نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    Question تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    سلام
    من جدولی دارم که دوتا ستون داره و 7000 رکورد
    می خوام بزارمش تو combo box
    می خوام وقتی کاربر داره متنی رو تایپ میکنه تمام گذینه هایی که مشابه هستند بهش پیشنهاد بشه!

    کامپوننت telerik 2009_2010 وکامپوننت جانوس هم دارم ولی بلد نیستم استفاده کنم
    در ضمن اگه بشه فقط یک بار روی دیتابیس کوری اجرا بشه.
    چکار کنم؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار group45
    تاریخ عضویت
    مرداد 1388
    محل زندگی
    کرمان
    سن
    36
    پست
    549

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    سلام
    به پستی که در تایپیک زیر گذاشتم مراجعه کنید

    https://barnamenevis.org/showthread.p...A7%DA%A9%D8%B3
    امیدوارم مشکلتون حل بشه.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    ممنون
    نگاش کردم
    فقط با اول کلمات کار میکنه و فقط نام یک ایتم رو نشون میده

    من میخام باز بشه و تمام ایتم ها ی مشابه رو برام لیست کنه
    و متنی هم که می نویسم اگه در وسط ایتمی باشه اونو بهم نشون بده!
    با تشکر

  4. #4

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    با این کد کمبو باکست رو از جدول و ستون مورد نظرت پر کن .
    //پر كردن كامبو باكس
    SqlConnection cnn = new SqlConnection("کانکشن استرین
    ");
    SqlCommand cmd = new SqlCommand("کوئری برای انتخاب", cnn);
    SqlDataAdapter da2 = new SqlDataAdapter(cmd);
    DataTable dt = new DataTable();
    da2.Fill(dt);
    comboBox1.DataSource = dt;
    comboBox1.DisplayMember = "نام جدول";




    سپس این پیژگی ها رو در کامبوباکس تنظیم کن :
    AutoCompleteMode رو روی حالت suggest قرار بده
    AutoCompleteSource رو روی حالت ListItems تنظیم کن.

    به این صورت طبق کاراکتر های وارد شده تمام واژه هایی که تا الان موجود هستن رو به صورت خیلی زیبا و کاربردی لیست میکنه.
    امّا نمیدونم اگه متن وارد شده وسط نام یک آیتم توی کامبو بود رو نمایش میده یا نه .
    بی زحمت تست کن نتیجه رو اعلام کن.
    البته حالت های دیگر AutoCompleteMode رو هم امتحان کن .

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار hamed_hossani
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    بوشهر
    پست
    651

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    ممنون
    تست کردم
    فقط ایتم هایی که حرف اولشون با متن وارد شده برابر است نشون داده میشه!
    چه طوری متن رو در ایتم ها سرچ کنم ولیست مشابه ها رو نشان بدم؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    مشهد- سجاد-نیلوفر
    پست
    147

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    با سلام دوست عزیز کد قبلی رو فقط با این روش تصحیح کن تا بتونی بر اساس کاراکترهای بعدی سرچ کنی

    AutoCompleteMode رو روی حالت SuggestAppend قرار بده
    AutoCompleteSource رو روی حالت ListItems تنظیم کن.

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    مهر 1388
    محل زندگی
    در حال حاضر MVC
    سن
    42
    پست
    301

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    برای این جور کارها فقط WPF

  8. #8

    نقل قول: تایپ متن در combo box و نمایش ایتم های مشابه .چگونه؟

    با سلام خدمت شما دوست گرامی

    من برای حل این مشکل یه Tabeladapter جدید تو dataset میسازم و براش شرط میزارم بعد تو رویداد textchange کمبوباکسم این tabeladapter رو دوباره fill میکنم و چون کمبوباکسم به این tableadapter وصله داده ها فیلتر میشه

    مثلا


    namestabeladapter.fill(mainds.names,combobox1.text );


    یه راه دیگم استفاده از دستور filter آبجکت BindingSource هست.

    موفق باشی
    بایت بایت

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: تایپ در تکست باکس و پیدا کردن کلمه های مشابه
    نوشته شده توسط m3raj_3 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 11:21 صبح
  2. نمایش رکوردهای یک فیلد در combo box و انتخاب آنها
    نوشته شده توسط afshinaghasi در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 18 اسفند 1390, 09:10 صبح
  3. combo box دارای یک ایتم رشته ای و مقدار ازرش عددی
    نوشته شده توسط Site Admin در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 28 دی 1390, 19:05 عصر
  4. سوال: انتقال مکان نما به اول متن در combo box
    نوشته شده توسط f_g1348 در بخش VB.NET
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 10 اسفند 1388, 12:15 عصر
  5. نمایش اطلاعات بانک در combo box
    نوشته شده توسط mohmp3 در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: یک شنبه 28 اسفند 1384, 07:08 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •