صفحه 1 از 2 12 آخرآخر
نمایش نتایج 1 تا 40 از 79

نام تاپیک: راهنمایی در نوشتن پروژه

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    Thumbs up راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام بر دوستان عزیز
    من میخوام سیستم مدیریت کتابخانه را با زبان vb6 و بانک اطلاعاتی اکسس بنویسم!!!(با توجه به اینکه یکم با زبان vb6 اشنایی دارم: قصد دارم با vb6 برنامه نویسی ام را شروع کنم) لطفا دوستانی که با زبان vb6 پروژه انجام دادند من را در طول انجام پروژه راهنمایی کنند!!! تا این تایپیک : اموزشی بشه برای عموم کاربران!!
    1. اولین سئوال من مورد طراحی منو با menu editor هست: با توجه به این که من میخوام از زبان فارسی در هنگام ایجاد منو ها استفاده کنم!! و هر کاری میکنم منو ها از سمت چپ به راست نمی روند!!!
    ایا تنظیم خاصی دارد لطفا من را راهنمایی کنید؟؟؟

    سپاس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    گزینه RightToLeft فرم رو True کن، درست میشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام بر دوستان :من میخوام برای فرم ورود به صفحه ی اصلی با ProgressBar :لودر صفحه بگذارم!!! و همچنین میخوام صفحه لوگین بذارم!!! لطفا دوستانی که تجربیاتی در این زمینه دارند راهنمایی کنند(در مورد کد نویسی برنامه)؟؟؟
    سپاس

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    خوب به این صفحه میگن splash screen، یه صفحه جدید اضافه کن، یه Progressbar خوشگل پیدا کن(اگه نداری) بعد توی تایمر بنویس:
    Dim S as integer
    S=S+1
    If S = 500 Then
    Form1.Load
    Unload Me

    تنظیم سرعت و گرافیکش هم به خودتون مربوطه.
    ----------------------------------------------------------
    به نظر من جواب همه سوالاتتون توی سایت هست کافیه جستجو کنید.

  5. #5

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    دوست عزیز استفاده از splash screen دودلیل داره.
    دلیل اول(که از نظر من مهم نیست) زیبای برنامه
    دلیل دوم (مهمتره) اینه که
    هنگام نمایش splash screen به کاربر برنامه در حال انجام عملیاتی زمان گیره مثل:پر کردن یک آرایه بزرگ یا لود کردن اطلاعات یک دیتابیس بزرگ
    که البته انجام این کار ها باعث کند شدن روند اجرایی برنامه میشه،هستش.
    تاکاربر از کند بودن برنامه ناراضی نباشه(در کل برای مقدار دهی اولیه)
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  6. #6

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    راستی اگه منظورت از
    و همچنین میخوام صفحه لوگین بذارم!!!
    صفحه ای برای درخواست کلمه عبور از کاربره باید کلمات عبور رو با اولین لاگین کاربران به انها ارائه بدی و در فایلی ذخیره کنی(اگه بخوای میتونی کدگذاری شون کنی)و برای بار دوم که قصد ورود دارند از آنها تقاضای کلمه عبور کنی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  7. #7
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر از تمام دوستان عزیز: این مشکلم حل شد
    حالا یک سئوال دیگه داشتم : اون هم این هست چطور میتونم یک فرم لاگین برای فرم اصلی پروژه درست کنم تا تنها فقط خودم بتونم داخل صفحه اصلی برم !!!

    سپاس

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    صفحه ای برای درخواست کلمه عبور از کاربره باید کلمات عبور رو با اولین لاگین کاربران به انها ارائه بدی و در فایلی ذخیره کنی(اگه بخوای میتونی کدگذاری شون کنی)و برای بار دوم که قصد ورود دارند از آنها تقاضای کلمه عبور کنی.
    متشکر: منظور من این هست چطور باید طراحیش کنم(اموزش ساختش را میخوام)!!! ایا قبلا در مورد این موضوع در این سایت بحث شده!!! اگه شده لطفا لینک بدید

    سپاس

  9. #9

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نمونه دارم اگه میخوای میذارم هر جاشو متوجه نشدی بگو تا توضیح بدم
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  10. #10
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: اگه دارید لطف بکن اپلودش کن
    سپاس

  11. #11

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    splash and login.rar
    این برنامه خیلی سادست
    نمایش اسپلش با اجرای برنامه پس از گذشت چند ثانیه نمایش فرم مربوط به ورود پسورد بعد از وارد کردن پس نمایش فرم اصلی
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  12. #12

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    قصد دارم با vb6 برنامه نویسی ام را شروع کنم
    دوستان شرمنده
    اگه برنامه نویسی بلد نیستی وگیر نمره و از این چیزها هم نیستی ومیخوای برنامه نویس بشی.
    برو دنبال دلفی یا C++‎ چون vb کم کم در حال کمرنگ شدنه (البته برای استارت خیلی خوبه من دوسال وقت گذاشتم روی vb ویک سال هم دلفی حالاهم c البته بصورت حرفه ای)

    البته قصد ندارم دل سردت کنم Vb هم خوبه اگه به دنبال نوشتن برنامه های متوسط به پائین هستی.
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  13. #13
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: ولی من چون زیاد برنامه نویسی نکردم !! دنبال یک زبان اسان و پایه می گشتم برای همین اومدم با vb6 کار کنم!!! وگرنه میخواستم با vb.net پروژه ام را درست کنم ولی چون دیدم ریسک اش بالا هست بی خیال شدم!!!
    راستی نظر نظر شما در مورد خانواده net. چطوری هست!!! همه دنبال سی شارپ و....... هستند ولی شما دنبال سی و برنامه های سنگین سیستمی هستید که حجم کد نویسی اش خیلی بالا هست!!!
    بگذریم!! از موضوع انحراف پیدا کردیم!!!

    راستی دوست عزیز:
    در مورد صفحه لاگین بنده گمان میکنم که صفحه ی لاگین باید با پایگاه داده ای در ارتباط باشه!!! کد شما را دیدم ساده بود!! کد دیگری ندارید که کامل تر باشه!!! من یک سورس دارم !! هر کاری کردم اپلود کنم نشد!!! وگرنه بهتون نشان میدادم که منظورم چی هست!!

  14. #14

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    در مورد صفحه لاگین بنده گمان میکنم که صفحه ی لاگین باید با پایگاه داده ای در ارتباط باشه!!! کد شما را دیدم ساده بود!! کد دیگری ندارید که کامل تر باشه!!!
    من فقط خواستم یه نمای کلی ازش بهت نشون بدم حق با توه
    ! دنبال یک زبان اسان و پایه می گشتم برای همین اومدم با vb6 کار کنم!!!
    برای شروع خوبه
    راستی نظر نظر شما در مورد خانواده net. چطوری هست!!! همه دنبال سی شارپ و....... هستند ولی شما دنبال سی و برنامه های سنگین سیستمی هستید که حجم کد نویسی اش خیلی بالا هست!!!
    خانواده دات نت خیلی عالی چون همیشه بروزه و چیزهای جدیدی درش هست.
    امامن به برنامه نویسی سیستمی علاقه دارم کاریش هم نمیشه کرد البته به php وطراحی وب هم تسلط نسبی دارم.
    حقیقت اینه که توی برنامه نویسی سیستمی رقیب کمتره دات نت و از قبیل 50 درصد خانوما 50 در صد آقایون اما سیستمی همش درصد آقایون البته توی ایران
    Everything that has a beginning has an end. ... The End?



  15. #15
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز از راهنمایی تان: در مورد صفحه لاگین من چه کار کنم!!! ایا قبلا در این انجمن چیزی در موردش بحث نشده!!! اگه هست لطفا لینک بدهید!!! دوستان دیگه اگر نظر دارند در این مورد لطفا راهنمایی کنند!!!

    سپاس

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام بر دوستان: یک سئوال داشتم !! چطور می تونم من یک صفحه لاگین کنترل شده مثل این عکس درست کنم: مثلا منو های دیگه مثل تعمیر و نگهداری و معامله و... سوخته هست :یعنی کار نمیکنه!!!! یعنی تا زمانی که وارد کنترل پنل اصلی نشیم(از قسمت ورود) نمی زارد از تمام امکانات سیستم استفاده کنیم!!!

    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    1.jpg

    سپاس

  17. #17
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    دوستان لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    یک سئوال دیگه هم داشتم : فونت مخصوص فارسی ایا توی وی بی 6 داریم!!! من وقتی تایپ میکنم توی وی بی 6 حروف ک و گ چاپ نمیشه!!! به جاش ... میاد!!

  18. #18
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط jeff333 مشاهده تاپیک
    دوستان لطفا راهنمایی کنید؟؟؟
    یک سئوال دیگه هم داشتم : فونت مخصوص فارسی ایا توی وی بی 6 داریم!!! من وقتی تایپ میکنم توی وی بی 6 حروف ک و گ چاپ نمیشه!!! به جاش ... میاد!!
    از فونت tahoma استفاده کن.

  19. #19
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر: یک سئوال دیگه هم داشتم : ایا این کد را میشه برای اتصال به sql server به کار برد!!!!!
    Private Sub Form_Load()
    'Adodc1.ConnectionString = "Provider=Microsoft.Jet.OLEDB.4.0;Data Source=" & App.Path & "\DataBase\DataBase_Project.mdb;"
    Adodc1.RecordSource = "SELECT * FROM ahda"
    Adodc1.Refresh

    Call LOCKTEXT
    End Sub


    و این یکی کد چی!!! ایا این کدها فقط به اکسس وصل میشوند!!!

    If Text1.Text = "" And Text2.Text = "" Then
    MsgBox "ÈÇíÏ ÝíáÏåÇ ÑÇ ÈÇ ÏÞÊ Ê˜ãíá äãÇííÏ .", vbOKOnly + vbExclamation, "ÎØÇ"
    Else
    Adodc1.Recordset.AddNew
    Adodc1.Recordset.Fields!Name = Text1
    Adodc1.Recordset.Fields!lastName = Text2
    Adodc1.Recordset.Fields!BookName = Text3
    Adodc1.Recordset.Fields!codebook = Text4
    Adodc1.Recordset.Fields!WrithBook = Text5
    Adodc1.Recordset.Fields!Gaymat = Text8
    Adodc1.Recordset.Fields!tahda = Text6
    Adodc1.Recordset.Fields!noebook = Text9
    Adodc1.Recordset.Fields!Moshakhsat = Text7
    Adodc1.Recordset.Fields!note = Text10
    Adodc1.Recordset.Fields!user = Text11
    Adodc1.Recordset.Update
    MsgBox "ÚãáíÇÊ ÈÇ ãæÝÞíÊ ÐÎíÑå ÔÏ !", vbOKOnly + vbInformation, "ãÑíã"
    Image3.Enabled = False
    Image2.Enabled = True
    End If
    End Sub

  20. #20
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    کسی نمیدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ایا Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 برای اتصال به sql server 2005 به کار میره یا فقط مخصوص اکسس هست!!

  21. #21
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    اینجا کسی vb6 بلد نیست!!!!

  22. #22
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط jeff333 مشاهده تاپیک
    کسی نمیدونه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    ایا Microsoft.Jet.OLEDB.4.0 برای اتصال به sql server 2005 به کار میره یا فقط مخصوص اکسس هست!!
    مختص اکسس 2003 و نسخه های پایین تر

  23. #23
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    تشکر از شما که جواب من را بعد از چند روز دادید!!!!
    من عاقبت نفهمیدم که ایا با vb6 میشه برای اتصال داده ها به پایگاه داده sql server کد نوشت یا نه!!!؟؟؟
    کسی جواب من را که نمیده!!!!.......... لطفا شما راهنمایی کنید؟؟
    سپاس

  24. #24
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط jeff333 مشاهده تاپیک
    تشکر از شما که جواب من را بعد از چند روز دادید!!!!
    من عاقبت نفهمیدم که ایا با vb6 میشه برای اتصال داده ها به پایگاه داده sql server کد نوشت یا نه!!!؟؟؟
    کسی جواب من را که نمیده!!!!.......... لطفا شما راهنمایی کنید؟؟
    سپاس
    بله شما با vb6 می تونید به راحتی با انواع نسخه های SQL Server کار کنید.

  25. #25
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر: ولی کد نویسی اش برای اتصال به پایگاه داده sql server چگونه هست!!؟؟؟ اگر سایتی را میشناسید که در این مورد توضیح داده باشه لطفا معرفی کنید؟؟؟

    سپاس

  26. #26
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    سر این سوال میشه همه هنگ می کنند!!!

  27. #27
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام بر دوستان
    من این سورس برنامه مدیریت کتابخانه را از یک سایت دانلود کردم و بدون هیچ اروری اجرا میشه! ولی یک مشکل داره!!!! مشکل اش این هست که زمانی که میخوام توی text box حروف بنویسم : به حالت فقل در امده و نمیزاره چیزی توش بنویسم(مثلا برای منو ثبت نام کتابهای جدیدو... همه فیلدشان قفل هست!!!)(برای اتصال به پایگاه داده access کد نویسی شده)!!! کسی میدونه مشکلش برای چی هست!!!
    سورسش را اپلود میکنم: لطفا هر کی میتونه یک نیم نگاهی بهش بندازه!!!
    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟؟
    http://uplod.ir/ygf3udbhnwkv/Maryam_mspsoft.ir.zip.htm
    سپاس
    آخرین ویرایش به وسیله caspianhero : سه شنبه 12 اردیبهشت 1391 در 14:15 عصر

  28. #28
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    لطفا راهنمایی کنید؟؟؟

  29. #29
    کاربر دائمی آواتار M.T.P
    تاریخ عضویت
    دی 1388
    محل زندگی
    Planet Earth
    پست
    1,769

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    دوست عزیز کسی مخش هنگ نکرده ، شما کم لطف هستید.
    تو همین بخش آموزش گام به گام Sql2005 رو یکی از دوستان گذاشته.

    هلو برو تو گلو نیست که !

  30. #30
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نه خیر من کم لطف نیستم اولند من اون تایپیک را دیشب زدم و ان دوست ما صبح جواب داد تازه بعد از چند روز داد !!!
    دوما اون سئوال دوم من را کسی نهمید مشکلش چی هست!!؟؟؟ بابا ثواب کنید : کباب نمی شید ها!!!!

  31. #31
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط jeff333 مشاهده تاپیک
    دوما اون سئوال دوم من را کسی نهمید مشکلش چی هست!!؟؟؟ بابا ثواب کنید : کباب نمی شید ها!!!!
    این که معلومه عزیز من، برای وارد کردن اطلاعات باید دکمه "جدید" رو بزنی، اگه دقت کنی توی اون دکمه تابع OPPENLO رو صدا زده، حالا این تابع رو پیدا کن، توش نوشته:
    Text1.Locked = False

    و توی رویداد فرم لود هم تابع LOCKTEXT خاصیت Locked تکست باکس ها رو فعال میکنه.

  32. #32
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: الان چاره ی کار چی هست!!! یعنی پاکش کنم درست میشه!!!! در روند برنامه که مشکلی ایجاد نمیشه!!!

  33. #33
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    مشکلی نیست که چرا پاکش کنی؟ اگه پاکش کنی مشکل به وجود میاد. چون اول باید یه رکرد جدید درست کنی بعد اطلاعات رو توش وارد کنی.
    به نظر من بهتره همین طوری بمونه.

  34. #34
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    اگه اینجوری بمونه : من چطوری اطلاعات را وارد textbox کنم!!!! این کد نمیذاره چیزی وارد textbox بشه!!!! و همه ی textbox ها قفل میشند!! یعنی حتما باید دکمه جدید را بزنم!! به طور مستقیم ادم وارد کنه بهنر نیست!!!
    اصلا این کد چه به درد میخوره!!! کار را سخت کرده!!! چون من میخوام این کد ها برای پروژه ام به کار ببرم با کمی تغییر!!!

  35. #35
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    بهت توضیح دادم، بهتره که اینطوری باشه، البته میتونی این کار ها رو توی فرم لود بنویسی ولی اگه کاربر بخواد دوباره اطلاعاتی وارد کنه باید دکمه جدید رو بزنه.
    البته یه کار دیگه هم میتونی بکنی تکست باکس ها رو آزاد بزار بعد دوتا دکمه جدید و ذخیره رو با هم بنویس، ولی اونوقت نباید تکست باکس ها رو به datafiled وصل کنی، باید متن تکست ها رو دستی بریزی توی فیلد مربوطه، به نظر میاد که این کار برای شما سخت تر باشه. پس بهتره از همون کد استفاده کنی.

  36. #36
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: یک سئوال دیگه هم داشتم: من موقعی که توی vb6 حروف های ک وگ را تایپ میکنم : وی بی انها رابه صورت ... نشان می دهند!!! در ضمن ویندوز من 7 هست!!! من بیشتر فونت ها را تست کردم ولی جوا نداد!! چه کار کنم!!

  37. #37
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    از فونت tahoma استفاده کن، right to left رو هم true کن.
    یادت نره که script رو روی arabic تنظیم کنی.

  38. #38
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام بر دوستان عزیز: چطور میشه توی vb مثلا فونت tahoma را کاملا ثبت کرد(apply)!!! که هر دقیقه فونت ها را دستی تنظیم نکنیم؟؟

    سپاس

  39. #39
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام:
    چطور میشه پنجره closeبرای form1 را غیر فعال کرد!!؟؟؟؟؟
    لطفا کسی حواب من را بده!!!

    سپاس

  40. #40
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    با سلام بر دوستان عزیز: چطور میشه توی vb مثلا فونت tahoma را کاملا ثبت کرد(apply)!!! که هر دقیقه فونت ها را دستی تنظیم نکنیم؟؟

    سپاس
    اگه برای فرمت فونت رو تنظیم کنی، بعد از تنظیم هر کنترلی که بزاری روی فرمت همون خاصیت رو برمیداره.(یعنی اول فونت رو تنظیم کن بعد کنترل رو به فرمت اضافه کن)

صفحه 1 از 2 12 آخرآخر

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای نوشتن پروژه کریستال ریپرت
    نوشته شده توسط toytown در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 18:42 عصر
  2. سوال: راهنمایی در مورد نوشتن پروژه مدرسه
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 13:39 عصر
  3. راهنمایی در نوشتن پروژه خیلی فوری
    نوشته شده توسط peyman-rashidi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 17:20 عصر
  4. راهنمایی برای یک نوشتن پروژه طراحی یک سایت
    نوشته شده توسط pooneh_ce در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 12:07 عصر
  5. راهنمایی برای نوشتن select
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 06:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •