نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: دسترسی به فیلدهای آرایه ای که به عنوان خروجی کلاس تعریف شده در برنامه

  1. #1

    دسترسی به فیلدهای آرایه ای که به عنوان خروجی کلاس تعریف شده در برنامه

    با سلام
    خروجی متدی از یک کلاسم از جنس آرایه هست
    درون فیلدهای این آرایه فیلدهای یک رکورد از جدول دیتا بیس ریخته شده
    می خواستم ببینم راهی هست که من وقتی دارم این متد رو فراخوانی می کنم و می خوام به فیلدهای این آرایه دسترسی داشته باشم بهم نشون بده که درون هرکدوم از این فیلدها کدوم یک از فیلدهای دیتا بیس ریخته شده؟

  2. #2

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای آرایه ای که به عنوان خروجی کلاس تعریف شده در برنامه

    ببینید من می خوام مثل ورودی تابع که یک سری متغیر تعریف می کنیم و سمت برنامه وقتی می خوایم ورودی ها رو بدیم به ما میگه که این ورودی موقع تعریف تابع به چه اسمی تعریف شده برای خروجی هم یه همچین حالتی باشه
    الان وقتی می خوام از مقادیری که درون آرایه ی خروجی است استفاده کنم همش باید برم تو کلاس رو ببینم که خونه ی i ام آرایه چه فیلدی رو به من میده

  3. #3

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای آرایه ای که به عنوان خروجی کلاس تعریف شده در برنامه

    خوب گفتم دیگه آرایه رو باید دوبعدی کنید و در کلاسی که نوشتید همراه مقدار ، آیدی اون مقدار رو هم در ردیف دوم آرایه ذخیره کنید و این آرایه رو برگشت بدید. بعدا هم هر فیلد از سطر اول آرایه مقدار و فیلد متناظر در ردیف دوم میشه آی دی اون فیلد و نیازی به مراجعه به دیستابیس و یا کلاس نیست.

  4. #4

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای آرایه ای که به عنوان خروجی کلاس تعریف شده در برنامه

    من درون کلاس این کد رو نوشتم

    public string[,] SelectRow(int UserID)
    {
    string[,] SingleUserInfo = new string[1, 1];

    var n = (from u in DataContext.Context.Users
    where u.UserID == UserID
    select u).SingleOrDefault();
    SingleUserInfo[0, 0] = "userID";
    SingleUserInfo[0, 1] = n.UserID.ToString();
    return SingleUserInfo;
    }


    حالا سمت برنامه چی باید بنویسم
    من وقتی این متد رو فراخوانی می کنم مقدار خروجی اش رو درون یک آرایه دیگه می ریزم اما چطوری بفهمم که مقداری که در خونه ی اول ریختم مقدار userID هستش

  5. #5

    نقل قول: دسترسی به فیلدهای آرایه ای که به عنوان خروجی کلاس تعریف شده در برنامه

    خوب اگر میخواهید یک سطر از دیتابیس رو بازگشت بدید از datarow استفاده کنید و انو برگردونید.
    مثال:

    public DataRow SelectRow(int _CityCode)
    {
    DataRow row;
    row = tbl_cityTableAdapter.GetDataBySelectRow(_CityCode) .Rows[0];
    return row;
    }

    در اینجا نتیجه سلکت که یک سطر هست رو داخل datarow قرار داده و بازگشت داده میشه.


    datarow میشه همون سطر مورد نظر. از آنجایی که datarow دارای همان ستونها و با همان نام فیلدهای جدول دیتابیس هست میتونید از همون اسامی ستونهای جدول دیتابیس استفاده کنید.
    مثال استفاده از متد بالا:

    private void button3_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    DataRow dtrow;

    dtrow = SelectRow(4);

    textBox1.Text = Convert.ToString(dtrow["city_name"]);
    textBox2.Text = Convert.ToString(dtrow["code_city"]);
    }

تاپیک های مشابه

  1. سوال: دسترسی به فیلدهای سطر جاری dbgrid
    نوشته شده توسط NewLife2008 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 14
    آخرین پست: چهارشنبه 29 آبان 1387, 16:48 عصر
  2. نحوه دسترسی به فیلدهای یک DataTable
    نوشته شده توسط mohamad2007 در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 3
    آخرین پست: دوشنبه 22 مهر 1387, 09:19 صبح
  3. پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 13 اسفند 1386, 23:33 عصر
  4. دسترسی به فیلدهای datagrideviwe
    نوشته شده توسط رمضانی افسانه در بخش C#‎‎
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 02 بهمن 1386, 13:49 عصر
  5. دسترسی به فیلدهای مورد نظر جدول
    نوشته شده توسط reza1357 در بخش VB.NET
    پاسخ: 12
    آخرین پست: شنبه 25 فروردین 1386, 08:02 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •