صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمایش نتایج 41 تا 79 از 79

نام تاپیک: راهنمایی در نوشتن پروژه

  1. #41
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    با سلام:
    چطور میشه پنجره closeبرای form1 را غیر فعال کرد!!؟؟؟؟؟
    لطفا کسی حواب من را بده!!!

    سپاس
    Private Sub Form_Unload(Cancel As Integer)
    Cancel = True
    End Sub

  2. #42
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر محسن جان
    یک سئوال دیگه هم داشتم: من یک صفحه لاگین برای فرم ام طراحی کردم: میخوام زمانی که بر روی دکمه ی enter صفحه کلید را بزنم وارد پنل بشه!!! الان من حتما باید دکمه ی ورود را بزنم تا وارد صفحه ی مدیریتی بشه!!!! ولی من میخوام با زدن دکمه ی enter هم این کار انجام بشه!!!؟؟؟ عکس اش میزارم براتان: لطفا راهنمایی کنید: سپاس فراوان
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه
    آخرین ویرایش به وسیله caspianhero : دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 در 12:51 عصر

  3. #43
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    این کد رو بنویس:(به جای cmdLogin نام دکمه ورودت رو بنویس)

    Private Sub Text1_KeyDown(KeyCode As Integer, Shift As Integer)
    If KeyCode = vbEnter Then Call cmdLogin_Click
    End Sub
    آخرین ویرایش به وسیله SlowCode : دوشنبه 18 اردیبهشت 1391 در 12:45 عصر

  4. #44
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر : این کدها را باید کجا بنویسم!!! توی text1 یا form1 !!!
    چند لحظه پیش زدم اجرا نشد!!!
    لطفا راهنمایی کنید؟؟
    سپاس

  5. #45
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    همون کد رو توی فرمت بنویس فقط به جای Text1 نام تکست باکس پسوردت و به جای cmdlogin نام دکمه ورودت رو بنویس تا وقتیکه اینتر رو زد کدهای دکمه ورود اجرا بشه.

  6. #46
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر: ولی من شانسی توی فرم جوابم را گرفتم: مثلا گفته خاصیت defualt را اگه توی : command فعال کنم کارم راه می افتد و من همین کار کردم و جواب گرفتم : راستی ایا میشه برای دکمه ی پاک و بازگشت هم همین کار کرد؟؟؟
    سپاس

    https://barnamenevis.org/showthread.p...88%D8%B1%D8%AF

  7. #47
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام

    کسی نیست به ما بگه که چطور میشه یک فونت را توی Vb به طور کلی ثبت کرد تا هر بار دستی تنظیم نکنیم؟؟؟(tahoma)

    سپاس

  8. #48
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    با سلام

    کسی نیست به ما بگه که چطور میشه یک فونت را توی Vb به طور کلی ثبت کرد تا هر بار دستی تنظیم نکنیم؟؟؟(tahoma)

    سپاس
    توی پست 40 عرض کردم، یه پروژه جدید باز کن، نوع فونت فرم رو تعیین کن، حالا هر کنترلی که روی فرم بزاری همون فونت روش اعمال میشه، خاصیت Right to left هم بهش اعمال میشه.

    راستی ایا میشه برای دکمه ی پاک و بازگشت هم همین کار کرد؟؟؟
    این خاصیت فقط برای یک کنترل قابل تنظیم هست.

  9. #49
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام و متشکر از شما:
    یک سئوال دیگه هم داشتم میخواستم بدونم ایا راهی هست که بشه زمانی که دکمه ی run را می زنیم طبق عکس بالا :اشاره گر موس دقیقا روی text1 باشه(چشمک بزنه)!!؟؟؟؟
    سپاس

  10. #50
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    کسی نمیدونه!!!

  11. #51
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    Text1.SetFocus

  12. #52
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر: ولی کار نکرد!!! که!!!
    چطور باید به کار بردش!!! چیز دیگه ام داره!!

  13. #53
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    ببین این کد رو توی یه دکمه بنویس، به جای Text1 هم نام تکست باکست رو بنویس.

  14. #54
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشمر دوست عزیز: من این کاری که گفتید را تست مردم و جواب هم گرفتم ولی منظور من این بود که (طبق عکس بالا) زمانی صفحه لاگین ظاهر شد اشاره گر به صورت اتوماتیک روی text1 باشد: من با timer امتحان کردم ولی پشت سر هم اجرا میشه!!!
    دوستان دیگه هم لطفا راهنمایی کنند!؟؟؟

    سپاس

  15. #55
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    خوب tabindex اون تکست باکس رو برابر صفر کن.

  16. #56
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: مشکل حل شد: واقعا برنامه نویسی خیلی دنگ وفنگ داره!!!

  17. #57
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام و باز هم یک سئوال فنی دیگه!!!
    میخواستم بدونم چطور میشه منوهایی که با menu editor درست می کنیم را غیر فعال کرد؟؟؟؟به حالت سوخته در اورد!!

    سپاس

  18. #58
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    هنگام طراحی منوها تیک گزینه Enabled رو بردار. با این کد هم میتونی این کار رو بکنی:
    mnuFile.Enabled = False

    به جای mnuFile نام منو خودت رو بنویس.

  19. #59
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر از شما
    یک سئوال دیگه هم داشتم لطفا راهنمایی کنید: من برای پروژه ام دکمه ی قفل سیستم و باز کردن سیستم گذاشتم: قفل سیستم را باز استفاده از خاصیت false درست کردم: حالا میخوام برای باز کردن سیستم هم همین سیستم را بریزم به طوری که هنگامی که کاربر دکمه را زد ازش پسورد بخواهد!!! من چند خط کد نوشتم ولی جواب نداد!!!! لطفا اگه دوستان و شما بلدید راهنمایی کنید؟؟؟ اگه میخواهید من کدی که نوشتم را بزارم تا عیب یابی بشه!!!!

    سپاس

  20. #60
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    کسی نیست راهنمایی کنه!!!
    کدهایی که برای باز کردن سیستم نوشتم این هست ولی موقع اجرا ازc3 مشکل میگیره!!؟؟
    Private Sub c2_Click()
    If ((t1.Text = "admin") And (t2.Text = "1")) Then
    c2.Enabled = True
    c3.Enabled = True
    c4.Enabled = True
    c5.Enabled = True
    c6.Enabled = True
    c7.Enabled = True
    c8.Enabled = True
    c9.Enabled = True
    c10.Enabled = True
    c11.Enabled = True
    c12.Enabled = True
    c13.Enabled = True
    file.Enabled = True
    sabtnamafradjadid = True
    listketab = True
    listazalibary = True
    karmandan = True
    masoolibary.Enabled = True
    other.Enabled = True
    rahnama.Enabled = True
    Else
    MsgBox (".äÇã ßÇÑÈÑí íÇ ßáãå ÚÈæÑ ÇÔÊÈÇå ÇÓÊ ")
    t1.Text = ""
    t2.Text = ""
    End If
    End Sub

  21. #61
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    چیزی سر در نیاوردم اگه ممکنه پروژت رو بزار.

  22. #62
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    کسی نیست راهنمایی کنه!!!
    کدهایی که برای باز کردن سیستم نوشتم این هست ولی موقع اجرا ازc3 مشکل میگیره!!؟؟
    Private Sub c2_Click()
    If ((t1.Text = "admin") And (t2.Text = "1")) Then
    c2.Enabled = True
    c3.Enabled = True
    c4.Enabled = True
    c5.Enabled = True
    c6.Enabled = True
    c7.Enabled = True
    c8.Enabled = True
    c9.Enabled = True
    c10.Enabled = True
    c11.Enabled = True
    c12.Enabled = True
    c13.Enabled = True
    file.Enabled = True
    sabtnamafradjadid = True
    listketab = True
    listazalibary = True
    karmandan = True
    masoolibary.Enabled = True
    other.Enabled = True
    rahnama.Enabled = True
    Else
    MsgBox (".äÇã ßÇÑÈÑí íÇ ßáãå ÚÈæÑ ÇÔÊÈÇå ÇÓÊ ")
    t1.Text = ""
    t2.Text = ""
    End If
    End Sub
    به نظر من بهتره که از فریم استفاده کنی
    ببین این سورس مشکلت رو حل میکنه
    Lock-Unlock.zip
    آخرین ویرایش به وسیله ho3ein282 : پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391 در 11:34 صبح دلیل: لینک فایل تصحیح شد

  23. #63
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر ولی این چی هست و چه طوری کار می کنه ولینکتان خراب هم هست!!!

  24. #64
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    متشکر ولی این چی هست و چه طوری کار می کنه ولینکتان خراب هم هست!!!
    Lock : خاصیت enabled فریم 1 رو false میکنه
    Unlock: اگه
    Text2.Text = "admin" And Text3.Text = "1"

    خاصیت enabled فریم 1 رو true میکنه

  25. #65
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: من یک چیزهایی متوجه شدم ولی برای منو های طراحی شده را چه کار کنم!!! برای اونها که فریم نمیشه در نظر گرفت!!!
    آخرین ویرایش به وسیله caspianhero : پنج شنبه 21 اردیبهشت 1391 در 12:16 عصر

  26. #66
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    راستی دوستان ی2 سئوال دیگه هم داشتم: چطور میتونیم فرم ها را قفل کنیم به چطوری که کسی نتونه تغییر اندازه اش بده!!!!؟؟
    و چطور میشه توی فرم ساعت و تاریخ هفته گذاشت؟؟؟

    سپاس

  27. #67
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    چطور میتونیم فرم ها را قفل کنیم به چطوری که کسی نتونه تغییر اندازه اش بده!!!!؟؟
    خاصیت Border Style فرم مورد نظر رو از روی حالت 2-Sizable بردارید
    چطور میشه توی فرم ساعت و تاریخ هفته گذاشت
    اینم یه مثالی که خیلی ساده طراحی شده

    date-time.zip

  28. #68
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام دوست عزیز: اون کدهایی که در مورد lock & unlock گذاشته بودید را دیدم: من هم تقریبا مثل همون درست کرده بودم ولی نمیدونم که چرا زمانی که توی شرط if چندتا دستور مینویسم کامپایلر ارور میگیره!! مثل این کدها:
    Private Sub c2_Click()
    If t1.Text = "admin" And t2.Text = "1" Then
    Frame1.Enabled = True
    Frame2.Enabled = True
    Frame3.Enabled = True
    Frame4.Enabled = True
    file.Enabled = True
    sabtnamafradjadid = True
    listketab = True
    listazalibary = True
    karmandan = True
    masoolibary.Enabled = True
    other.Enabled = True
    rahnama.Enabled = True
    Else
    MsgBox "ÇÔÊÈÇå ãíÈÇÔÏ", vbOKOnly + vbCritical, "åÔÏÇÑ"
    End If
    End Sub

  29. #69
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    با سلام دوست عزیز: اون کدهایی که در مورد lock & unlock گذاشته بودید را دیدم: من هم تقریبا مثل همون درست کرده بودم ولی نمیدونم که چرا زمانی که توی شرط if چندتا دستور مینویسم کامپایلر ارور میگیره!! مثل این کدها:
    Private Sub c2_Click()
    If t1.Text = "admin" And t2.Text = "1" Then
    Frame1.Enabled = True
    Frame2.Enabled = True
    Frame3.Enabled = True
    Frame4.Enabled = True
    file.Enabled = True
    sabtnamafradjadid = True
    listketab = True
    listazalibary = True
    karmandan = True
    masoolibary.Enabled = True
    other.Enabled = True
    rahnama.Enabled = True
    Else
    MsgBox "ÇÔÊÈÇå ãíÈÇÔÏ", vbOKOnly + vbCritical, "åÔÏÇÑ"
    End If
    End Sub
    اگه نمونه بزاری شاید بتونم کمکت کنم ویا بیشتر توضیح بده

  30. #70
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    بفرمایید دوستان: لطفا راهنمایی کنید: دکمه ی unlock را چک کنید: زمانی پنجره میاد و یوزر و پس را میزنیم ارور می دهد!!
    http://uplod.ir/s84dvai0t07e/libary_managmant.rar.htm

  31. #71
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    کدت رو به اینصورت بنویس:
    If t1.Text = "admin" And t2.Text = "1" Then
    asli.Frame1.Enabled = True
    asli.Frame2.Enabled = True
    asli.Frame3.Enabled = True
    asli.file.Enabled = True
    End If

    البته صورت ساده ترش میشه این:
    If t1.Text = "admin" And t2.Text = "1" Then
    For Each Frame In asli
    Frame.Enabled = True
    Next
    End If

  32. #72
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    متشکر دوست عزیز: انشااله در طول زندگی ات موفق باشی
    لطفا یک توضیح کوچک در مورد این کد بده: علتش چی هست که تو در تو نوشتی؟؟؟
    سپاس

  33. #73
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    راستی یک سئوال دیگه هم داشتم اگه به پروژه نگاه کرده باشید زمانی که برنامه را اجرا میکنیم پنجره فرمasli در حالت restore هست : زمانی که پنجره فرم را maximize می کنیم : تمام منوها و تکس باکس ها و دکمه ها ترتیبشان به هم میخورد و کج و کوله میشند: حالا چه کار میشه کرد زمانی که پنجره در اخرین حد خودش قرار می گیره به هم خوردگی نداشته باشد!!! یعنی همیشه در همه حال ثابت باشند!!!؟؟

    سپاس

  34. #74
    کاربر دائمی آواتار SlowCode
    تاریخ عضویت
    آبان 1388
    محل زندگی
    اردبیل
    پست
    2,638

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    متشکر دوست عزیز: انشااله در طول زندگی ات موفق باشی
    ممنون
    لطفا یک توضیح کوچک در مورد این کد بده: علتش چی هست که تو در تو نوشتی؟؟؟
    سپاس
    خوب من نوشتم که که تمام فریم های فرم اصل رو فعال کن، این کد زمانی خوبه که تعداد کنترل هایی که میخوای خاصیتشون رو عوض کنی زیاد باشه، فرض کن 20 تا دکمه داری به جای اینکه 20 خط بنویسی همین 3 خط رو مینویسی.
    راستی یک سئوال دیگه هم داشتم اگه به پروژه نگاه کرده باشید زمانی که برنامه را اجرا میکنیم پنجره فرمasli در حالت restore هست : زمانی که پنجره فرم را maximize می کنیم : تمام منوها و تکس باکس ها و دکمه ها ترتیبشان به هم میخورد و کج و کوله میشند
    Restore?
    نه واسه من مشکلی نداشت، شاید منظورت رو اشتباه رسوندی.

  35. #75
    کاربر تازه وارد آواتار ho3ein282
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    ساری
    پست
    39

    Post نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    نقل قول نوشته شده توسط caspianhero مشاهده تاپیک
    زمانی که پنجره فرم را maximize می کنیم : تمام منوها و تکس باکس ها و دکمه ها ترتیبشان به هم میخورد و کج و کوله میشند: حالا چه کار میشه کرد زمانی که پنجره در اخرین حد خودش قرار می گیره به هم خوردگی نداشته باشد!!! یعنی همیشه در همه حال ثابت باشند!!!؟؟
    فکر کنم منظور شما اینه که وقتی پنجره رو Maximize میکنی تمام آبجکت ها سر جاشون میمونن و قسمت زیادی از فرم با فضای خالی پر میشه که این اصلا خوشاین نیست.
    بازهم اینجا میشه از فریم بهره برد.
    Private Sub Form_Resize()
    Frame1.Top = (form1.Height - Frame1.Height) / 2
    Frame1.Left = (form1.Width - Frame1.Width) / 2
    End Sub


    نمونه ای قرار دادم ملاحظه بفرمایید
    resize.zip
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  36. #76
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    بله منظور من تقریبا همینه: ولی مشکل اینجاست که از چند تا فریم و command butten و بد تر از همه منو های ابشاری استفاده کردم که باعث میشه پنجره زمانی max میشه : کش بیاد و همه چی در هم بشه و ترتیب اشیا به هم بخوره!!!
    الان اگه شما اون نمونه پروژه ای که گذاشتم ببینید منظورم را می فهمید: پنجره فرم asli را max کنید ببینید چی میشه!!

  37. #77
    کاربر دائمی آواتار رامین مرادی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1389
    محل زندگی
    آذربایجان
    پست
    1,961

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    بابا من این هشت صفحه رو دنبال کردم یه پست اساسی توش ندیدم یا دوست عزیزمون نمی دونن اصلا" برنامه نویسی چی هستش مثل دانش آموزانی که هی تو کلاس برنامه نویسی شون دارن پاسور با کامپیوتر بازی می کنن یا اصلا" رشتشون چیز دیگه ای یا می خوان پستشون رو افزایش بدن و... . در کل یه صفحه لوگین براش درست می کردید اون رو تجلیل می کردید جالب بود تا این همه پست اسپم تو این تایپیک ایجاد نشه کمتر از 10 تا پست قابل دیدن بود یعنی ارزششو داشت .
    ===========================================
    بعد از پیام خصوصی صاحب تایپیک

    ===========================================
    دوست عزیزمون از لحن حرف زدن من ناراحت شده بودن. در ضمن من نگفتم که تایپیک رو کس دیگه ای ایجاد کرده . خواستم بگم که منظور من رو درست متوجه نشدید در کل هدف من شوخی و البته بیشتر تذکر بود تا با ایجاد یک صفحه لوگین برای شما تحلیل روی اون صورت می گرفت تا تایپیک شما هدف مشخصی رو دنبال کنه تا اینکه با چند تا سوال بی مورد نظم تایپیکتون به هم نریزه فکر کنم اکثر دوستان موافق باشن در ضمن تو قوانین سایت گفته شده که هر شوال رو تویه یه تایپیک جداگانه بنویسید اگه اشتباه می کنم تذکر بدید
    آخرین ویرایش به وسیله رامین مرادی : دوشنبه 25 اردیبهشت 1391 در 10:56 صبح

  38. #78
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام
    نیازی نیست من خودم صفحه ی لوگین درست کردم و مشکلم از ان جهت برطرف شده: در کل منظور من این بود که مدیران انجمن و کاربران حرفه ای سایت به فکر ضعفا باشند و به راحتی از هر تایپیکی نگذرند: هیچی نباشه این انجمن تنها انجمن برنامه نویسی فعال ایران هست و امیدمان بعد از خدا به شما دوستان هست از نظر برنامه نویسی و.........

  39. #79
    کاربر دائمی آواتار caspianhero
    تاریخ عضویت
    شهریور 1390
    محل زندگی
    زیر سایه ی خدا
    پست
    434

    نقل قول: راهنمایی در نوشتن پروژه

    با سلام بر دوستان
    میخواستم بدونم کسی نمونه داکیومنت (مستند سازی پروژه) داره ؟؟؟ یعنی طریقه ی ساختش چطوری هست؟؟؟ چند تا فصل می خواد و..........

    سپاس

صفحه 2 از 2 اولاول 12

تاپیک های مشابه

  1. درخواست راهنمایی برای نوشتن پروژه کریستال ریپرت
    نوشته شده توسط toytown در بخش ابزارهای گزارشگیری در VB6
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 24 تیر 1390, 18:42 عصر
  2. سوال: راهنمایی در مورد نوشتن پروژه مدرسه
    نوشته شده توسط aliramazani در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 26 شهریور 1389, 13:39 عصر
  3. راهنمایی در نوشتن پروژه خیلی فوری
    نوشته شده توسط peyman-rashidi در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 22 دی 1386, 17:20 عصر
  4. راهنمایی برای یک نوشتن پروژه طراحی یک سایت
    نوشته شده توسط pooneh_ce در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 13 تیر 1385, 12:07 عصر
  5. راهنمایی برای نوشتن select
    نوشته شده توسط ario در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 18 شهریور 1382, 06:47 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •