نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل در فرم ارسال پیام

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    مشکل در فرم ارسال پیام

    با سلام
    من در سایتم یک فرم ارتباط با ما وجود دارد.
    وقتی فیلد ها رو پر می کنم و ارسال می کنم به ایمیلم ارسال میشه.
    ولی بعضی وقتا یک سری پیام هایی مثل زیر و مانند آن ارسال می شود.
    اینها چی هستند؟
    امنیت سایتم پایینه؟

    KaQjoN <a href=\"http://ydviyguyvoqn.com/\">ydviyguyvoqn</a>, http://yaafkcriyfid.com/]yaafkcriyfid[/url], [link=http://jnnxwvwwemsf.com/]jnnxwvwwemsf[/link], http://pyuvsbviabny.com/

    برای حل این مشکل چکار باید کرد؟
    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل در فرم ارسال پیام

    آره دوست عزیز
    این اطلاعات به همین صورت که می بینید وارد شدن. یعنی فرم شما هیچ گونه اعتبار سنجی و یا تبدیل انجام نمیده و این خطرناک هست.
    نباید به کاربر اجازه بدید کدهای HTML رو در متن نامه ارسال کنه

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: مشکل در فرم ارسال پیام

    برای حل مشکل چکار باید کرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در فرم ارسال پیام

    سلام
    شما باید تمام ورودی خروجی هاتو چک کنی
    مثلا اگر یه فیلد داری که طرف باید شماره تماس بگذاره باید چک کنی که رشته وارد نکنه و همچنین بقیه موارد که با regular expression می تونی درست کنی
    بعد از این تابع (می تونی خودتم تغییر بدی) برای چک کردن ورودی ها قبل از خواندن یا درج کردن(در مرحله آخر) استفاده کنی.

    public function escape($sql) {
    $sql = trim($sql);
    $sql = strip_tags($sql);
    if(!get_magic_quotes_gpc() )
    {
    $sql = addslashes($sql);
    }
    $sql = addslashes($sql);
    $sql = mysql_real_escape_string($sql);
    return $sql;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: مشکل در فرم ارسال پیام

    همچنین می تونی با تابع strip_tag (فکر کنم همین هست) تگ هایی که در رشته متنی هست رو حذف کنی. مثلا می تونی همه تگ های <a> رو حذف کنی. سرچ کن می بینی.
    به نظر من طرف شما که این کارو کرده فکر می کرده شما از سی ام اس خاصی استفاده می کنی. برا همین خواسته یه سری کد تزریق کنه ببینه چی میشه
    پس بیشتر حواستان جمع باشد

  6. #6

    نقل قول: مشکل در فرم ارسال پیام

    همونطور کهdjsaeedkhan جان گفتند strip_tags ساده ترین راه حل این مشکل هست.

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: مشکل با فرم ارسال ایمیل ساده
    نوشته شده توسط hamiii در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 08 شهریور 1390, 00:41 صبح
  2. مشکل در ارسال پیام با UDP روی یک کامپیوتر
    نوشته شده توسط arashmidos2020 در بخش WCF , Web Services , .Net Remoting
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 19 شهریور 1388, 13:19 عصر
  3. مشکل در تشخیص ارسال صحیح پیام کوتاه
    نوشته شده توسط دلفی زاده در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 30 آذر 1386, 11:36 صبح
  4. مشکل در تغییر متن textBox قبل از ارسال پیام
    نوشته شده توسط sama01 در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 03 مرداد 1386, 08:16 صبح
  5. مشکل با فرم های asp (مشکل ارسال اطلاعات فارسی با متد Get)
    نوشته شده توسط sma_mohseni در بخش Classic ASP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: سه شنبه 17 خرداد 1384, 13:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •