نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: ارسال مقدار valueField کنترل TreeView به صفحه دیگر با استفاده از کوئری استرینگ

  1. #1

    ارسال مقدار valueField کنترل TreeView به صفحه دیگر با استفاده از کوئری استرینگ

    با سلام
    دوستان لطفاً راهنمایی نماییدکه چگونه میتوانم مقدار ValueField کنترل تری ویو را به وسیله کوئری استرینگ به صفحه دیگر پاس بدم؟
    کد HTML:
    <asp:XmlDataSource ID="XmlDS_Products" runat="server" XPath="/Menu/Node" DataFile="~/Temp/Menu.xml"></asp:XmlDataSource>
                        <asp:TreeView ID="tv_Products" runat="server" DataSourceID="XmlDS_Products" ShowLines="false" >
                        <DataBindings>
                        <asp:TreeNodeBinding DataMember="Node" TextField="Name" ValueField="ID" NavigateUrl=""/>
                        </DataBindings>
                        </asp:TreeView>
    با تشکر.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    بهمن 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    179

    نقل قول: ارسال مقدار valueField کنترل TreeView به صفحه دیگر با استفاده از کوئری استرینگ

    protectedvoid TreeView1_SelectedNodeChanged(object sender, EventArgs e)
    {
    Response.Redirect("Details.aspx?id=" + TreeView1.SelectedNode.Value.ToString());
    }


    برای خواندن مقدار هم در صفحه مورد نظر
    در لود صفحه
    string id = Request.QueryString["id"];

تاپیک های مشابه

  1. سوال: نحوه ارسال اطلاعات فایل آپلود شده به صفحه دیگر
    نوشته شده توسط reza_first1 در بخش jQuery
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 23 آبان 1389, 12:09 عصر
  2. سوال: مشکل عجیب :بزرگ نشان دادن کنترل Treeview در صفحه
    نوشته شده توسط mehrzad_ali در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 15 شهریور 1389, 08:42 صبح
  3. ارسال مقدار از گرید ویو به صفحه بعد
    نوشته شده توسط sajjad1365 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 08 خرداد 1389, 01:19 صبح
  4. سوال: ارسال مقادیر sql command به یک صفحه دیگر
    نوشته شده توسط imanasp در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 15 شهریور 1388, 17:12 عصر
  5. ارسال مقدار از یک فرم به فرم دیگر
    نوشته شده توسط مهدی رحیم زاده در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 13 مهر 1386, 13:14 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •