نمایش نتایج 1 تا 6 از 6

نام تاپیک: مشکل با کامبوباکس Dev

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    مشکل با کامبوباکس Dev

    سلام دوستان.

    من یه مجموعه کامپوننت های dev در برنامم استفاده میکنم
    الان یه مشکلی با کامبوباکس های این مجموعه برام بوجود اومده

    من میخوام آیتم های کامبوباکس طرف راست نمایش داده بشه ولی به طور اتوماتیک طرف چپ هستن.
    اگه آیتم ها رو به صورت دستی اضافه کنم مشکلی نیست میتونم بیارمشون سمت راست ولی وقتی آیتم ها از دیتابیس خونده میشن و به کامبوباکس اضافه میشن دیگه نمیشه راست چینشون کرد!!

    کسی این کار رو انجام داده؟چطوری میشه این کار رو انجام داد؟

    با تشکر

  2. #2

    نقل قول: مشکل با کامبوباکس Dev

    متوجه منظورتون نشدم

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل با کامبوباکس Dev

    با کامپوننت های dev کار کردین؟؟

    وقتی به کامبوباکس این مجموعه یه DataSource میدم تا اطلاعات رو نشون بده.
    متن آیتم هاش سمت چپ قرار میگیرن ولی من میخوام سمت راست باشن همین!!

    لطفا کمک کنید دوستان.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار alexmcse
    تاریخ عضویت
    فروردین 1391
    محل زندگی
    شیراز
    پست
    860

    نقل قول: مشکل با کامبوباکس Dev

    سلام

    private void Form1_Load( object sender , EventArgs e )
    {
    comboBox1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار morteza271
    تاریخ عضویت
    اسفند 1387
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    1,723

    نقل قول: مشکل با کامبوباکس Dev

    نقل قول نوشته شده توسط alexmcse مشاهده تاپیک
    سلام

    private void Form1_Load( object sender , EventArgs e )
    {
    comboBox1.RightToLeft = RightToLeft.Yes;
    }
    دوست عزیز لطف کنید اول درست سوال رو بخونید بعد جواب بدین!!!
    چرا همینجوری یه چیزی می نویسید؟؟!!
    نمیدونم چجوری به ذهنتون رسیده که من این رو نمیدونستم و همچین کدی نوشتین!
    واقعا لطف کردین دوستان...

    دیگه از این سایت امیدی نیست،خیلی وقته دیگه حرفه ای ها جواب نمیدن و اصلا نمیان!
    سایت برنامه نویس ایرانی هم رو به زواله !!!
    مدیران سایت یه فکری بکنید...
    من که میرم خودم یه کاری بکنم اینجا که ...

    موفق باشید.

  6. #6

    نقل قول: مشکل با کامبوباکس Dev

    سلام دوست عزیز ،

    این بسته کلا با rtl مشکل دارند شاید در نسخه های آینده مشکل رو حل کنند البته با یک راه حل غیر اصولی میشه مشکل شما رو حل کرد :

    اینجا رو ببین

تاپیک های مشابه

  1. مشکل انتخاب شدن اولین آیتم در کامبوباکس
    نوشته شده توسط mhofayyaz در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 06 آبان 1392, 11:11 صبح
  2. سوال: مشکل با ابزار گرید dev express
    نوشته شده توسط neynavaz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: یک شنبه 20 شهریور 1390, 10:41 صبح
  3. مشکل با کامبوباکس در دلفی 7
    نوشته شده توسط Rahyar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 18
    آخرین پست: یک شنبه 22 شهریور 1388, 02:51 صبح
  4. مشکل راست چین نشدن کامبوباکس در دلفی 7
    نوشته شده توسط Rahyar در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 6
    آخرین پست: جمعه 13 شهریور 1388, 01:28 صبح
  5. مشکل ایجاد کامبوباکس در dbgrid
    نوشته شده توسط مجتبی جوادی در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 08 مهر 1385, 15:00 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •