نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: موقع پردازش فرم چه راهی برای افزایش سرعت کد نویسی سراغ دارید؟

  1. #1

    Question موقع پردازش فرم چه راهی برای افزایش سرعت کد نویسی سراغ دارید؟

    وقتی یه فرم می سازیم، باید نوع ورودی رو چک کنیم، خطاها رو نمایش بدیم.

    گاهی لازم هست چک کنیم که چین فرمی توی دیتابی قرار داره یا نه.

    طبیعیه که برای این کار باید از شرطهای زیادی استفاده کنیم. و همونطور که می دونید نوشتن این شرطها خیلی زمانبر هست

    راهی به نظرتون نمی رسه که توی این مورد سرعت کد نویسی رو افزایش بدیم؟

  2. #2

    نقل قول: موقع پردازش فرم چه راهی برای افزایش سرعت کد نویسی سراغ دارید؟

    من خودم از این روش استفاده میکنم:

    $flag = true;
    $vars = array('user', 'pass', 'id', 'name', 'family', 'father', 'email');
    foreach($vars as $var) {
    if(!isset($_POST[$var] || empty($_POST[$var])) {
    $flag = false;
    }
    }
    if($flag) {
    // ...
    }

    التبه میشه برای سایر مقاصد توسعه اش بدین. موفق باشید.

تاپیک های مشابه

  1. نکاتی برای افزایش سرعت صفحات ASP کلاسیک
    نوشته شده توسط M-Gheibi در بخش Classic ASP
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 12 دی 1397, 12:29 عصر
  2. سوال: آیا راهی برای افزایش سرعت کامپایلر در محیط QtCreator وجود دارد؟
    نوشته شده توسط BORHAN TEC در بخش برنامه نویسی در محیط QT و هم خانواده هایش
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 فروردین 1391, 15:20 عصر
  3. (مقاله)- استفاده از خصوصیات Recordset برای افزایش سرعت
    نوشته شده توسط حمیدرضاصادقیان در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 11
    آخرین پست: پنج شنبه 25 فروردین 1390, 00:26 صبح
  4. سوال: راهی برای افزایش سرعت دانلود با استفاده از این روش هست ؟
    نوشته شده توسط مهران رسا در بخش مباحث عمومی دلفی و پاسکال
    پاسخ: 4
    آخرین پست: شنبه 04 دی 1389, 23:23 عصر
  5. روش یا کامپوننتی برای افزایش سرعت برنامه های بانک اطلاعاتی
    نوشته شده توسط احسان آریانو در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 17 آذر 1386, 03:17 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •