نمایش نتایج 1 تا 9 از 9

نام تاپیک: کمک در طراحی فرم

  1. #1
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    هر جا عشقم بکشه
    سن
    43
    پست
    47

    کمک در طراحی فرم

    سلام
    تورو خدا کمک کنید.
    1- من می خوام کابر نتونه فرم رو جابجا کنه.باید چی کار کنم ؟
    یعنی اجرا می شه فقط فرم ثابت باشه.به هیچ وجه تکون نخوره.

    2- وقتی فرم باز می شه تمام صفحه باشه.

    3- دستور تغییر سایز button.
    آخرین ویرایش به وسیله mehrdadtk : شنبه 16 اردیبهشت 1391 در 14:41 عصر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    دوست عزیر از پنجره Properties فرم این خصوصیات رو تنظیم کنید:
    FormBorderStyle=None
    WindowState=Maximized


    فقط یادتون باشه یه راهی برای بستن پنجره برای کاربر بزارید مثل:
        Private Sub Form1_Load(sender As System.Object, e As System.EventArgs) Handles MyBase.Load
    Me.KeyPreview = True
    End Sub
    Private Sub Form1_KeyDown(sender As Object, e As System.Windows.Forms.KeyEventArgs) Handles Me.KeyDown
    If e.KeyCode = Keys.Escape Then End
    End Sub

  3. #3
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    هر جا عشقم بکشه
    سن
    43
    پست
    47

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    واقعا ممنونم دوست عزیز، اگر ممکنه در مورد 3 هم کمک کنید.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash020
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    گیلان-رودسر
    پست
    392

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    سلام

       Private Sub Button1_Click(ByVal sender As System.Object, ByVal e As System.EventArgs) Handles Button1.Click
    '-------- تغییر اندازه
    Button1.Height += 10
    Button1.Width += 10
    '-------- تغییر مکان
    Button1.Left += 10
    Button1.Top += 10
    '================ - + (افزاایش یا کاهش)

    End Sub

  5. #5

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    سلام ، اینم یک راهه دیگه که کاربر نتونه فرم رو تغییر مکان بده ( فرم همراه با Border ) ، کد زیر رو داخل کلاس فرم اضافه کن و نتیجه رو مشاهده کن.

    Private Const WM_MOVING As Int32 = &H216
    Private Const [TRUE] As Int32 = 1

    Private Structure RECT
    Public Left As Int32
    Public Top As Int32
    Public Right As Int32
    Public Bottom As Int32

    Public Sub New(ByVal r As Rectangle)
    Me.Left = r.Left
    Me.Top = r.Top
    Me.Right = r.Right
    Me.Bottom = r.Bottom
    End Sub
    End Structure

    Protected Overrides Sub WndProc(ByRef m As System.Windows.Forms.Message)
    If m.Msg = WM_MOVING Then
    Runtime.InteropServices.Marshal.StructureToPtr(New RECT(Me.Bounds), m.LParam, False)
    m.Result = New IntPtr([TRUE])
    End If
    MyBase.WndProc(m)
    End Sub

  6. #6
    منتظر تایید آدرس ایمیل
    تاریخ عضویت
    بهمن 1388
    محل زندگی
    Urmia
    پست
    5

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    سلام اصلا نیازی به این همه کد نویسی نیست این تنظیمات در قسمت PROPERTY فرم هست و میتونی از این طریق براحتی ست کنی.

  7. #7

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    نقل قول نوشته شده توسط kamranwolf مشاهده تاپیک
    سلام اصلا نیازی به این همه کد نویسی نیست این تنظیمات در قسمت PROPERTY فرم هست و میتونی از این طریق براحتی ست کنی.

    اگه سوالی رو جواب میدی سعی کن کامل توضیح بدی ، شما گفتین داخل تنظیمات هست خوب اسمش رو بگو ( بعید میدونم همچین چیزی وجود باشه بجز همون که دوست عزیزم Farid.n گفت!)

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار NitroPlus
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1390
    محل زندگی
    اراک
    پست
    405

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    سلام کسی میتونه رابط کاربری مترو رو طراحی کنه؟

  9. #9
    کاربر تازه وارد
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1391
    محل زندگی
    هر جا عشقم بکشه
    سن
    43
    پست
    47

    نقل قول: کمک در طراحی فرم

    دوستان من می خواستم user & pass تعریف کنم.
    طوری که یوزر رو از ستون اول دیتابیسم بخونه و پسورد رو از ستون دوم.
    دیتابیسم access هستش.
    بعد یوزر اول با پسورد اول باشه.
    نه این که کاربر یوزر سطر اول رو وارد کنه با پسورد سطر دوم وارد بشه.
    لطفا دقیق بهم بگید چون واقعا مشکل دارم.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: درخواست کمک برای طراحی فرم
    نوشته شده توسط Milo_22 در بخش PHP
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 خرداد 1390, 07:41 صبح
  2. کمک در طراحی فرم در visual studio 2008
    نوشته شده توسط a...yar در بخش برنامه نویسی مبتنی بر Microsoft .Net Framework
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 24 اردیبهشت 1390, 12:23 عصر
  3. کمک در طراحی فرم
    نوشته شده توسط mosafer2nya در بخش Access
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 10:50 صبح
  4. کمک برای طراحی فرم زیبا و قدرتمند
    نوشته شده توسط saed2006 در بخش WPF
    پاسخ: 6
    آخرین پست: پنج شنبه 02 اردیبهشت 1389, 17:15 عصر
  5. کمک در طراحی فرم
    نوشته شده توسط resident در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 دی 1386, 09:59 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •