نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ایجاد باتن پویا و استفاده

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    ایجاد باتن پویا و استفاده

    با سلام تو برنامم پنج تا تیبل دارم که برای فیلد نام در تابعی باتن هایی ایجاد میکنه و در برنامم استفاده میکنم که اگر باتنی کلیک شد تکس باتن در یک کمبو بوکس کپی بشه.........................


    در هربار کلیک باید از فیلد بعدیش که تعداده کم بشه و میشه..............


    در بار اول که فرم ایجاد میشه و تابع این باتن ها ایجاد میشه تعداد موجودی و بررسی میکنم و اگر صفر بود رنگش قرمز بشه

    سوال : چه جوری در هربار اجرای تابع باتن های قبلی رو
    1 . آزادسازی کنم .......................؟
    2. چه جوری بهش در برنامه دسترسی پیدا کنم و خاصیت رنگشونو عوض کنم ؟

    آخه از آرایه ای باتن استفاده کردم



      void pitza_btn()
    {
    int Tedadbtn = 0, btnCol = 925, btnRow = 13;
    if (comboBox7.Items.Count > 0)
    {
    Tedadbtn = comboBox7.Items.Count;
    q1 = pitzaTableAdapter.selectall_name_pitza();
    btn = new Button[Tedadbtn];
    for (int i = 0; i < Tedadbtn; i++)
    {
    btn[i] = new Button();
    btn[i].Text = q1.Rows[i][1].ToString();
    btn[i].Location = new Point(btnCol + 10, btnRow);
    btn[i].Size = new Size(140, 50);
    btn[i].ForeColor = Color.Maroon;
    btn[i].BackColor = Color.LightGray;
    this.btn[i].Click += new System.EventHandler(this.clik7);
    btn[i].Parent = this.panel6;
    btnCol -= 150;
    if (btnRow > 700)
    {
    btnRow = 55;
    btnCol = 400;
    }
    if (btnCol < 19)
    {
    btnCol = 925;
    btnRow += 60;
    }

    if (i == 48)
    break;
    }
    }
    else
    Tedadbtn = 0;
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: ایجاد باتن پویا و استفاده

    خط اول و اخر کد اشتباه شده تابع ووید پیتزا بی تی ان.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: ایجاد باتن پویا و استفاده

    حل شد
    پرنت رو به یه پنل میدم و کارم که تموم میشه آزاد سازی میکنم پنلو. باتشکر از همه دوستان که تماشا کردن

    برنامه نویسی هم سختهااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااااااااااااااااااا ااااااااا

تاپیک های مشابه

  1. ایجاد صفحه پویا با استفاده از java script
    نوشته شده توسط roshanak_g در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 29 مهر 1389, 08:44 صبح
  2. طریقه ایجاد یک Dts بدون استفاده از ویزارد؟
    نوشته شده توسط احمد کرک در بخش SQL Server
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 28 بهمن 1384, 13:54 عصر
  3. ایجاد یک جدول با استفاده از Query
    نوشته شده توسط رضا علوی در بخش Access
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 06 بهمن 1384, 07:37 صبح
  4. ایجاد یک DLL قابل استفاده در فاکس پرو
    نوشته شده توسط Andy در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 14 مرداد 1382, 13:55 عصر
  5. ایجاد ‍custom preview با استفاده از quickreport
    نوشته شده توسط omid1974 در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 فروردین 1382, 12:17 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •