نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: کشیدن اشکال خط و مستطیل روی صفحه نمایش

  1. #1

    Post کشیدن اشکال خط و مستطیل روی صفحه نمایش

    سلام دوستان من می خوام بجای اینکه روی فرمم چیزی Paint کنم روی صفحه نمایش چیزی Paint کنم کسی می تونه منو راهنمایی کنه .

    یه سوال دیگه من یه پنل دارم که چندتا کنترل روش هست هنگامی که می خوام روی این پنل چیزی در هنگام اجرا Paint کنم مثلآ یه مستطیل تمام اون کنترل ها و خود مستطیل شروع کنن به چشمک زدن یا به قولی رفرش میشن
    چه جوری می تونم جلوی این کار رو بگیرم

  2. #2

    نقل قول: کشیدن اشکال خط و مستطیل روی صفحه نمایش

    روی فرم جواب می ده ولی روی پنل یا flowLayoutPanel جواب نمی ده روی این عناصر باید چی کار کرد

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: کشیدن اشکال خط و مستطیل روی صفحه نمایش

    سلام
    یه سری به لینکهایی که اینجا دادم بزنید، در برنامه رسم گراف توسط کاربر عملیات Paint روی Panel انجام میشه.

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار رافعی مهدی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1387
    محل زندگی
    Sydney
    سن
    40
    پست
    272

    نقل قول: کشیدن اشکال خط و مستطیل روی صفحه نمایش

    اگر منظور ایشون و شما از صفحه نمایش همون desktop هست (؟!!!) که خب این یه سوال معروف هست و مثلاً میتونید اینجا رو ببینید. من بر اساس توضیحات بعدی که در مورد Paint بر روی Panel دادند اون لینک رو معرفی کرده بودم. البته بد نیست اضافه کنم که DoubleBuffered هم ضمن اینکه بی تأثیر نیست، مشکل چندانی رو حل نمیکنه! برای رفع مشکل flick در Paint یه راه حل اساسی وجود داره. بجای کنترل Panel معمولی در فرم از پنل زیر استفاده کنید:

        internal class OptimizedPanel : Panel
    {
    public OptimizedPanel()
    {
    this.SetStyle(ControlStyles.UserPaint, true);
    this.SetStyle(ControlStyles.OptimizedDoubleBuffer, true);
    this.SetStyle(ControlStyles.AllPaintingInWmPaint, true);
    }
    }

    فوق العاده برای انجام کارهای گرافیکی و تا حد مطلوبی انیمیشن موثره.

تاپیک های مشابه

  1. چاپ درخت روی صفحه نمایش
    نوشته شده توسط saleh.hi.62 در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 7
    آخرین پست: شنبه 14 شهریور 1388, 21:51 عصر
  2. پاسخ: 0
    آخرین پست: شنبه 20 تیر 1388, 18:51 عصر
  3. سوال: تشخیص دیده شدن یک فرم یا برعکس روی صفحه نمایش
    نوشته شده توسط antisocial در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: پنج شنبه 03 اردیبهشت 1388, 13:31 عصر
  4. چگونه اطلاعات و از پایگاه روی صفحه نمایش بدم
    نوشته شده توسط alij256256 در بخش MySQL
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 شهریور 1387, 14:30 عصر
  5. صفحه کلید مجازی بر روی صفحه نمایش
    نوشته شده توسط RealDream در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: شنبه 07 بهمن 1385, 10:31 صبح

برچسب های این تاپیک

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •