نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: در مورد Context menu strip

  1. #1

    Question در مورد Context menu strip

    سلام
    دوستان من میخوام با چپ کلیک روی یه button منو زیر اون باز بشه.
    میشه راهنمایی کنید چجوری این کار رو بکنم.
    ممنون

  2. #2

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    از تولباکس یک contextMenuStrip به فرم اضافه کنید. آیتمها و کدهای مورد نیاز رو به منو اضافه کنید .
    روی باتن کلیک کنید و خاصیت contextMenuStrip دکمه رو برابر با منوی مورد نظر قرار بدید. اختصاص منو برای همه کنترل ها به همین شکل هست.

  3. #3

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    ممنون از راهنماییت، اما اونجوری با راست کلیک منو باز میشه، اما من میخوام با چپ کلیک باز بشه

  4. #4

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    به این صورت:

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    contextMenuStrip1.Show(MousePosition);
    }

  5. #5

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    ممنون، حالا یه مورد دیگه.
    من این کد رو نوشتم
    int x, y;
    x = MousePosition.X;
    y = MousePosition.Y;
    contextMenuStrip1.Show(x - 125, y + 8);

    اما منو با توجه به اینکه ماوس کجا هست (روی فضای button) منو یه جای ثابت نمایش داده نمیشه.
    آیا راه حلی هست؟

    من خواستم با توجه به سایز فرم این کار رو بکنم، باز هم نشد.
    ممنون میشم راهنمایی کنید.

  6. #6

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    میتونید نسبت به مکان باتن این کار رو انجام بدید

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x, y;
    x = button4.Location.X;
    y = button4.Location.Y;
    contextMenuStrip1.TopLevel = false;
    contextMenuStrip1.Parent = this;
    contextMenuStrip1.Show(x , y+25 );
    }

  7. #7

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    فقط ی مشکل هست، تا یکی از گزینه های منو رو کلیک نکنی، منو ناپدید نمیشه.
    چکار کنم؟

  8. #8

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    به صورت زیر عمل کنید:

    private void button4_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int x, y;
    x = this.Location.X + button4.Location.X;
    y = this.Location.Y + button4.Location.Y;
    contextMenuStrip1.Show(x , y+55 );
    }

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    Thumbs up نقل قول: در مورد Context menu strip

    سلام
    (private void button1_MouseDown( object sender , MouseEventArgs e
    }

    ;(( contextMenuStrip1.Show (button1 ,new Point (10,50)

    {

  10. #10
    کاربر جدید آواتار lenux4
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    دوست عزیز دکمه ای که شما نیاز داری چیزی نیست که به سادگی بشه با بدست اوردن موقعیت مکان نما ایجاد کرد بت پیشنهاد می کنم سری به این سایت معروف بزنی و در قسمت جستجو دکمه مورد نظر و کدشو پیدا میکنی یکم سرم شلوغه بتونم خودم حتما برای پیداش میکنم http://http://www.codeproject.com/

  11. #11
    کاربر جدید آواتار lenux4
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    اهواز
    پست
    16

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    عزیزم پیداش کردم منتهی کامپوننته امیوارم بدردت بخوره http://www.codeproject.com/KB/shell/...bon05_demo.zip

  12. #12

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    از همه ممنون، با همون شیوه ای که mafaman2003 عزیز گفتن مشکلم حل شد!

  13. #13

    نقل قول: در مورد Context menu strip

    سلام ممنون از همتون به خاطر جوابهای متفاوت خوبی که برای این تاپیک دادین .واقعا استفاده کردم

تاپیک های مشابه

  1. حرفه ای: ساخت context menu strip
    نوشته شده توسط ahmadi.edu در بخش C#‎‎
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 14 اردیبهشت 1391, 13:46 عصر
  2. Check Context Menu Strip
    نوشته شده توسط ali_najari در بخش VB.NET
    پاسخ: 3
    آخرین پست: یک شنبه 20 آذر 1390, 22:37 عصر
  3. پاسخ: 13
    آخرین پست: پنج شنبه 20 مرداد 1390, 13:42 عصر
  4. سوال: چطور میتونم بفهمم یک Context menu strip الان بازه یا بسته است
    نوشته شده توسط sinaone1 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 تیر 1389, 19:57 عصر
  5. سوال: context menu strip و کار با آن
    نوشته شده توسط metalzade در بخش VB.NET
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 01 خرداد 1389, 18:29 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •