نمایش نتایج 1 تا 17 از 17

نام تاپیک: گالری عکس

  1. #1
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    گالری عکس

    دوستان برای اولین بار میخوام یه گالری عکس طراحی کنم

    لطفا راهنمائیم کنید

    یه عکس از شکل کلی صفحه میزارم

    همونطور که گفتم بار اولمه لطفا کمک کنید ممنون
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  2. #2

    نقل قول: گالری عکس

    خوب شما چه چیزهایی می خوای؟ دیتابیس؟ برنامه PHP ؟ کد HTML

  3. #3
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    صفحه رو با html , css طراحی میکنم

    مشکل اصلی کد پی اچ پی و هست

    نوع دیتابیسی که عکسها و تعاریفشون رو نگه داره رو نمیدونم باید چی باشه

    pagination هم بلد نیستم

  4. #4

    نقل قول: گالری عکس

    خوب شما کد html و css رو بزار تا واست بنویسم

  5. #5
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    والا اگر راهنمائیم کنید که خودم بتونم بنویسم خیلی بهتره این کارو قبول کردم که بیشتر یاد بگیرم نوشتن این دو موضوع رو

    شما هم لطف کنی کمک کنی ممنون میشم
    مرسی

  6. #6
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    مثلا اینکه نوع فیلدی که قراره عکسهامو نگهدارن چی باشه

    برای نوشتن دیتابیس

  7. #7

    نقل قول: گالری عکس

    دوست عزیز، روش بهینه اینه که یک فیلد متنی داشته باشین و آدرس عکسها رو توش نگه دارین نه خود عکسها رو چون حجم دیتابیس با ذخیره مستقیم عکسها به شدت بالا میره. برای مثال یک عکس 800x600 با عمق رنگ 24بیت 11,520,000 بیت یعنی حدود 10 مگابایت فضا اشغال میکنه که اگه همون رو توی تصویری با فرمت JPEG ذخیره کنید، بخاطر نوع فشرده سازی که روی این فرمت اعمال میشه، حدود 500 کیلوبایت میشه یعنی تقریباً یک بیستم وقتی که توی دیتابیس ذخیره کنید. بعلاوه زمان پردازش هم کاهش پیدا میکنه چون باید موقع خوندن و سایر کارها یکسری پردازش اضافه انجام بدین تا به صفحه اعلام کنید این کدهایی که دارین درج میکنید، داده های یک عکس هست نه متن خام. تنظیم کردن هدرها و... و مشکلاتی مثل ویرایش عکس و باقی مسائل هم بماند!

  8. #8
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    پس با توضیحات شما من یه جدول تو دیتابسم میسازم که بجز فیلد آی دی بقیه text باشن

    و توش آدرس ها رو نگهداری کنم

    حالا مثلا با حلقه while اطلاعات رو بصورت آرایه در بیارم و بعد نمایش بدم میتونم عکسها رو تو صفحه قرار بدم؟

    که مثل شکل بالا در بیاد یا باید از چیز دیگه ای استفاده کنم؟

  9. #9

    نقل قول: گالری عکس

    بله همونطور که گفتید با while کدهای html رو ایجاد می کنید و نمایش می دید.

  10. #10
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    الان میخوام بصورت رندوم 3 تا عکس از دیتابیس بخونه و توی صفحه اول نمایش بده که قطعا با while نمیشه

    از چی باید استفاده کنم؟

  11. #11

    نقل قول: گالری عکس

    SELECT * FROM `images` ORDER BY RAND() LIMIT 3

  12. #12
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    یه راهنماییه دیگه لطفا بکنید

    من کل پروژه ام این صفحات هست لطفا بگید فرق داره از کجا شروع کنم

    من میخوام به ترتیب زیر طراحی کنم

    اگر فرق داره لطفا شما درستش کنید

    1 صفحه ثبت نام
    2 ورود
    3 مدیریت (مدیریت عکسها .ارسال خبر. مدیریت صفحه اطلاعات. مدیریت صفحه تماس با ما)
    4-گالری
    5- صفحه اصلی
    6 تماس با ما
    7- درباره ما
    8 اطلاعات

    در ضمن اول گالری رو طراحی میخوام بکنم بعد صفحه اصلی چون صفحه اصلی 3 تا عکس رو بصورت رندوم از گالری باید بخونه و نشون بده

    ممنون از کمک هاتون

  13. #13
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    صفحه ثبت نام رو طراحی کردم مونده برنامه نویسیش

    عکش رو میزارم تا شاید کمکی بکنه

  14. #14
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    دوستان صفحه ثبت نام رو نوشتم

    یه نگاهی بکنید میدونم خیلی ابتدایه در اصلاحش کمکم کنید

    تا اینجا اطلاعات تو دیتابیس ذخیره میشن به درستی

    ولی ریدایرکت به صفحه ای که میخوام نمیشه


    چون تو ی این گالری میخوام فقط کسانی عکس آپلود کنن که عضو باشن

    مرسی



    <body class="bdy">
    <div id="wrraper">
    <?php
    include('C:\wamp\www\project\include\config.php');
    include('C:\wamp\www\project\include\menu.html');
    echo "<div id='picr'>";
    echo
    "<form action=\"register.php\" method=\"post\">
    <fieldset>
    <table width=\"347\" height=\"274\" id=\"form\">
    <tr>
    <td width=\"138\">Name:</td>
    <td width=\"141\"><label for=\"name\"></label>
    <input type=\"text\" name=\"name\" id=\"name\" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Username:</td>
    <td><label for=\"username\"></label>
    <input type=\"text\" name=\"username\" id=\"username\" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>E-mail:</td>
    <td><label for=\"email\"></label>
    <input type=\"text\" name=\"email\" id=\"email\" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>Password</td>
    <td><label for=\"pass\"></label>
    <input type=\"password\" name=\"pass\" id=\"pass\" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td>ConfirmPassword</td>
    <td><label for=\"cpass\"></label>
    <input type=\"password\" name=\"cpass\" id=\"cpass\" /></td>
    </tr>
    <tr>
    <td colspan=\"2\" align=\"center\"><input type=\"submit\" name=\"button\" id=\"button\" value=\"Submit\" /></td>
    </tr>
    </table>

    </fieldset>
    </form>
    ";
    include('C:\wamp\www\project\include\config.php');
    if(!empty($_POST['name']) && !empty($_POST['username']) && !empty($_POST['email']) && !empty($_POST['pass']) &&!empty($_POST['cpass'])){
    $name=$_POST['name'];
    $username=$_POST['username'];
    $email=$_POST['email'];
    if($_POST['pass'] == $_POST['cpass']){
    $pass=$_POST['pass'];

    }else{
    echo "<p> Password and confirm Password is not match.";
    $pass= NULL;
    }

    $q= mysql_query("INSERT INTO user(name,username,email,pass)

    VALUE('$name','$username','$email','$pass')",$conn ect);
    echo "<b id=\"Error\">Thank you! rigestred Successfully!<br>You'll be redirected to Login Page after (4) Seconds";
    echo "<meta http-equiv=Refresh content=5; url=login.php>";
    }//end if
    else{

    echo "<p id=\"Error\"> please back and chek the form</p>";

    }



    echo "</div>";
    ?>
    </div>




  15. #15
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    عکس فرم ثبت نام

    میخوام بعد از ثبت نام به صفحه لاگین هدایت بشه که نمیشه
    عکس های ضمیمه عکس های ضمیمه

  16. #16

    نقل قول: گالری عکس

    دستوری که تگ متا رو درج میکنه اینطوری تغییر بدین:
    echo '<meta http-equiv="Refresh" content="5; url=login.php"/>';

    موفق باشید.

  17. #17
    محروم شده
    تاریخ عضویت
    فروردین 1390
    محل زندگی
    تهران
    پست
    785

    نقل قول: گالری عکس

    نقل قول نوشته شده توسط MMSHFE مشاهده تاپیک
    دستوری که تگ متا رو درج میکنه اینطوری تغییر بدین:
    echo '<meta http-equiv="Refresh" content="5; url=login.php"/>';

    موفق باشید.
    ممنون از لطفتون

    یه خواهش داشتم لطفا شما این مبحث رو با من همراهی کنید چون توضیحاتتون عالی و کامله

تاپیک های مشابه

  1. افکت تصاویر برای ایجاد گالری عکس
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 18:42 عصر
  2. ایجاد گالری عکس دینامیک
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 13 شهریور 1392, 14:44 عصر
  3. لطفا در مورد گالری عکس کمک کنید
    نوشته شده توسط rezsat در بخش Classic ASP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: سه شنبه 13 دی 1384, 14:11 عصر
  4. FreeTextBox و گالری عکس
    نوشته شده توسط JikSearch در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 09 دی 1384, 10:22 صبح
  5. افکت تصاویر برای ایجاد گالری عکس
    نوشته شده توسط brida_kh در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 06 آذر 1384, 10:52 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •