نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: باز هم بحث فارسی نویسی و مشکلات آن، کمک کنید

  1. #1
    کاربر جدید آواتار pardisannet
    تاریخ عضویت
    مهر 1387
    محل زندگی
    تربت حیدریه
    پست
    10

    باز هم بحث فارسی نویسی و مشکلات آن، کمک کنید

    دوستان من برنامه ای با سی شارپ نوشتم و نزدیک به 4000 رکورد ثبت کردم . حالا موقع سرچ در مثلا کمبو باکس حروف "ی" و "ک" و غیره به دو صورت در بانک ذخیره شده. یک نوع حرف "ی" و "ک" فارسی و بدون دو نقطه در زیر حرف "ی" و بدون حمزه در روی حرف ک. و در نوع دوم حرف "ی" و "ک" عربی.

    حال نمیدونم چه کار باید بکنم. مهمترین چیزی که از دوستان میخوام روشی است برای تعریف تک تک حروف مخصوصا این دو حرف در برنامه خودم که هر جا و هر سیستمی که برنامه رو نصب کردم این مشکل تکرار نشه. یعنی کد اسکی حروف رو اول توی برنامه تعریف کنم. مثل وب نویسها که تو برنامشون میگن "لطفا صفحه کلید را در حالت EN" قرار دهید.

    و در ادامه چه کار کنم واسه این بانک 4000 رکوردی ؟ جالب اینجاست که وقتی با یک سیستم که kbdfa.dll اون بر اساس حرف "ی" و "ک" فارسی است کار میکنم و میخوام با دستورات اس کیو ال بانک را آپدیت کنم هیچ اتفاقی نمیفته. ظاهرا مربوط به کد اسکی حروف میشه. دوستان انصافا کمک کنید دارم بیچاره میشم.

    در ضمن از این هم استفاده میکنم :
    Thread.CurrentThread.CurrentUICulture = new System.Globalization.CultureInfo("fa-IR");
    Thread.CurrentThread.CurrentCulture = Thread.CurrentThread.CurrentUICulture;
    آخرین ویرایش به وسیله pardisannet : چهارشنبه 13 اردیبهشت 1391 در 19:28 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: باز هم بحث فارسی نویسی و مشکلات آن، کمک کنید

    شما قبل از اينکه بخواين يه رشته رو داخل بانک ذخيره کنيد حروف مشکل دار مثل ي و ک رو به يک مقدار استاندارد براي خودتون تبديل کنيد.اينجوري برنامه فقط براساس يک حرف ي هست و مشکلي پيش نمي آيد.براي اين کار کافي يونيکد حروف ي و ک رو پيدا کنيد و يکي از اونها را به عنوان استاندارد خودتون انتخاب کنيد.

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آبان 1387
    محل زندگی
    Iran
    پست
    1,338

    نقل قول: باز هم بحث فارسی نویسی و مشکلات آن، کمک کنید

    براي اينکه از اين به بعد اين مشکل پيش نياد فکر کنم لينک زير مشکلتون رو حل کنه
    https://barnamenevis.org/showthread.php?301802
    ولي اون 4000 رکورد که ثبت شدن نمي دونم ميشه واسشون کاري کرد يا نه.

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 20 خرداد 1388, 15:05 عصر
  2. باز هم مشکل فارسی نویسی و ؟؟؟؟
    نوشته شده توسط Sandbad در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 26 بهمن 1386, 08:46 صبح
  3. باز هم مشکل فارسی نویسی
    نوشته شده توسط mf_engineer در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: جمعه 09 شهریور 1386, 10:21 صبح
  4. باز هم مشکل فارسی نویسی- این بار در Dos
    نوشته شده توسط hamed555m در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 20 آبان 1383, 07:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •