقادیر checked آیتما رو با استفاده از یه کاراکتری مثل کاما و بصورت رشته ذخیره کنی بعد برای فرا خوانی split کنی با همون کاراکتر

  3. #3

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    ببخشید منظورم چک باکس هست

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    Lightbulb نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    Data Type از فیلد ها رو برابر Yes/No کن بعد مقدار اونا رو با خصوصیت Checked از چک باکس ها set کن
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : چهارشنبه 06 اردیبهشت 1391 در 00:27 صبح دلیل: ...

  5. #5

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    ممنون دوست عزیز
    امتحان کردم درست بود
    حالا دو سئوال دیگه :
    اگر بخام اینها رو توی یک فرم دیگه نشون بدم منظورم همین چک باکس هست که مثلا کدام یکی تیک خورده و کدام تیک نخورده طبق همونی که تو فرم اول تیک زدند باید چیکار کنم

    دوم اینکه چیکار کنیم وقتی فرم لود میشه هیچکدام از این چک باکسها تیک خورده نباشند


    با تشکر
    آخرین ویرایش به وسیله aknj56 : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391 در 09:12 صبح

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز
    امتحان کردم درست بود
    حالا دو سئوال دیگه :
    اگر بخام اینها رو توی یک فرم دیگه نشون بدم منظورم همین چک باکس هست که مثلا کدام یکی تیک خورده و کدام تیک نخورده طبق همونی که تو فرم اول تیک زدند باید چیکار کنم
    دوست من دقیقا برعکس دستوری که نوشتی باید عمل کنی یعنی اون موقع بر اساس خاصیت checked چک باکس ها، فیلد ها رو مقدار دهی می کردی حالا باید بر اساس وقدار ذخیره شده در فیلد ها، خاصیت checke چک باکس ها را مشخص کنی. اگر مقدار فیلد yes بود checked=true وگرنه checked=false.

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    دوم اینکه چیکار کنیم وقتی فرم لود میشه هیچکدام از این چک باکسها تیک خورده نباشند

    با تشکر
    میتونی داخل رویداد load فرمت، خاصیت checked تمام چک باکس هاتو false کنی و دستورات بالا رو مثلا داخل یه باتن بنویسی و با کلیک باتن چک باکس ها تیک بگیرند.

  7. #7

    Question نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    با سلام خدمت شما دوستان
    دوستمون گفتند برای نشون دادن در یک فرم دیگه بر عکس دستور قبلی عمل میکنیم اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ضمنا من اینکار رو ویزاردی انجام دادم
    یک سئوال دیگه من توی فرمم از چندین چک باکس به تعداد ماه های سال گذاشتم وقتی اطلاعات یک شخص رو برای پرداخت پول در ماه مربوطه وارد میکنم و براش یکی از چک باکس ها رو پر میکنم قبول میکنه ولی برای شخص دیگری یا همان شخص برای بار دوم برای ماه دیگه مثلا اردیبهشت این ارور رو میده لطفا کمک کنید
    Column 'farvardin' does not allow nulls.

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,647

    Lightbulb نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    فیلد farvardin رو برای گرفتن مقدار الزامی کردین و حتما باید یه مقدار بگیره

    برای مقدار دهی به چک بکس ها
    CheckBox1.Checkd = FielsdName

    سرعت اینترنت پایینه
    آخرین ویرایش به وسیله ROSTAM2 : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391 در 14:49 عصر دلیل: ...

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    با سلام خدمت شما دوستان
    دوستمون گفتند برای نشون دادن در یک فرم دیگه بر عکس دستور قبلی عمل میکنیم اگر لطف کنید بیشتر توضیح بدین ضمنا من اینکار رو ویزاردی انجام دادم.
    checkbox1.checked=recordset1.fields.findfield("FAR VARDIN").value

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    یک سئوال دیگه من توی فرمم از چندین چک باکس به تعداد ماه های سال گذاشتم وقتی اطلاعات یک شخص رو برای پرداخت پول در ماه مربوطه وارد میکنم و براش یکی از چک باکس ها رو پر میکنم قبول میکنه ولی برای شخص دیگری یا همان شخص برای بار دوم برای ماه دیگه مثلا اردیبهشت این ارور رو میده لطفا کمک کنید
    Column 'farvardin' does not allow nulls.
    به پنجره طراحی تیبلها در دیتابیست برو و تیک گزینه Allow NULLرو برای فیلدهات بردار.

  10. #10

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    باسلام خدمت دوستان
    اون مشکل بالا رو که گفتم برای شخص برای بار دوم که میخاد اطلاعات رو پر کنه یا شخص دیگری که مثلا اردیبهشت رو میخاد پرداخت کنه اون اروری که گفتم را Column 'farvardin' does not allow nulls. رو طبق گفته شما انجام دادم اما درست نشد ظاهرا د اکسس پیش فرض اجباری نبودن پر کردن فیلده است مگر کلید انتخاب شده باشد
    یگ مشکل دیگه اینکه وقتی یک شخص دیگه میخاد پول ماه فروردین رو که من هم پول فروردین رو دادم بده این ارور رو باز میده
    Column 'farvardin' is constrained to be unique. Value 'True' is already present.
    لطفا کمک کنید

  11. #11
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    باسلام خدمت دوستان
    اون مشکل بالا رو که گفتم برای شخص برای بار دوم که میخاد اطلاعات رو پر کنه یا شخص دیگری که مثلا اردیبهشت رو میخاد پرداخت کنه اون اروری که گفتم را Column 'farvardin' does not allow nulls. رو طبق گفته شما انجام دادم اما درست نشد ظاهرا د اکسس پیش فرض اجباری نبودن پر کردن فیلده است مگر کلید انتخاب شده باشد
    اولا شما باید نوع فیلدت رو number تعریف کنی اگه داری مبلغ رو ذخیره میکنی اونوقت میتونی گزینه Default Value رو برای فیلدهات 0 بزاری اینطوری اگه مقداری داخلشون ذخیره نشه، پیشفرض 0 میگیرن. ولی اگه نوع فیلدهات text هستش گزینه َAllow Zero Length رو yes بزار تا مقدار nullرو هم قبول کنه.
    نقل قول نوشته شده توسط aknj56 مشاهده تاپیک
    ماه فروردین رو که من هم پول فروردین رو دادم بده این ارور رو باز میده
    Column 'farvardin' is constrained to be unique. Value 'True' is already present.
    لطفا کمک کنید
    دوست عزیز باید برای هر واحد مسکونی یه رکرود ایجاد کنی و داده های هر واحد رو داخل رکورد خودش ثبت کنی نه اینکه برای همه واحدها بیای و فیلد فروردین یه رکورد رو مقداردهی کنی!

  12. #12

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    با تشکر از شما دوست عزیز
    اینکه فرمودید باید از نامبر استفاده کنم چون من از چک باکس استفاده کردم باید توی فیلدم نوعش رو yes/no بذارم حالا نمی دونم اگر از نامبر استفاده کنم مشکل پیش نمیاد
    برای سئوال دوم شما من یک فرم دارم که کد شخص رو که میزنم فامیل و واحد و بلوکش میاد و من شارژ ماه رو تیک میزنم به وسیله 12 چک باکس که درست کردم فکر نکنم این باعث مشکل باشه منظورتون چیه من بیام برای هر شخص 12 ماه درست کنم که هر شخص ماه مربوط به خودش رو علامت بزنه لطف کنید راهنمایی کنید ضمنا من به تعداد ماهها توی دیتا بیسم فیلد درست کردم

  13. #13
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    اصفهان
    پست
    301

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    شما برای هر شخص یک کد دارید. درسته؟ یه تیبل هم دارید که شامل 12 فیلد برای هر ماه سال و یک فیلد دیگه برای کد شخص هستش. درسته؟ اگه نه باید یه تیبل به این صورت طراحی کنید.
    حالا کد شخص رو که وارد میکنید باید جستجو کنید داخل تیبل تا رکوردی که فیلد کد شخصسش برابر با کدیه که شما وارد کردید رو پیدا کنه و مقدار 12 تا فیلد دیگه رو بر اساس مقدار شارژی که آون شخص پرداخت کرده set بشه. اگه هم که مبلغ پرداختی ثابته و شما نمیخاین مبلغ رو ذخیره کنید کافیه نوع 12تا فیلدتون رو yes/no تعریف کنید و فقط با تیک خوردن یا نخوردن ماه ها مقداردهی بشن.
    فکر کنم در نهایت مجبور بشیم برنامه رو آماده بنویسیم تحویلت بدیم

  14. #14

    نقل قول: نحوه ذخیره چک لیست در بانک اکسس

    دوست عزیز سلام
    ممنون از اینکه با صبر وحوصله جوابگوی ما هستید
    من هنوز مبتدی هستم و این مشکلات اول راه هست دیگه شما صبر داشته باشید
    اگر یک نمونه کوچیک از این نوع برنامه که بحثش هست بذارید که خیلی ممنون میشم
    باتشکر

تاپیک های مشابه

  1. ذخیره کردن عکس در بانک اکسس
    نوشته شده توسط hrj1981 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 19 مهر 1386, 21:59 عصر
  2. ذخیره فایل ورد در بانک اکسس
    نوشته شده توسط vb341 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 18 اسفند 1385, 09:34 صبح
  3. نحوه ذخیره کردن اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط prog_2005 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 25 اسفند 1384, 21:36 عصر
  4. نحوه ذخیره سازی اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: جمعه 13 آبان 1384, 00:54 صبح
  5. نحوه اتصال از دلفی به بانک اکسس
    نوشته شده توسط hbkor در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 15 آذر 1383, 15:45 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •