نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: انتخاب تصادفی یک لینک از تکست

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1388
    پست
    49

    انتخاب تصادفی یک لینک از تکست

    با سلام به همه دوستان گل

    من برنامه نویس هستم ولی نه php - با vb 6 به صورت حرفه ای ولی باید php را هم یاد بگیرم چون خیلی ایده های خوبی دارم که به خاطر بلد نبودن php به مشکل بر میخورم دوستانی که هر سوالی برنامه ای در مورد vb 6 داشتند در خدمتیم

    راستی بریم سراغ مشکل و یک درخواست

    دوستان دنبال یک نمونه کد php میگردم که کنارش یک فایل تکست بزارم داخل تکست اعداد 1 تا 100 با صورت
    1
    2
    3
    .
    .
    .
    هست

    کد پی اچ پی وقتی اجار می شود یکی از اعداد را از فایل تکست به صورت تصادفی بگیرد و نشان دهد

  2. #2

    نقل قول: انتخاب تصادفی یک لینک از تکست


    $lines = file('filename.txt');
    shuffle($lines);
    echo '<p>'.$line[0].'</p>'.PHP_EOL;

    خط اول کل محتوای فایل filename.txt رو بصورت یک آرایه (هر خط توی یک خونه از آرایه) توی آرایه lines$ قرار میده.
    خط دوم آرایه رو بطور تصادفی بهم میریزه.
    خط سوم اولین خونه از آرایه بهم ریخته رو چاپ میکنه.
    بنابراین یکی از اعدادی که توی فایل ذخیره شده بصورت تصادفی چاپ خواهد شد.
    موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: انتخاب تصادفی رکورد
    نوشته شده توسط فاطمه وطن دوست در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 25 آبان 1387, 09:51 صبح
  2. سوال: انتخاب تصادفی رکوردها در SQL با رعایت اولویت Random Record with Priority
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش SQL Server
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 22 تیر 1387, 17:48 عصر
  3. انتخاب تصادفی محتویات یک جدول
    نوشته شده توسط رهنورد2 در بخش MySQL
    پاسخ: 8
    آخرین پست: چهارشنبه 14 تیر 1385, 00:21 صبح
  4. انتخاب تصادفی رکور ها؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 01 بهمن 1383, 11:56 صبح
  5. تابع انتخاب تصادفی یک فیلد از بین رکوردهای بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط hesam_din در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 23 اسفند 1381, 04:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •