نمایش نتایج 1 تا 11 از 11

نام تاپیک: این باگ؟

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار ali_up1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    پست
    57

    این باگ؟

    سلام دوستان
    من توی Button_Click نوشتم
    textbox1.text="searching...." //change text
    GetSearchResult() //search in sql
    textbox1.text="" //change text
    اما هیچ وقت... searching رو نشون نمیده!!!
    کسی راه کاری بلده؟
    مرسی

  2. #2

    نقل قول: این باگ؟

    چون بعدش مقدار TextBox رو خالي ميكنه

  3. #3
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: این باگ؟

    سلام
    عنوان خوبی برای تاپیک انتخاب نکردی امکان داره حذف بشه.
    به نظرم مشکلی نداره چون احتمالا تعداد رکوردهات کمه خیلی سریع نتیجه جستجو رو نشون میده و تکست باکس خالی میشه.

  4. #4
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: این باگ؟

    سلام
    ترتیب اجرای دستورات رو رعایت کنین.اول باید عملیات سرچ انجام بشه بعد مقادیر بدست اومده تو textbox نمایش داده بشه.

  5. #5
    کاربر تازه وارد آواتار ali_up1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    پست
    57

    نقل قول: این باگ؟

    نقل قول نوشته شده توسط maysamfthi مشاهده تاپیک
    سلام
    عنوان خوبی برای تاپیک انتخاب نکردی امکان داره حذف بشه.
    به نظرم مشکلی نداره چون احتمالا تعداد رکوردهات کمه خیلی سریع نتیجه جستجو رو نشون میده و تکست باکس خالی میشه.

    تعداد رکورد ها کم نیست
    sqlserver بعد از 00:02:33 ثانیه به جواب میرسه

  6. #6
    کاربر تازه وارد آواتار ali_up1
    تاریخ عضویت
    اسفند 1386
    محل زندگی
    tehran
    پست
    57

    نقل قول: این باگ؟

    نقل قول نوشته شده توسط cpppro مشاهده تاپیک
    سلام
    ترتیب اجرای دستورات رو رعایت کنین.اول باید عملیات سرچ انجام بشه بعد مقادیر بدست اومده تو textbox نمایش داده بشه.
    من فقط میخوام به کاربر بگم سیستم داره کار میکنه....

  7. #7
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: این باگ؟

    این textbox1.text="" //change text تکس باکس رو خالی نشون میده.این کد رو پاک کنین.

  8. #8
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    چند قدم اون ور تر
    پست
    1,731

    نقل قول: این باگ؟

    نقل قول نوشته شده توسط ali_up1 مشاهده تاپیک
    من فقط میخوام به کاربر بگم سیستم داره کار میکنه....
    با این حساب (با توجه به مدت زمانی که طول میکشه که جستجو انجام بشه) بهتره از backgrounWorker استفاده کنید.

  9. #9
    کاربر دائمی آواتار mohammad272005
    تاریخ عضویت
    مرداد 1386
    محل زندگی
    تهران
    پست
    639

    نقل قول: این باگ؟

    اگه نمیخوای از thread استفاده کنی و میخوای عبارت searching داده بشه، درست قبل از GetSearchResult()فرمان Application.DoEvents() را استفاده کن

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار cpppro
    تاریخ عضویت
    آبان 1390
    محل زندگی
    In The Earth
    پست
    98

    نقل قول: این باگ؟

    میتونین به اندازه همون زمان یه تایمر بزارین تا عبارت در حال سرچ رو نشون بده. ضمن اینکه دوستان گفتن میتونین از ترد هم استفاده کنین.

  11. #11

    نقل قول: این باگ؟

    قبل از
    GetSearchResult()

    بنویس
    this.Refresh();

تاپیک های مشابه

  1. با این کد میتوانید Recycle Bin را خالی کنید ...
    نوشته شده توسط Keramatifar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 آبان 1384, 13:51 عصر
  2. پاسخ: 2
    آخرین پست: سه شنبه 12 آبان 1383, 19:08 عصر
  3. این دیگه چیه؟ too many record are locked
    نوشته شده توسط aliasghar در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 18:12 عصر
  4. با رعایت کردن این موارد هک نشوید
    نوشته شده توسط Mehrdad_Cracker در بخش امنیت در شبکه
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 اردیبهشت 1382, 20:34 عصر
  5. کی می دونه این پیغام برای چیه؟
    نوشته شده توسط ghaum در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 23 فروردین 1382, 11:14 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •