نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: طیفی از رنگ(فوری)

  1. #1

    طیفی از رنگ(فوری)

    سلام


    من می خوام یک جدول طراحی کنم که رنگ ستون ها از ستون اول تا آخر،برحسب یک طیف رنگی تغییر کنه!
    مثلا ستون اول آبی باشه،بعدی کمرنگ تر و می خوام ستون آخر این طیف قرمز بشه!
    لطفا کمکم کنید.ممنون.
    ستون های جدولم به صورت پویا ساخته میشه،ولی نمی دونم چطوری براشون رنگ به این سبک بدم!

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: طیفی از رنگ(فوری)

    سلام
    این نمونه رو ببینید.

    <?php
    echo "<table border=0>";
    for($i=0;$i<15;$i++)
    {
    echo "<tr backcolor='#12345{$i}' height=10px><td></td></tr>";
    }
    echo "</table>";
    ?>

  3. #3

    نقل قول: طیفی از رنگ(فوری)

    البته فکر کنم درستش اینطوری باشه:

    echo '<table border="0px">';
    for($i = 0; $i <= 15; $i++) {
    echo '<tr bgcolor="#12345'.dechex($i).'" height="10px"><td>&nbsp;</td></tr>';
    }
    echo '</table>';

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار Farshid007
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    Karaj
    پست
    1,249

    نقل قول: طیفی از رنگ(فوری)

    اگه Color picker می خواهی از این ها استفاده کن
    کد کامل یک صفحه HTML:

    کد HTML:
    <html>
    <script LANGUAGE="JavaScript">
    <!-- Begin
    addary = new Array();           //red
    addary[0] = new Array(0,1,0);   //red green
    addary[1] = new Array(-1,0,0);  //green
    addary[2] = new Array(0,0,1);   //green blue
    addary[3] = new Array(0,-1,0);  //blue
    addary[4] = new Array(1,0,0);   //red blue
    addary[5] = new Array(0,0,-1);  //red
    addary[6] = new Array(255,1,1);
    clrary = new Array(360);
    for(i = 0; i < 6; i++)
    for(j = 0; j < 60; j++) {
      clrary[60 * i + j] = new Array(3);
      for(k = 0; k < 3; k++) {
        clrary[60 * i + j][k] = addary[6][k];
        addary[6][k] += (addary[i][k] * 4);
        }
      }
    hexary = new Array("#666666", "#555555", "#545657");
    picary = new Array("picka", "pickb", "pickc", "pickd", "picke", "pickf", "pickg");
    initary = new Array("#444444", "#777777", "#aaaaaa",  "#bbbbbb", "#cccccc", "#dddddd", "#eeeeee");
    pickindex = 0;
    
    function capture() {
     hoverColor();
     initColor();
     if(document.layers) {
      layobj = document.layers['wheel'];
      layobj.document.captureEvents(Event.MOUSEMOVE);
      layobj.document.onmousemove = mouseMoved;
     }
     else if (document.all) {
      layobj = document.all["wheel"];
      layobj.onmousemove = mouseMoved;
       }
     else if (document.getElementById) {
      window.document.getElementById("wheel").onmousemove = mouseMoved;
     }
    }
    
    function mouseMoved(e) {
     if (document.layers) {
      x = 4 * e.layerX;
      y = 4 * e.layerY;
     }
     else if (document.all) {
      x = 4 * event.offsetX;
      y = 4 * event.offsetY;
     }
     else if (document.getElementById) {
      x = 4 * (e.pageX - document.getElementById("wheel").offsetLeft);
      y = 4 * (e.pageY - document.getElementById("wheel").offsetTop);
     }
     sx = x - 512;
     sy = y - 512;
     qx = (sx < 0)?0:1;
     qy = (sy < 0)?0:1;
     q = 2 * qy + qx;
     quad = new Array(-180,360,180,0);
     xa = Math.abs(sx);
     ya = Math.abs(sy);
     d = ya * 45 / xa;
     if(ya > xa) d = 90 - (xa * 45 / ya);
     deg = Math.floor(Math.abs(quad[q] - d));
     n = 0;
     sx = Math.abs(x - 512);
     sy = Math.abs(y - 512);
     r = Math.sqrt((sx * sx) + (sy * sy));
     if(x == 512 & y == 512) {c = "000000";}
     else {
       for(i = 0; i < 3; i++) {
         r2 = clrary[deg][i] * r / 256;
         if(r > 256) r2 += Math.floor(r - 256);
         if(r2 > 255) r2 = 255;
         n = 256 * n + Math.floor(r2);
       }
       c = n.toString(16);
       while(c.length < 6) c = "0" + c;
     }
             hexary[1] = "#" + c.charAt(0) + c.charAt(0) + c.charAt(2) + c.charAt(2) + c.charAt(4) + c.charAt(4);
             hexary[2] = "#" + c;
             hexary[0] = safetyFirst(c);
       hoverColor();
       return false;
    }
    
    function hoverColor() {
     if (document.layers) {
      document.layers["wheel"].bgColor = hexary[1];
      document.layers["demoa"].bgColor = hexary[0];
      document.layers["demob"].bgColor = hexary[1];
      document.layers["democ"].bgColor = hexary[2];
      document.layers["demoa"].document.cccform.ccc.value = hexary[0];
      document.layers["demob"].document.aaaform.abc.value = hexary[1];
      document.layers["democ"].document.abcform.abc.value = hexary[2];
     } else if (  document.all) {
      document.all["wheel"].style.backgroundColor = hexary[1];
      document.all["demoa"].style.backgroundColor = hexary[0];
      document.all["demob"].style.backgroundColor = hexary[1];
      document.all["democ"].style.backgroundColor = hexary[2];
      document.all["demoa"].document.cccform.ccc.value = hexary[0];
      document.all["demob"].document.aaaform.aaa.value = hexary[1];
      document.all["democ"].document.abcform.abc.value = hexary[2];
     } else if (document.getElementById) {
      document.getElementById("wheel").style.backgroundColor = hexary[1];
      document.getElementById("demoa").style.backgroundColor = hexary[0];
      document.getElementById("demob").style.backgroundColor = hexary[1];
      document.getElementById("democ").style.backgroundColor = hexary[2];
      document.cccform.ccc.value = hexary[0];
      document.aaaform.aaa.value = hexary[1];
      document.abcform.abc.value = hexary[2];
     }
     return false;
    }
    
    function pickColor() {
      thecontents = "<tt class='wtxt'>" + hexary[1] +"</tt><br><tt class='btxt'>" + hexary[1] +"</tt></div>";
      switch (pickindex) {
       case 0:
       document.getElementById("picka").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("picka").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
       case 1:
       document.getElementById("pickb").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickb").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
       case 2:
       document.getElementById("pickc").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickc").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
       case 3:
       document.getElementById("pickd").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickd").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
       case 4:
       document.getElementById("picke").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("picke").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
       case 5:
       document.getElementById("pickf").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickf").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
       case 6:
       document.getElementById("pickg").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickg").style.backgroundColor = hexary[1];
       break;
      }
      pickindex += 1;
      if (pickindex >= picary.length) pickindex = 0;
    }
    
    function initColor() {
     for (i=0; i<7; i++) {
      thecontents = "<tt class='wtxt'>" + initary[i] +"</tt><br><tt class='btxt'>" + initary[i] +"</tt></div>";
      switch (i) {
       case 0:
       document.getElementById("picka").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("picka").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
       case 1:
       document.getElementById("pickb").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickb").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
       case 2:
       document.getElementById("pickc").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickc").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
       case 3:
       document.getElementById("pickd").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickd").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
       case 4:
       document.getElementById("picke").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("picke").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
       case 5:
       document.getElementById("pickf").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickf").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
       case 6:
       document.getElementById("pickg").innerHTML = thecontents;
       document.getElementById("pickg").style.backgroundColor = initary[i];
       break;
      }
     }
    }
    
    function safetyFirst(c) {
        cary = new Array(c.charAt(0),c.charAt(2),c.charAt(4));
        for (ci = 0; ci < 3; ci++) {
           switch (cary[ci]) {
             case "1":
             cary[ci]="0";
             break;
             case "2":
             cary[ci]="3";
             break;
             case "4":
             cary[ci]="3";
             break;
             case "5":
             cary[ci]="6";
             break;
             case "7":
             cary[ci]="6";
             break;
             case "8":
             cary[ci]="9";
             break;
             case "a":
             cary[ci]="9";
             break;
             case "b":
             cary[ci]="c";
             break;
             case "d":
             cary[ci]="c";
             break;
             case "e":
             cary[ci]="f";
             break;
          }
       }
      safecolor = "#" + cary[0]+cary[0] + cary[1]+cary[1] + cary[2]+cary[2];
      return safecolor;
    }
    
    //  End -->
    </script>
    
    
    <style type="text/css">
    h1 {position:absolute; visibility:visible; top:30px; left:80px; font-family: "Trebuchet MS", Skia, "Lucida Sans Unicode", sans-serif; font-size: x-large;}
    div#wheel {position:absolute; visibility:visible; top:90px; left:80px; width: 256px; height: 256px;}
    div#demoa, div#demob, div#democ {position:absolute; visibility:visible; top:360px; width: 85px; height: 150px; text-align: center; padding-top: 15px; padding-bottom: 200px;}
    div#demoa {left:80px; margin-right: 0px;}
    div#demob {left:165px; margin-left: 0px;  margin-right: 0px;}
    div#democ {left:250px; margin-left: 0px;}
    
    div#rights {position:absolute; visibility:visible; top:140px; left:375px;}
    div#picks {padding-left: 35px; border-left: 1px dotted grey;}
    div#picka, div#pickb, div#pickc, div#pickd, div#picke, div#pickf, div#pickg {width: 200px; height: 40px; padding: 10px;}
    div#instructs {padding-bottom: 30px; font-family: "Trebuchet MS", Skia, "Lucida Sans Unicode", sans-serif;}
    div#notes {padding-top: 30px; font-size: smaller;}
    
    .btxt {color: #000000;}
    .wtxt {color: #ffffff;}
    </style>
    </head>
    
    <body onLoad="capture()">
    
    <h1>Color Picker</h1>
    
    <!-- on the left, the wheel and display -->
    <div id="wheel">
    <a href="javascript://" onClick="javascript:pickColor(); return false"><img src="colorwheel.png" alt="color wheel" width="256" height="256" border="0"></a></div>
    
    <div id="demoa">
    <form name="cccform">
    <input type="text" name="ccc" size="9">
    </form>
    <span class="btxt">web-safe</span><br>
    <span class="wtxt">web-safe</span></div>
    
    <div id="demob">
    <form name="aaaform">
    <input type="text" name="aaa" size="9">
    </form>
    <span class="btxt">web-smart</span><br>
    <span class="wtxt">web-smart</span></div>
    
    <div id="democ">
    <form name="abcform">
    <input type="text" name="abc" size="9">
    </form>
    <span class="btxt">unsafe</span><br>
    <span class="wtxt">unsafe</span></div>
    
    <!-- on the right, the picks and instructions -->
    
    <div id="rights">
    <div id="instructs">
    
    </div>
    
    <div id="picks">
    <div id="picka"></div>
    <div id="pickb"></div>
    <div id="pickc"></div>
    <div id="pickd"></div>
    <div id="picke"></div>
    <div id="pickf"></div>
    <div id="pickg"></div>
    </div>
    
    </div>
    </div>
    </body>
    </html>

تاپیک های مشابه

  1. طیفی از رنگ
    نوشته شده توسط student91 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: دوشنبه 18 اردیبهشت 1391, 00:02 صبح
  2. تغییر رنگ قسمتی از زمینه (پیکچر باکس)
    نوشته شده توسط zehs_sha در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 28 مرداد 1388, 15:58 عصر
  3. نحوه تغییر رنگ نوشته رکوردها بصورت یکی در میان (فوری)
    نوشته شده توسط mgh64120 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: یک شنبه 20 آبان 1386, 00:22 صبح
  4. BroadCast(فوری)
    نوشته شده توسط vorojakt در بخش شبکه و Networking‌
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 08 خرداد 1382, 11:03 صبح
  5. فوری فوری خواهش میکنم جواب بدید!!!!!!
    نوشته شده توسط afshincomputer در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 01 اردیبهشت 1382, 10:57 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •