نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: سوال:تعریف ارایه ای از کلاس لطفا جواب بدین

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار mtnam1372
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    کاشان
    سن
    30
    پست
    162

    سوال:تعریف ارایه ای از کلاس لطفا جواب بدین

    سلام من یه کلاس نوشتم که توی اون کلاس متغیر نام و نام خانوادگی و ایمیل و شماره تلفن تعریف شده
    خوب من این اطلاعات رو میخوام واسه ده نفر بگیرم

    چطوری از این کلاس ارایه تعریف کنم؟

    C#‎‎‎محیط کنسول
    این کلاسمه

    class mtnam1
    {
    public string names, minterm, panterm, takalef;


    }


    حالا می خواهیم واسه ده نفر این اطلاعات رو بگیریم
    توی مین برنامه اینطوری نوشتم


    mtnam1[] a = new mtnam1[11];
    for (int i = 1; i < 10; i++)
    {
    Console.WriteLine(" Enter nami and famile");

    a[i].names = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(" Enter meyanterm");
    a[i].minterm = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(" panterm");
    a[i].panterm = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(" takalef");

    a[i].takalef = Console.ReadLine();




    }


    اما از همون خط اولی که میره نام رو بگیره خطا میگیره چرا؟

    .
    آخرین ویرایش به وسیله mtnam1372 : پنج شنبه 07 اردیبهشت 1391 در 12:50 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: سوال:تعریف ارایه ای از کلاس لطفا جواب بدین

    ببین همینه؟
    ClassName[] cls=new ClassName[10];
    اینم ارایه و برای طولی نا مشخص از شکل زیر استفاده میشه
    ArrayList al=new ArrayList();
    al.Add(ClassName);
    تو قسمت Add کلاساتو اضافه میکنی و کلاس مورد نظرت اینه al[Andise ClassMoredNezar]
    سوالی بود در خدمتنم

  3. #3
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال:تعریف ارایه ای از کلاس لطفا جواب بدین

    شما هر کتابی رو باز کنید می تونید جواب این سوال رو بگیرید. در هر صورت این جواب شما:

    class Program
    {
    static void Main(string[] args)
    {
    // روش اول تعریف آرایه
    Person[] people = new Person[10];
    people[0] = new Person("Ali", "Rezai");
    people[1] = new Person("Omid", "Arjomandi");
    // الی آخر
    // روش دوم استفاده از ژنریک ها
    List<Person> people2 = new List<Person>();
    people2.Add(new Person("Sogol", "Ahmadi"));
    people2.Add(new Person("shiva", "darvishi"));

    }
    }
    public class Person
    {
    public string Name { get; set; }
    public string Family { get; set; }
    public Person()
    {
    }
    public Person(string name,string family)
    {
    Name = name;
    Family = family;
    }
    }

  4. #4
    VIP آواتار gwbasic
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1403
    محل زندگی
    تهران
    سن
    42
    پست
    982

    نقل قول: سوال:تعریف ارایه ای از کلاس لطفا جواب بدین

    سوالتون رو اول بطور کامل مطرح نکردین!!!
    قبل از استفاده از کلاس باید یک شی از اون بسازید اگر به متن خطا هم توجه کنید همین نکته رو اشاره می کنه

    mtnam1[] a = new mtnam1[10];
    for (int i = 0; i < 10; i++)
    {
    Console.WriteLine(" Enter nami and famile");
    a[i] = new mtnam1();
    a[i].names = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(" Enter meyanterm");
    a[i].minterm = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(" panterm");
    a[i].panterm = Console.ReadLine();
    Console.WriteLine(" takalef");
    a[i].takalef = Console.ReadLine();
    }

  5. #5

    Thumbs up تشکر

    سلام جوابی که دادین خیلی بدرد من خورد. سپاسگذارم.

تاپیک های مشابه

  1. چند سوال مبتدیانه !لطفا جواب بدین
    نوشته شده توسط Hybrid در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 مهر 1390, 13:32 عصر
  2. سوال آسان در مورد گرد گيري لطفا جواب بدين
    نوشته شده توسط sarbazi در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 01 آذر 1388, 13:02 عصر
  3. دستیابی به محتویات DataGrid (لطفا جواب بدین)
    نوشته شده توسط nokhod در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 21 آذر 1384, 13:12 عصر
  4. یک سوال دارم.در مورد API ممنون میشم جواب بدین
    نوشته شده توسط plus در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 6
    آخرین پست: شنبه 22 اسفند 1383, 18:50 عصر
  5. سوال مهم فوری لطفا جواب بدین
    نوشته شده توسط Tarrah در بخش برنامه نویسی با Borland C++‎ Builder
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 29 آذر 1383, 10:42 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •