نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ایجاد فورم دایره ای شکل....

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    ایجاد فورم دایره ای شکل....

    سلام دوستان. چه جوری میشه یک فورم دایره ای شکل ایجاد کرد؟

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    ایران
    پست
    1,328

    نقل قول: ایجاد فورم دایره ای شکل....

    از خاصیت transparent فرم استفاده کن

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: ایجاد فورم دایره ای شکل....

    و راه حل دوم بفرما دوست عزیز هر جا گنگ بود بگید توضیح بدم
    GraphicsPath gp = new GraphicsPath();
    gp.AddEllipse(100, 100, 100, 100);
    this.Region = new Region(gp);

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار rezarko
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    شیراز
    سن
    27
    پست
    635

    نقل قول: ایجاد فورم دایره ای شکل....

    ممنون دوست عزیز ولی این کد فقط یه قسمت از فورم رو به صورت دایره ای نشون میده راهی نیست که بشه کل فورم رو به شکل دایره ای نشون داد؟

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار bade saba
    تاریخ عضویت
    شهریور 1387
    محل زندگی
    bargsabzb.ir
    پست
    499

    نقل قول: ایجاد فورم دایره ای شکل....

    آخرین ویرایش به وسیله bade saba : شنبه 09 اردیبهشت 1391 در 15:07 عصر

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: ایجاد فورم دایره ای شکل....

    نقل قول نوشته شده توسط rezarko مشاهده تاپیک
    ممنون دوست عزیز ولی این کد فقط یه قسمت از فورم رو به صورت دایره ای نشون میده راهی نیست که بشه کل فورم رو به شکل دایره ای نشون داد؟
    دوسته عزیز تو اون تابع دو پارامتر اولی مکان اون دایره رو مشخص می کنند و دو پارامتر دوم هم برای تنظیم شعاع دایره است البته اون اگر میخواهین شکلتون بیضی باشه با دو پارامتر آخر بازی کنید تا شکل دلخواهتون بدست بیاد اون راه حل اولی هم خوبه برای تمام حالات بکار میره

  7. #7

    نقل قول: ایجاد فورم دایره ای شکل....

    توضیحات دوستان خوب بود. منم یه مثال می زنم...

    using System;
    using System.Drawing;
    using System.Windows.Forms;
    using System.Drawing.Drawing2D;
    namespace Circle
    {
    public partial class CircleForm : Form
    {
    public CircleForm()
    {
    InitializeComponent();
    FormBorderStyle = FormBorderStyle.None;
    TransparencyKey = Color.Khaki;
    }
    private void CircleForm_Paint(object sender, PaintEventArgs e)
    {
    Rectangle rect = ClientRectangle;
    e.Graphics.SmoothingMode = SmoothingMode.AntiAlias;
    e.Graphics.Clear(TransparencyKey);

    e.Graphics.FillEllipse(new SolidBrush(Color.LightBlue), rect);

    rect.Inflate(-1, -1);
    e.Graphics.DrawEllipse(new Pen(Color.DimGray), rect);
    }
    }
    }
    اگر به بهداشت و سلامت حیوانات علاقه دارید، از vetMD.ir دیدن کنید.
    وبلاگ شخصی من: fadavi.net

    اینجا کمتر سر می‌زنم. (تلگرام من)

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد فورم بدون حاشیه
    نوشته شده توسط roboticsexpert در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 17 شهریور 1390, 12:36 عصر
  2. سوال: ایجاد موتور جستجو به شکل زیر
    نوشته شده توسط majid_quds در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 21 فروردین 1389, 23:24 عصر
  3. ایجاد باتون های دایره شکل در دلفی 7 ؟
    نوشته شده توسط tik_tak در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 25 شهریور 1387, 16:06 عصر
  4. چگونه می توان فرمی با شکل مورد نظر خودمان ایجاد کنیم که فرم اصلی در زیر پیدا باشد؟
    نوشته شده توسط hassan_kahrizy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 06 آبان 1384, 16:49 عصر
  5. رسم شکل دایره بجای مربع فرم
    نوشته شده توسط spicirmkh در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 21 مرداد 1383, 22:22 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •