نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

  1. #1

    Question اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    سلام. چطور میتونم توی سی شارپ یک ستون از جدولم رو به یک لیست باکس اضافه کنم؟

    بانک اطلاعاتی اکسس

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    نظره نو میخوایین از یک دستور استفاده کنین که اطلاعاته اون ستونو بخونه و در لیست باکس اد کنه همینجوری میشه؟

  3. #3

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    از کدوم دستور؟ همینو میخوام!
    چجوری بخونه؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    کدشو فراموش کردم اما از دیتا ست و دیتا تیبل کمک بگیرید شرمنده یک کم طول میکشه برات مثالشو بنویسم اشکالی نیست؟

  5. #5

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    نه اشکالی نداره! من وقت دارم

    ممنون میشم

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    دوسته عزیز ببین همینجوریه؟
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    شرمنده دوسته عزیز حواسم نبود دیتا بیس اکسسه برای همین دوباره نوشتم بازم معذرت
    فایل های ضمیمه فایل های ضمیمه

  8. #8

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    آقا خیلی ممنون واقعا عالی بود.
    ولی میخواستم ببینم میشه همین کار و با DataSet انجامش داد؟
    یعنی با کنترل ها؟

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    آره اونم میشه چرا نشه؟
    کده بالا رو در نظر داشته باش اینم ادامه اش
    DataTable dt = new DataTable("list1");
    dt.Columns.Add("list1");
    dt.Rows.Add("helllo");
    listBox1.DataSource = dt.Rows[0].ItemArray;
    سوالی بود در خدمتم

  10. #10

    نقل قول: اتصال یک ستون از جدول به ListBox

    خیلی ممنون.
    مرسی از راهنمایی

تاپیک های مشابه

  1. اتصال ادو به دو جدول
    نوشته شده توسط sunboy در بخش مطالب مرتبط با بانکهای اطلاعاتی در VB6
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 12 خرداد 1392, 12:17 عصر
  2. اتصال یک ستون از جدول به ListBox
    نوشته شده توسط yas_miner در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 11 دی 1390, 12:59 عصر
  3. پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 13 دی 1383, 18:56 عصر
  4. update کردن کل مقادیر یک ستون از جدول
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 7
    آخرین پست: جمعه 27 شهریور 1383, 12:28 عصر
  5. پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 25 مرداد 1382, 13:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •