نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ و...

  1. #1

    Smile تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ و...

    تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ ؟؟؟ (یعنی داده های پایگاه داده بشه داده های checkedListBox )
    آخرین ویرایش به وسیله only_mohsen : یک شنبه 10 اردیبهشت 1391 در 00:00 صبح

  2. #2

    نقل قول: تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ و...

    نقل قول نوشته شده توسط only_mohsen مشاهده تاپیک
    تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ ؟؟؟ (یعنی داده های پایگاه داده بشه داده های checkedListBox )
    از این کد استفاده کنید :

    OleDbDataAdapter dta = new OleDbDataAdapter("select * from tablename", newcon);
    dta.Fill(dts, "tablename");
    checklistbox1.DataSource = dts.Tables["tablename"];
    checklistbox1i.DisplayMember = "field-name";
    checklistbox1i.ValueMember = "id";

  3. #3

    نقل قول: تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ و...

    جواب نمی ده کامل ترش کن لطفا.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: تو سی شارپ چه جوری می شه checkedListBox رو با پایگاه داده اکسس ارتباط داد؟ و...

    سلام
    checklistbox1 دو خاصیت داره که شما باید مقدار بدین
    checklistbox1i.DisplayMember برای نمایش متن داده
    checklistbox1i.ValueMember برای نمایش مقدار پشت متن ها

    و یک منبع داده checklistbox1.DataSource
    حالا شما می تونید کد برنید یا از دیزان استفاده کنید!

تاپیک های مشابه

  1. سوال: ورود به پایگاه داده اکسس رمزدار با سی شارپ
    نوشته شده توسط ayyub492 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 06 بهمن 1388, 00:47 صبح
  2. پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 29 خرداد 1388, 22:43 عصر
  3. پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 27 شهریور 1387, 10:17 صبح
  4. چه جوری می شه یه گراف رو با لیست پیوندی نشون داد؟
    نوشته شده توسط MOHSEN8000 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 بهمن 1386, 09:57 صبح
  5. پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 04 آبان 1385, 12:41 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •