نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: خواندن title تگ a

  1. #1

    Question خواندن title تگ a

    سلام دوستان من برای خوندن title تگ a از این regex استفاده کردم
    "<a[^>]*?title=\"([^\"]*?\"[^>]*?)>"

    اما هیچی نمی خونه می تونید اصلاحش کنید لطفا.مرسی.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: خواندن title تگ a

    این فایل رو فرمت میکنه نمیخونه چرا از حالت عادی استفاده نمیکنید

  3. #3

    نقل قول: خواندن title تگ a

    فرمت می کنه؟!!!!! این regex هست. دوستان می تونید برام regex مخصوص خوندن بین دو تگ رو بگید؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: خواندن title تگ a

    داداش تنبلی بده بیا اینو تست بزن ببین درسته؟
    string tag = "<a title=\"nemone\"></a>";
    int start,end,lenght;
    start=tag.IndexOf("title=")+"title=\"".Length;
    end=tag.IndexOf('\"',start);
    string title = tag.Substring(start, end - start);
    MessageBox.Show(title);
    در ضمن اگه به رجکس علاقه داری برو تو گالری ویژال استودیو تو سایت مایکروسافت یک ابزار برای ساخت رجکس داره

  5. #5

    نقل قول: خواندن title تگ a

    داداش ممنونم.
    string tag = "<a title=\"nemone\"></a>"; 
    منظورت از nemone تو این خط چیه؟

  6. #6

    نقل قول: خواندن title تگ a

    ممنون.میشه لطفا خط اول رو توضیح بدید.

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: خواندن title تگ a

    هر چی میتونه باشه دوست عزیز این که من دادم برای نمونه بود برای به کار بردن دابل کوتیشن تو رشته باید از اسلش دابل کوتیشن استفاده کرد که این میشه
    <a title=\"nemone\"></a>"
    این
    <a title="nemone"></a>

    در ضمن دوست عزیز میتونی توابع System.xml استفاده کنی اونا مدیریت شده تر هستند

تاپیک های مشابه

  1. خواندن Title از بانک
    نوشته شده توسط mohsen_f_b در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 3
    آخرین پست: جمعه 21 اسفند 1388, 21:55 عصر
  2. خواندن اطلاعاتي مثل Title , Subject , Comment و .. از قسمت Summary فايل
    نوشته شده توسط amin_alexi در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 19 شهریور 1387, 13:36 عصر
  3. خواندن title صفحات از دیتابیس
    نوشته شده توسط fereshte22 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 25 شهریور 1386, 14:42 عصر
  4. خواندن اطلاعات از یک فایل تصویری
    نوشته شده توسط محمود پناه در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 16 خرداد 1384, 16:43 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •