نمایش نتایج 1 تا 8 از 8

نام تاپیک: ارور زمان ثبت اطلاعات

  1. #1
    کاربر جدید آواتار hadi_723
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    19

    Unhappy ارور زمان ثبت اطلاعات

    دوستان یه برنامه کوچیک ساختم کار میکرد،فقط حالا که تموم شده این اررور رو میده زمان ثبت اطلاعات
    این هم عکسش :
    آخرین ویرایش به وسیله hadi_723 : جمعه 15 اردیبهشت 1391 در 20:58 عصر

  2. #2
    کاربر تازه وارد آواتار vahid.kh
    تاریخ عضویت
    مرداد 1390
    محل زندگی
    بجنورد
    پست
    52

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    اسم فرم رو عوض نکردی؟

    FormFoladInfo();

  3. #3

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    از چه کانکشن استرینگی استفاده میکنید؟

  4. #4

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    خطا از SQL هست . ميگه دو تا كانكشن همزمان دارن يك ديتابيس رو باز ميكنن يا دو تا كانكشن يا ديتا بيس همنام داري.
    احتمالا بخاطر گذاشتن try catch در فرمي يا كلاسي كه كانكشن رو باز ميكني خطا در اين قسمت مياد.پروژه ات رو آپلود كن تا بچه ها كمكت كنن اگه نتونستي رفعش كني.

  5. #5
    کاربر جدید آواتار hadi_723
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    19

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    اسم فرم رو آره عوض کردم
    از این لینک دانلود کنید،بعد پسوند فایل رو از jpg به زیپ تغییر بدید
    ببخشید دیگه من تازه کارم ممنون میشم ایراد کدهارو بگید
    فایل دیتابیس هم تو پوشه bin/debug هستش
    آخرین ویرایش به وسیله hadi_723 : شنبه 16 اردیبهشت 1391 در 11:03 صبح

  6. #6

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    از کانکشن استرینگ زیر استفاده کنید:

    "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|datadirecto ry|\\DBFooladInfo.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30"

    شما بعد از |datadirectory| باید \\ میذاشتید.

    در فرم ریپورت در دستور سلکت نام جدول report هست که چنین جدولی در پایگاه داده وجود نداره.

  7. #7
    کاربر جدید آواتار hadi_723
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    زیر آسمون خدا
    پست
    19

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    نقل قول نوشته شده توسط mafaman2003 مشاهده تاپیک
    از کانکشن استرینگ زیر استفاده کنید:

    "Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|datadirecto ry|\\DBFooladInfo.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30"

    شما بعد از |datadirectory| باید \\ میذاشتید.

    در فرم ریپورت در دستور سلکت نام جدول report هست که چنین جدولی در پایگاه داده وجود نداره.
    مرسی از راهنماایت چندتا از اشتباهاتم و بهم گفتی
    حالا یه سوال دیگه،تو تب project وقتی اطلاعات میزینی میگه ثبت شد،.ولی وقتی میزنی به اصلاح و حذف میگه چنین اطلاعاتی ثبت نشده

  8. #8

    نقل قول: ارور زمان ثبت اطلاعات

    برای پر کردن از دیتاآداپتر استفاده کنید:

    if (comboBoxReport.SelectedIndex == -1)
    MessageBox.Show("یک حالت را از لیست انتخاب کنید");
    else
    {
    string sqlstr = "";
    switch (comboBoxReport.SelectedIndex)
    {
    case 0:
    sqlstr = " Select * from report where Programid = '" + textProgramid.Text + "'";
    break;
    case 1:
    sqlstr = " Select * from report ";
    break;
    }
    SqlConnection con = new SqlConnection("Data Source=.\\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|datadirecto ry|\\DBFooladInfo.mdf;Integrated Security=True;Connect Timeout=30");
    DataSet ds = new DataSet();
    SqlDataAdapter da = new SqlDataAdapter();
    da = new SqlDataAdapter(sqlstr, con);
    da.Fill(ds, "report");
    dataGridView1.DataSource = ds;

تاپیک های مشابه

  1. مبتدی: دلیل این ارور موقع ثبت اطلاعات در دیتابیس چیست ؟
    نوشته شده توسط mohsen.nsb44 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 26 فروردین 1390, 13:00 عصر
  2. سوال: ثبت اطلاعات در یک زمان مخصوص
    نوشته شده توسط rash44 در بخش PHP
    پاسخ: 1
    آخرین پست: چهارشنبه 12 فروردین 1388, 00:20 صبح
  3. سوال: زمان ثبت اطلاعات در اکسس
    نوشته شده توسط laia56 در بخش Access
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 09 آبان 1387, 00:00 صبح
  4. مشکل در زمان ثبت اطلاعات در بانک
    نوشته شده توسط rezvan_DP در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 11 مرداد 1385, 09:46 صبح
  5. مشکل زمان انتقال اطلاعات یک Table از SQL Server به یک DBGrid
    نوشته شده توسط ar_monti@ در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 04 آبان 1383, 13:57 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •