نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: خطایابی از یه خط کد

  1. #1

    خطایابی از یه خط کد

    این واسه چی اررور میده ؟ می خوام یه فایل رو لود منه
      richTextBox1.LoadFile(C:\Users\Mehrshad\Desktop\pr  oxy\proxy\1.txt);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: خطایابی از یه خط کد

    دوسته عزیز به خاطر عدم رعایت دستور زبان سی شارپه که شکل صحیحش میشه:
    richTextBox1.LoadFile(@"C:\Users\Mehrshad\Desktop\ pr oxy\proxy\1.txt");
    ااون مسیری که شما دادین باید از نوع رشته باشه و مقدار رشته هم درون دابل کوتیشن قرار می گیره

  3. #3

    نقل قول: خطایابی از یه خط کد

     richTextBox1.LoadFile(@"C:\Users\Mehrshad\Desktop\  proxy\proxy\1.docx");

    اررو argumnet Exeption wan unhandled میده

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: خطایابی از یه خط کد

    این شکل کلی خطایه میشه جزییاتشو هم بذارین همون گزینه آخر که کپی نوشته همونو بزنید و اطلاعاتشو اینجا بزارید

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: خطایابی از یه خط کد

    دوسته عزیز میدونی مشکل از کجاست تابع LoadFile برای فایلهایه ورد کاربرد نداره نمیتونه اونا رو بخونه برای همین این خطا رو میده

تاپیک های مشابه

  1. خطایابی در فرم با جاوا اسکریپت
    نوشته شده توسط masoud0455 در بخش JavaScript و Framework های مبتنی بر آن
    پاسخ: 1
    آخرین پست: شنبه 20 فروردین 1390, 20:12 عصر
  2. سوال: خطایابی در زمان اجرای برنامه
    نوشته شده توسط hamidhws در بخش VB.NET
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 03 بهمن 1389, 14:21 عصر
  3. سوال: خطایابی
    نوشته شده توسط arefba در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 25 بهمن 1388, 07:10 صبح
  4. خطایابی در برنامه ها
    نوشته شده توسط alireza_tavakol در بخش C#‎‎
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 09 مهر 1386, 06:19 صبح
  5. معرفی ابزار های مدیریتی و خطایابی TCP/IP در ویندوز و لینوکس
    نوشته شده توسط Identifier در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 05 اردیبهشت 1385, 07:41 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •