نمایش نتایج 1 تا 10 از 10

نام تاپیک: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    چطور میشه دستوری نوشت که متن یک textbox با زدن دکمه ok به جدول مورد نظر اضافه شه؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    چطور میشه دستوری نوشت که متن یک textbox با زدن دکمه ok به جدول مورد نظر اضافه شه؟

    متن تکست باکس جدول مورد نظر

    اگه درست فهمیده باشم شما اطلاعات پایه ارتباط با پایگاه داده (منبع اطلاعات) رو می خواید!

    بهتر تا می تونی دنبال اطلاعات پایگاه داده با جستجو تو همین سایت باشید

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    یه منبع درست وحسابی میخوام برای اضاف کردن و خوندن اطلاعات به جدول ها خیلی مشکل دارم از صبح دارم مثلا کار میکنم اما هیچ کار مفیدی انجام ندادم کلی اشکال دارم

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    اول از همه این آواتاره رو عوض کن آدم دلش بخواد بهت کمک کنه

    کار با پایگاه داده اکسسه زیاد باهاش کار نشده و سرسری درست شده دوس داشتی یه نگاه بنداز http://uplod.ir/c0ffyneomtif/Windows...ation3.zip.htm

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    خوبه که!
    من با sql کار میکنم

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    نقل قول نوشته شده توسط yuttrim20 مشاهده تاپیک
    خوبه که!
    من با sql کار میکنم
                string connection = string.Empty;
    connection = @"Data Source=(local);Initial Catalog=DB;Integrated Security=True";

    using (SqlConnection conn = new SqlConnection(connection))
    {
    SqlCommand cmd = null;
    string query = string.Empty;

    query = "INSERT INTO [table] (col1, col2) VALUES (@col1, @col2)";
    cmd = new SqlCommand();
    cmd.CommandText = query;
    cmd.Connection = conn;

    cmd.Parameters.AddWithValue("@col1", textBox1.Text);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@col2", textBox2.Text);

    conn.Open();
    cmd.ExecuteNonQuery();
    }


    این تاپیک هم سر بزنی مطالب خوبی گفته شده : https://barnamenevis.org/showthread.p...A-%D9%86%D8%AA

  7. #7
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    من یه جدول دارم با 4 تا فیلد: عنوان، متن، تاریخ و یک کلید خارجی srl_img و یک صفحه با دوتا textboxt، شناسه اولی onvan و دومی matn و یک دکمه کد زیر رو نوشتم اما نمیدونم به چی ایراد میگیره؟
     protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    SqlConnection sc = new SqlConnection("data source=ZEGOND-PC;initial catalog=sinama;integrated security=true; ");
    SqlCommand com = new SqlCommand("insert into news values(@onvan,@matn,137012)", sc);
    com.Parameters.AddWithValue("@onvan", onvan.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@matn", matn.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("137012", matn.Text);
    sc.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    }

    وقتی میخایم ناریخ وارد کنیم چه جوری وارد میشه؟
    insert into news values(@onvan,@matn,137012)"

    این درسته؟
    137012

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار ROSTAM2
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    فارس
    پست
    1,646

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    اسلش بزار "/"

    1370/1/2

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار yuttrim20
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    154

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    من اینو نوشتم:
     protected void Button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {

    SqlConnection sc = new SqlConnection("data source=ZEGOND-PC;initial catalog=sinama;integrated security=true; ");
    SqlCommand com = new SqlCommand("insert into news values(@onvan,@matn,1370/1/2,1)", sc);
    com.Parameters.AddWithValue("@onvan", onvan.Text);
    com.Parameters.AddWithValue("@matn", matn.Text);

    sc.Open();
    com.ExecuteNonQuery();
    sc.Close();
    Response.Redirect("صفحه اصلی.aspx");
    }

    جدول چهار تا فیلد داره فیلد آخرش کلید خارجی
    (@onvan,@matn,1370/1/2,1)

    وقتی اجراش میکنم این خطا رو میده:
    The INSERT statement conflicted with the FOREIGN KEY  constraint "FK_news_images". The conflict occurred in database "sinama",  table "dbo.images", column 'id'.
    The statement has been terminated.



    باید چه تغییری بدم؟

  10. #10
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: اضافه کردن متن textbox به جدول پایگاه داده

    فیلدی که به عنوان کلید خارجی تعیین میشه باید مقداری بهش بدی که در جدول اصلی (اینجا images) این مقدار وجود داشته باشه، شما داری مقداری رو وارد میکنی که این مقدار برای فیلد id در جدول images وجود نداره.
    وقتی شما مقداری کاراکتری رو در یک کوئری مینویسی باید داخل تک کوتیشن قرار بدی مثلا برای تاریخ باید بذاری '1370/1/2':
    "insert into news values(@onvan,@matn,'1370/1/2',1)"

تاپیک های مشابه

  1. خطا در هنگام اضافه کردن فیلد جدید به جدول
    نوشته شده توسط Babak-Aghili در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 15 تیر 1384, 01:34 صبح
  2. اضافه کردن یک ستون به جدول در دلفی
    نوشته شده توسط ghazal20 در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 17
    آخرین پست: پنج شنبه 22 اردیبهشت 1384, 01:33 صبح
  3. اضافه کردن یک فیلد به جدول در زمان اجرا
    نوشته شده توسط javidtaheri در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 21 اردیبهشت 1384, 02:57 صبح
  4. اضافه کردن متن به اول فایل؟
    نوشته شده توسط امیر-نا در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 02 اردیبهشت 1384, 03:38 صبح
  5. اضافه کردن اطلاعات به یک جدول
    نوشته شده توسط FirstLine در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 09 اسفند 1382, 20:36 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •