نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار cerezaei65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    سمنان
    سن
    37
    پست
    76

    Question نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    با سلام
    من تو برنامم یه picture box دارم و میخوام آدرس عکسو از داخل شبکه بگیره مثلا
    1\192.168.1.1\\
    حالا باید آدرسشو چجوری بدم؟
    یه سوال دیگه
    اگه اون کامپیوتر که عکسو شیر کرده واسه وارد کردن پسورد و یوزر اون سیستم از توی برنامه راهی هست که خود برنامه (پسورد رو داشته باشیم) وارد کنه؟
    ممنون

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    دوسته من این بدون پسورد و نام کاربریه
    byte[] img;
    WebClient wb = new WebClient();
    img=wb.DownloadData("آدرس فایل");
    System.IO.MemoryStream ms = new System.IO.MemoryStream();
    ms.Write(img, 0, img.Length);
    Image.FromStream(ms);

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار cerezaei65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    سمنان
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    ممنون
    ولی آدرس رو باید چجوری وارد کنم؟ به صورت معمول ارور میده
    بعدشم توی picture box چی رو باید لود کنم؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    خوب دوست عزیز پیکچرباکس یک ویژگی داره به نا picturebox1.Image برابر همونش قرارش بدید در ضمن شکل صحیح ادرس اینجوریه
    wb.DownloadData("https://barnamenevis.org/images/misc/vbulletin4_logo.png");

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار ardeshir1365
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    محل زندگی
    همدان
    سن
    37
    پست
    122

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    نقل قول نوشته شده توسط cerezaei65 مشاهده تاپیک
    با سلام
    من تو برنامم یه picture box دارم و میخوام آدرس عکسو از داخل شبکه بگیره مثلا
    1\192.168.1.1\\
    حالا باید آدرسشو چجوری بدم؟
    یه سوال دیگه
    اگه اون کامپیوتر که عکسو شیر کرده واسه وارد کردن پسورد و یوزر اون سیستم از توی برنامه راهی هست که خود برنامه (پسورد رو داشته باشیم) وارد کنه؟
    ممنون
    به جای هر بک اسلش (\) باید توتا قرار بدی بصورت زیر
    1\\192.168.1.1\\\\

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    در ضمن میتونی اینجوری هم بنویسی
    @"1\192.168.1.1\\"

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار cerezaei65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    سمنان
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    ممنون درست شد لطف فرمودید
    حالا واسه یوزر و پسورد سیستم مقابل چه راهی به نظرتون میرسه؟

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    دوست عزیز نمیدونم همینه یا نه شرمنده الان امکاناتشو ندارم که تست کنم
    http://stackoverflow.com/questions/6...e-and-password

  9. #9
    کاربر تازه وارد آواتار cerezaei65
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    سمنان
    سن
    37
    پست
    76

    نقل قول: نمایش عکس با آدرس درون شبکه

    ممنون از جوابتون
    راستش هرجور میخونم کد رو هیچی ازش نمیفهمم
    لطف میکنید یکم توضیح بدید اخه امنیت برنامم رو زیر سوال میبره!!!

تاپیک های مشابه

  1. چگونگی نمایش عکس در اکسس
    نوشته شده توسط منصور بزرگمهر در بخش Access
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 09 دی 1395, 11:42 صبح
  2. نمایش عکس بصورت تصادفی بصورت مداوم (هر 1 دقیقه)
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 29 اردیبهشت 1391, 17:32 عصر
  3. دادن شماره و نمایش عکس از درون یک فولدر مشخص در VB6
    نوشته شده توسط coloory در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 25
    آخرین پست: یک شنبه 08 آبان 1390, 01:37 صبح
  4. گرفتن آدرس یک پوشه و نمایش پوشه و فایلهای درون آن
    نوشته شده توسط poostrator در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 دی 1387, 11:06 صبح
  5. نمایش عکس در Gird ها
    نوشته شده توسط الهام تفریشی در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 12 شهریور 1382, 07:55 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •