نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: ضافه كردن سطر به گريدويو

  1. #1

    ضافه كردن سطر به گريدويو

    سلام من يه گريد ويو دارم كه ميخوام با كليك روي يه دكمه،اول اطلاعاتي كه داخل چنتا تكس باكسه رو به گريدويو اضافه كنه بعد يه سطر به گريد ويو اضافه شه.كد زير رو نوشتم:
    privatevoid button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    int k = dataGridView1.Rows.Count-1;
    dataGridView1.Rows[k].Cells[0].Value = k;
    dataGridView1.Rows[k].Cells[1].Value = textBox1.Text;
    dataGridView1.Rows[k].Cells[2].Value = textBox2.Text;
    dataGridView1.Rows[k].Cells[3].Value = textBox3.Text;
    dataGridView1.Rows[k].Cells[4].Value = textBox4.Text;
    dataGridView1.Rows[k].Cells[5].Value = textBox5.Text;
    dataGridView1.Rows.Add(1);

    }

    اماوقتي روي دكمه ميزنم خطاي زيرو ميده:
    Rows cannot be programmatically added to the DataGridView's rows collection when the control is data-bound.
    مشكلش چيه؟

  2. #2

    نقل قول: ضافه كردن سطر به گريدويو

    اگر شما جدول رو از یک دیتابیس مستقیما bind می کنید یا از کلاس آماده استفاده می کنید برای اضافه کردن مقدار به جدول باید به دیتابیس مقداری رو اضافه کنید تا تغییرات در جدول گرید نشون داده بشه.
    بهتره به صورت دستی گزارشگیری کنید و فیلدها رو با یک حلقه پر کنید و بعد اگر این کد کار خواهد کرد.

  3. #3

    نقل قول: ضافه كردن سطر به گريدويو

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    اگر شما جدول رو از یک دیتابیس مستقیما bind می کنید یا از کلاس آماده استفاده می کنید برای اضافه کردن مقدار به جدول باید به دیتابیس مقداری رو اضافه کنید تا تغییرات در جدول گرید نشون داده بشه
    راستش من كار كردن با ديتا گريد رو بلد نيستم.همين كدم از خودم نوشتم.اما كاري كه من ميخوام بكنم دقيقا برعكس اينه.يعني من ميخوام ديتابيسم با اين جدول پرشه نه جدولم با ديتابيس

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    بهتره به صورت دستی گزارشگیری کنید و فیلدها رو با یک حلقه پر کنید و بعد اگر این کد کار خواهد کرد.
    من ميخوام هر دفه يه سطر به ليست اضافه شه نه اينكه كل جدولو با يه بار كليك پر كنم پس نميتونم از حلقه استفاده كنم

  4. #4

    نقل قول: ضافه كردن سطر به گريدويو

    خط آخر که rows.add داره رو بیارید به خط اول
    اصولا نباید مشکلی باشه !
    اول باید یک ردیف به گرید اضافه کنید بعد سلولهای آن را تغییر دهید .

  5. #5
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    تهران
    سن
    37
    پست
    297

    نقل قول: ضافه كردن سطر به گريدويو

    این کدو امتحان کن


    datagride.rows.insert(i,txbox1,txbos2,.......);

    از نظر املایی خطاهاشو بگیر.

    متغییر i شماره سطریه که میخای ادد کنی و مقدارهاتو با کاما جدا کن و در ادامش بنویس . سماره ستون نمیخاد

  6. #6

    نقل قول: ضافه كردن سطر به گريدويو

    سلام دوستان:
    این روشو امتحان کن صدرصد جواب میده


    this.dataGridView1.Columns.Add("1", "1");
    this.dataGridView1.Columns.Add("2", "2");
    this.dataGridView1.Columns.Add("3", "3");
    this.dataGridView1.Columns.Add("4", "4");
    this.dataGridView1.Rows.Add("five", "six", "seven", "eight");






  7. #7

    نقل قول: ضافه كردن سطر به گريدويو

    نقل قول نوشته شده توسط hakim22 مشاهده تاپیک
    خط آخر که rows.add داره رو بیارید به خط اول
    اصولا نباید مشکلی باشه !
    اول باید یک ردیف به گرید اضافه کنید بعد سلولهای آن را تغییر دهید .
    منم باهاش موافقم.اگر هم از ديتا تيبل يا ديتا ست استفاده كردين ميتونيد به ديتا تيبلتون اضافه كنيد و خودش توي ديتا گريد نشون ميده

تاپیک های مشابه

  1. پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 07 مهر 1389, 11:01 صبح
  2. غير فعال كردن سطر در Gridview
    نوشته شده توسط jingiliboyz در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 16 اسفند 1388, 17:07 عصر
  3. رنگي كردن سطر در ريچ تكست باكس
    نوشته شده توسط amir-haghighi در بخش WPF
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 15 مرداد 1388, 17:24 عصر
  4. سوال: نحوه جابجا كردن سطر ها در DataGridView ؟
    نوشته شده توسط morva14 در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 08 آبان 1387, 16:40 عصر
  5. سوال: نحوه cache كردن سطر هاي gridview خواندن اطلاعات cache شده
    نوشته شده توسط مژگان صداقت در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 10 شهریور 1387, 19:16 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •