نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: اشکال در Crystal Report

  1. #1

    اشکال در Crystal Report

    بچه ها من فایل Crystal Report را در برنامه VB.net را با CrystalReportViewer1 اجرا می کنم ولی هنگام اجرا شدن نام Server و Username و پسورد را درخواست می کند.

    1هرچی نام و پسورد را وارد می کنم پیغام Logon Failed. Please try again


    2 چگونه می شود کاری کرد که Username و پسورد را درخواست نکند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    جهت برقراری ارتباطات با پایگاه داد از چه چیزی استفاده می کنید ؟؟
    پایگاه داده شما چیست ؟؟؟ (sql یا access)

  3. #3
    پایگاه من Sql Server است که Username تحت Sql ساخته ام
    VIP=Very Important Person

  4. #4
    مهمان
    قبل از اجرای گزارش، می تونین نام سرور و کاربر رو به اون بدین ولی اگر در برنامه دیتاست شما مقدار داره نیازی نیست که CrystalReport دوباره با سرور ارتباط برقرار کنه .. می تونین DataSet گزارش رو با DataSet برنامه مقدار بدین ( البته باید نام و مقدار فیلد ها با هم منطبق باشد وگرنه همان دیالوگ برای گرفتن UserName و Password نشون داده مشه )

  5. #5
    من با همان DataSet برنامه مقدار دهی کرده ام ولی باز هم دیالوگ باز می شود لطفا اگر می شود راجب گفته خودتون بیشتر توضیح دهید.

    نقل قول :
    "باید نام و مقدار فیلد ها با هم منطبق باشد وگرنه همان دیالوگ برای گرفتن UserName و Password نشون داده میشه "
    VIP=Very Important Person

  6. #6
    مهمان
    اگر بخواهین داده های گزارش رو در زمان اجرا با داده های درون برنامه مقدار بدین، مهم نیست که هنگام ساختن گزارش از چه نوع ارتباطی با بانک اطلاعاتی استفاده می کنین. فقط قبل از اجرای گزارش دستور زیر رو بنویسید :

    rpt.DataBase.Table(0).SetDataSource(ds .Table(0))

    فراموش نکنین که ترتیب و تعداد فیلد ها باید با هم برابر باشند.
    ( ds نام Dataset ای هست که درون برنامه مقدار می گیرد و rpt اسم متغییری که از نوع گزارش تعریف شده)

  7. #7
    بسیار متشکرم
    VIP=Very Important Person

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    سلام
    خانم شیما در مورد کد شما اگر حالت فیلد های استفاده شده به صورت query بوده و از join کردن چندین جدول با هم باشد به چه صورت باید عمل کرد چون این کد در آن مواقع جواب نمی دهد آیا راه حل دیگری دارد؟؟ :?:

  9. #9
    مهمان
    وقتی که شما چند جدول رو با هم Join می کنین، حاصل اون مثل یک جدول هست.
    پس می تونین یک دیتاست جدید ایجاد کرده ( در پروژه و نه بصورت کد نویسی ) و فیلد های اون رو، فیلدهایی قرار بدین که در دستور Select شما وجود دارند. و سپس از این DataSet در ساختن گزارش استفاده کنین.
    حالا باز هم می تونین از این کد استفاده کنین!

  10. #10
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    :(
    ولی من امتحان کردم و جواب نداد باسه همین این سئوال را پرسیدم چون در اون صورت ما دیگه جدول نداریم که بخواهیم آن را ست کنیم بلکه یک query داریم از تلفیق چندین جدول و اون روش شما جواب نداد در این مورد میشه یک تستی بکنید و اگر راه حلی یافتید به ما هم بدید
    قبلا از لطف شما متشکرم :oops:

  11. #11
    مهمان
    ولی من امتحان کردم و درست بود :wink:
    دقیقا بگین که چه کاری انجام می دین، تا شاید بتونم کمکتون کنم.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    نقل قول نوشته شده توسط شیما
    وقتی که شما چند جدول رو با هم Join می کنین، حاصل اون مثل یک جدول هست.
    پس می تونین یک دیتاست جدید ایجاد کرده ( در پروژه و نه بصورت کد نویسی ) و فیلد های اون رو، فیلدهایی قرار بدین که در دستور Select شما وجود دارند. و سپس از این DataSet در ساختن گزارش استفاده کنین.
    حالا باز هم می تونین از این کد استفاده کنین!
    1 - منظورتون از دیتاست چیه؟؟؟
    2 - پروژه چیه ؟؟ کد نویسی کدومه ؟؟؟؟
    :oops:

  13. #13
    مهمان
    منظورم از پروژه، همون Windows Application ای هست که می سازین.
    و اگر به قسمت "Add New Item" برین، DataSet رو می تونین اونجا پیدا کنین.
    و بعد از ایجاد یک DataSet جدید با استفاده از XML Schema که در ToolBox وجود داره، یک جدول جدید ( Element ) در اون قرار بدین و فیلدهایی رو که می خوایین، به این جدول اضافه کنین...
    در زمانی که می خواهین بانک های گزارشتون رو انتخاب کنین، از این DataSet استفاده کنین. و قبل از اجرای گزارش هم یک متغییر از نوع این DataSet که ساختین تعریف و مقدار دهی کنین.

    ببخشین اگر نتونستم ساده تر توضیح بدم. اگر یک کم حوصله داشته باشین و سعی کنین حتما می تونین انجام بدین :wink:

  14. #14
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    نقل قول نوشته شده توسط شیما
    ببخشین اگر نتونستم ساده تر توضیح بدم. اگر یک کم حوصله داشته باشین و سعی کنین حتما می تونین انجام بدین :wink:
    :shock:
    منظورتون چیه؟؟؟
    1 - یک عدد " کم حوصله " داشته باشم ؟؟؟ ( این فقره در این سایت 2 تاشم موجوده :evil2: )
    2 یک مقداری حوصله داشته باشم ؟؟؟؟
    :mrgreen: :mrgreen: :evil2:
    با عرض معذرت خانم شیما من اصلا نمی گیرم شما چی می گید اگر میشه و براتون مقدور است یک دونه گزارش اینجوری بسازید و به عنوان نمونه بدهید تا من بفهمم. البته اگر مقدور است :oops:
    راستی من با vb6 کار می کنم نه .net :wink:
    با تشکر

  15. #15
    مهمان
    متاسفانه من با VB برنامه نویسی نمی کنم.
    در ضمن، فکر کنم اینجا بخش .Net هستش :mrgreen:

  16. #16
    کاربر دائمی آواتار کم حوصله
    تاریخ عضویت
    مرداد 1382
    محل زندگی
    ایران - مشهد
    پست
    962
    در ضمن، فکر کنم اینجا بخش .Net هستش
    :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

    آقای آذیش چی شد ؟؟؟؟ با آاقی کرامتی صحبت نکردید

    ببینید چه جور می زنند تو ذوق ما
    :cry: :cry: :cry: :cry:

    یعنی اینقدر vb کار بودن ننگه ؟؟؟؟

    :cry: :cry: :cry:

  17. #17
    مهمان
    ببخشین من اصلا قصد توهین نداشتم.

تاپیک های مشابه

  1. آیا Crystal Report مزیتی نسبت به Active Report دارد؟
    نوشته شده توسط Majid1351 در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 0
    آخرین پست: پنج شنبه 04 بهمن 1386, 13:57 عصر
  2. امکان ایجاد یک گزارش در crystal report با استفاده از Report generator(فوری)
    نوشته شده توسط Farnoushzn در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 22 فروردین 1385, 15:35 عصر
  3. اعداد فارسی در crystal Report
    نوشته شده توسط bashir_nashi در بخش VB.NET
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 09 دی 1383, 20:05 عصر
  4. Rave Report یا Crystal Report
    نوشته شده توسط موسوی در بخش ابزارهای گزارش سازی در دلفی
    پاسخ: 2
    آخرین پست: پنج شنبه 29 آبان 1382, 06:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •