نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: احتمال این نیز می باشد که conncection ها در دیتابیس بسته و یا dispose نمی شوند

  1. #1

    احتمال این نیز می باشد که conncection ها در دیتابیس بسته و یا dispose نمی شوند

    بنام خدا
    سلام
    مدتیست که سایتخم رو به هاست ایرانی پارس دیتا انتقاتل دادم و مدام قطع میشه بهم گفتن بخاطر اتصال به دیتابیس در ساعات پربازدیده
    دیروز تنها 300 بازدید داشتم و سایت قطع شده یعنی پربازدید نبوده جواب آخر اونها این بوده

    احتمال این نیز می باشد که conncection ها در دیتابیس بسته و یا dispose نمی شوند


    نظر شما چیه و این مشکل اصلا یعنی چه
    اگر درست باشه چطور حل میشه
    دیتابیس های من در اول صفحه کانکشن اون باز و دز طی صفحه جدول های مختلف فراخوانی و بسته با close و nothing میشوند و درخار صفحه هم خود کانکشن با close و set nothing بسته میشوند

    معمولا هم جداول با set rs=cndb.executr(sql و یا rs.open sql,cndbb,3,3 باز می شوند

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار kashaneh
    تاریخ عضویت
    آبان 1383
    محل زندگی
    در همین نزدیکی
    پست
    537

    نقل قول: احتمال این نیز می باشد که conncection ها در دیتابیس بسته و یا dispose نمی شوند

    دوست عزیز روند کاری شما صحیح می باشد... اگر واقعا در پایان هر عملیات کانکشن ها را ببندید و مقادیر حافظه را خالی کنید نباید مشکلی در استفاده داشته باشید و فکر میکنم اون هاست در مورد بانک اطلاعاتی و حجم تبادل داده مشکلاتی باید داشته باشه... راه کار فعلی این هست که سعی کنید با کمترین میزان واکشی اطلاعات خودتون رو بدست بیارین... مثلا سعی کنید با یکبار اتصال بیشترین و مفیدترین واکشی اطلاعات رو داشته باشید به جای اینکه بخواهید در برای مثال 3 قسمت صفحه 3 بار به عناوین مختلف کانکت به دیتابیس بشوید و اطلاعات بگیرید... موفق باشی

  3. #3

    نقل قول: احتمال این نیز می باشد که conncection ها در دیتابیس بسته و یا dispose نمی شوند

    ضمن تشکر از دوست عزیز بخاطر طرح سوال و دوست دیگرمان بخاطر پاسخ.
    بنظر شما این روش کد ایجاد مشکل خواهد کرد؟



    objconn.Open
    set objRS = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    objRS.open "Select * From .....", objconn, 1, 1
    if objRS.RecordCount<>0 Then
    Response.Redirect ("/anotherpage.asp?m=notfound")
    Else
    'Do Something Else
    End If
    objRS.Close
    objconn.Close
    set objRS=Nothing
    set objconn=Nothing


    آیا باید به روش زیر نوشت؟ (لطفا افرادی که اطلاع دقیق دارند راهنمایی کنند. نه از روی حدس و گمان)


    objconn.Open
    set objRS = Server.CreateObject("ADODB.Recordset")
    objRS.open "Select * From .....", objconn, 1, 1
    if objRS.RecordCount<>0 Then
    objRS.Close
    objconn.Close
    set objRS=Nothing
    set objconn=Nothing
    Response.Redirect ("/anotherpage.asp?m=notfound")
    Else
    objRS.Close
    objconn.Close
    set objRS=Nothing
    set objconn=Nothing
    'Do Something Else
    End If


تاپیک های مشابه

  1. سوال: این کد ajax چرا در IE کار می کنه ولی در فایرفاکس کار نمی کنه
    نوشته شده توسط kavoshgar63 در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 10
    آخرین پست: جمعه 15 آبان 1394, 11:22 صبح
  2. پاسخ: 7
    آخرین پست: یک شنبه 30 مرداد 1390, 02:36 صبح
  3. مشکل با این کد insert و select کردن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط djscsi در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: یک شنبه 24 مرداد 1389, 15:40 عصر
  4. پاسخ: 8
    آخرین پست: پنج شنبه 27 خرداد 1389, 22:12 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •