نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: تکست باکس با فرمت خاص

  1. #1

    تکست باکس با فرمت خاص

    سلام
    من یه تکست باکس دارم موقعی که فرم اجرا میشه از بانک آخرین آی دی رو میگیره و یکی بهش اضافه میکنه و نشونش میده
    حالا مشکل من اینه که میخوام مثلا وقتی شماره 1 رو میخاد نشون بده 3 رقمی نشون بده مثلا 001 سری بعدی 002 و ....
    ممنون میشم اگه کسی بتونه کمک کنه

  2. #2
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    خرداد 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: تکست باکس با فرمت خاص

    اگر صرفا می خواین نمایش بدین می تونین از کد زیر استفاده کنید:

    int code = 1;
    textBox1.Text = code.ToString("000");

    اما اگر کاربر قابلیت ویرایش کد رو داره می تونید از maskedTextbox استفاده کنید که همیشه این فرمت حفط بشه
    به شکل زیر مقداردهی کنید

    maskedTextBox1.Mask = "000";
    maskedTextBox1.PromptChar = '0';


تاپیک های مشابه

  1. فرمت دهی به تکست باکس
    نوشته شده توسط mzamani در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 24 مرداد 1388, 12:02 عصر
  2. سوال: قرار دادن متن های خاص در تکست باکس
    نوشته شده توسط shytonak در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 29 مرداد 1387, 15:17 عصر
  3. فرمت تکست باکس
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 28 خرداد 1387, 13:57 عصر
  4. چگونه یک تکست باکس برای گرفتن فرمت تاریخ بسازم؟
    نوشته شده توسط captain_black81 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 29 فروردین 1387, 11:46 صبح
  5. ذخیره محتویات یک تکست باکس با فرمت DOC
    نوشته شده توسط mr_esmaily در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 28 بهمن 1383, 17:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •