نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل در استفاده از tcpclient

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    مشکل در استفاده از tcpclient

    سلام خدمت دوستان عزیز من از تابع فوق برای چت استفاده می کنم نمی توانم این تابع را مدام در حالت خواندن قرار دهم که اگر این کار را بکنم گره شبکه اگر درست گفته باشم ایجاد میشه بنابراین از کد زیر استفاده کردم که مشکل آن این است که خیلی کند است ممنون میشوم دوستان منو راهنمایی کنند

    TcpClient tc = new TcpClient();
    tc.Connect("openfire.nimbuzz.com", 5222);
    NetworkStream ns = tc.GetStream();
    do
    {
    ns.Read(recive, 0, recive.Length);
    textBox1.Text += System.Text.Encoding.UTF8.GetString(recive) + "\r\n";
    Thread.Sleep(800);
    } while (ns.DataAvailable);

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: مشکل در استفاده از tcpclient

    سلام دوستان کسی نمیتونه کمک کنه؟ در ضمن گزینه وقتی میخوام ببینم که داده نیست گیر میکنه مقدار صفر رو بر نمیگردونه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار Hossenbor
    تاریخ عضویت
    بهمن 1387
    محل زندگی
    پارس
    پست
    429

    نقل قول: مشکل در استفاده از tcpclient

    دوستان کسی نظری نداره؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار hunter_ara
    تاریخ عضویت
    تیر 1390
    محل زندگی
    تهران-قلهک
    پست
    136

    نقل قول: مشکل در استفاده از tcpclient

    نقل قول نوشته شده توسط Hossenbor مشاهده تاپیک
    سلام خدمت دوستان عزیز من از تابع فوق برای چت استفاده می کنم نمی توانم این تابع را مدام در حالت خواندن قرار دهم که اگر این کار را بکنم گره شبکه اگر درست گفته باشم ایجاد میشه بنابراین از کد زیر استفاده کردم که مشکل آن این است که خیلی کند است ممنون میشوم دوستان منو راهنمایی کنند

    TcpClient tc = new TcpClient();
    tc.Connect("openfire.nimbuzz.com", 5222);
    NetworkStream ns = tc.GetStream();
    do
    {
    ns.Read(recive, 0, recive.Length);
    textBox1.Text += System.Text.Encoding.UTF8.GetString(recive) + "\r\n";
    Thread.Sleep(800);
    } while (ns.DataAvailable);
    به نظرمن شما برنامت رو Multithered بنویس چون تا جایی که من اطلاع دارم Socket موقع Send % receive ترد رو Block میکنه!
    به این (تقریبا!!) رفرنس مراجعه کنی بد نیست

    https://barnamenevis.org/showthread.p...=1#post1493156


    کتاب رو میگم!!!

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 09 مرداد 1384, 16:46 عصر
  2. مشکل در استفاده مشترک (شبکه) از برنامه
    نوشته شده توسط naderigh در بخش Foxpro
    پاسخ: 7
    آخرین پست: چهارشنبه 23 اردیبهشت 1383, 16:26 عصر
  3. مشکل در استفاده از Event Onload
    نوشته شده توسط LeilaAsgari در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 30 فروردین 1383, 07:55 صبح
  4. مشکل در استفاده از sql
    نوشته شده توسط ahmad sajjad در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 11 فروردین 1383, 19:01 عصر
  5. مشکل در استفاده از DeleteFile
    نوشته شده توسط mostafa612003 در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 20 اردیبهشت 1382, 12:53 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •