نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    سلام
    یه نرم افزار نوشتم رو سیستم خودم کار میکنه ولی رو سیستمهای دیگه اطالاعات رو میخونه ولی ذخیره نمیکنه
    لطفا کمک کنید خیلی حیاتیه

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    سلام
    دیتابیستون چیه؟ و اگه خطایی میده، خطا رو اینجا قرار بدید.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    نه خطایی نمیده
    از Sql2008 استفاده میکنم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    دوستان کسی نبود کمک کنه
    امروز فهمیدم مشکل از سیستم مشتری بوده اخه رو بقیه سیستم ها جواب میده
    اونجا هم خطای database is readonly میده

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار AliSaeedi_v
    تاریخ عضویت
    آذر 1390
    محل زندگی
    اصفهان-ولاشان
    پست
    166

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    سلام خیلی کم توضیح دادن...کدتون رو بذارین...sql express دارین؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    معمولا زمانی که شما می تونید بخونید ولی نمی تونید بنویسید به خاطر نداشتن مجوز یا Permission هست.باید برای یوزر خودتون مجوز ایجاد کنید.
    این مشکل توی شبکه بیشتر اتفاق می افته.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار iman_me
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Microsoft Visual Studio
    پست
    338

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    سلام بله sql express دارم
    رو چند سیستم نصب کردم اما درسته
    فقط یکی از مشتری ها همچین مشکلی داره
    نمیدونم چرا حتی چندبار هم ویندوزشو عوض کرد اما بازم نشد

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    YAZD
    پست
    129

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    من هم همین مشکل رو داشتم و متوجه شدم که روی سیستم های با ویندوز7 چون به فولدری که داخلش برنامه نصب میشه Permission میده از طریق نرم افزار به اطلاعات دسترسی نداریم و باید دستی Permissionاش رو FullControl تنظیم کنیم. کسی میدونه که میشه از طریق کد نویسی این کار رو کرد یا نه..!!؟؟؟
    اگر اساتید محترم جواب بدن ممنون میشم.

  9. #9

    نقل قول: ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس

    نقل قول نوشته شده توسط SokooteShab1 مشاهده تاپیک
    من هم همین مشکل رو داشتم و متوجه شدم که روی سیستم های با ویندوز7 چون به فولدری که داخلش برنامه نصب میشه Permission میده از طریق نرم افزار به اطلاعات دسترسی نداریم و باید دستی Permissionاش رو FullControl تنظیم کنیم. کسی میدونه که میشه از طریق کد نویسی این کار رو کرد یا نه..!!؟؟؟

    using System.Security.AccessControl;
    using System.Security.Principal;


    string path = "مسیر دایرکتوری";
    DirectoryInfo dirInfo = new DirectoryInfo(path);
    DirectorySecurity dirSecurity = dirInfo.GetAccessControl();
    IdentityReference newUser = new NTAccount(System.Environment.UserDomainName, System.Environment.UserName);
    dirSecurity.SetOwner(newUser);
    FileSystemAccessRule permissions = new FileSystemAccessRule(newUser,FileSystemRights.Full Control, AccessControlType.Allow);
    dirSecurity.AddAccessRule(permissions);
    dirInfo.SetAccessControl(dirSecurity);

تاپیک های مشابه

  1. مشکل با ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط hesampersian در بخش C#‎‎
    پاسخ: 10
    آخرین پست: یک شنبه 24 خرداد 1394, 15:48 عصر
  2. ذخیره نشدن اطلاعات در دیتابیس بعد گذشت چند دقیقه
    نوشته شده توسط naser_feb8646 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1390, 18:40 عصر
  3. ذخیره کردن اطلاعات در دیتابیس
    نوشته شده توسط maso0m در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 30 فروردین 1386, 14:57 عصر
  4. ذخیره نشدن اطلاعات در Sql
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش Foxpro
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 17 اسفند 1385, 09:15 صبح
  5. ذخیره نشدن اطلاعات بعد از post کردن آن
    نوشته شده توسط tazekar در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: دوشنبه 21 مهر 1382, 04:49 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •