نمایش نتایج 1 تا 13 از 13

نام تاپیک: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

  1. #1
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    Question اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    با سلام خدمت اساتید .

    من یه ComboBox دارم و یه دکمه ی Add .
    با زدن Add مقادیرم به یه بانک SQL اضافه میشه . و از اونجا به لیست ComboBox اضافه میشه.

    حالا من میخوام مقادیر تکراری در لیست ComboBox نشون داده نشه .

    ممنون.

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار sds1920
    تاریخ عضویت
    تیر 1388
    محل زندگی
    اصفهان
    سن
    34
    پست
    483

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    قبل از اضافه کردن به comboBox با تابع Contain چک کنيد.اگه قبلا اضافه شده اضافه نکنيد.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    کد نویسیشو بلد نیستم . اگه امکانش هست یکم واضح تر بگید ممنون میشم .

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    خواهش میکنم یکی کمکم کنه !!!!!

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    دوست عزیز ممنون از کدتون....
    اما منظورم این نبود که مقادیر تکراری به بانک اضافه نشه ، منظورم این بود که مقادیر تکراری به ComboBox اضافه نشه.... یعنی بیاد ComboBox رو چک کنه !
    چنین چیزی امکان داره ؟

  6. #6
    کاربر دائمی آواتار saeidpsl
    تاریخ عضویت
    آذر 1388
    محل زندگی
    مریخ
    سن
    32
    پست
    791

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    سلام

    این

    using
    System.Windows.Forms;

    رو اول فورمت یا در بخش using اضافه کن

    اینم خود کد


    int r = comboBox.Items.Count;
    ArrayList newList = newArrayList();

    //Load all Items into temp array
    string[] temp = newstring[r];
    for (int i = 0; i < r; i++)
    {
    temp[i] = comboBox.Items[i].ToString();
    }
     
    //Add unique items to new ArrayList
    foreach (string ts in temp)
    {
    if (!newList.Contains(ts))
    {
    newList.Add(ts);
    }
    }

    comboBox.Items.Clear();
    foreach (string ns in newList)
    {
    comboBox.Items.Add(ns.ToString());
    }





  7. #7

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    اگر کمبوباکس رو از ذیتابیس پر میکنید میتونید از سلکت زیر برای پر کردن کمبو استفاده کنید و نتیجه رو به کمبو بایند کنید اما یادتون باشه که مقادیری که در کمبو قرار میگیرند اولین مقادیری هستند که در دیتابیس ثبت شدند، یعنی اگر چند رکورد به نام a داشته باشیم با این کار اولین a سلکت میشه و به طبع id اولین a. پس valuemember آیتم a در کمبوباکس میشه همین id و عملا بقیه رکورد ها استفاده نمیشند.

    select id,name
    from (
    select *,row_number() over (partition by name order by name) as row_number
    from tbl
    ) as rows
    where row_number = 1


    id , name رو متناسب با جدول خودتون تنظیم کنید.

  8. #8
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.


    if (!comboBox1.Items.Contains(textBox1.Text))
    {
    comboBox1.Items.Add(textBox1.Text);
    }


  9. #9
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    نقل قول نوشته شده توسط saeidpsl مشاهده تاپیک
    سلام

    این

    using
    System.Windows.Forms;

    رو اول فورمت یا در بخش using اضافه کن

    اینم خود کد


    int r = comboBox.Items.Count;
    ArrayList newList = newArrayList();

    //Load all Items into temp array
    string[] temp = newstring[r];
    for (int i = 0; i < r; i++)
    {
    temp[i] = comboBox.Items[i].ToString();
    }
     
    //Add unique items to new ArrayList
    foreach (string ts in temp)
    {
    if (!newList.Contains(ts))
    {
    newList.Add(ts);
    }
    }

    comboBox.Items.Clear();
    foreach (string ns in newList)
    {
    comboBox.Items.Add(ns.ToString());
    }





    با سلام و تشکر . اما کلاس ArrayListرو با توجه به استفاده از Using تون نمیشناسه.

  10. #10
    کاربر تازه وارد آواتار Ghaem66
    تاریخ عضویت
    فروردین 1389
    محل زندگی
    قبلا لنگرود
    سن
    36
    پست
    82

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    با تشكر از دوست عزيز mafaman2003
    اول يه كلاس درست كن به اين صورت

    class cls_connection
    {
    static public SqlConnection objconnection = new SqlConnection();
    static public SqlCommand objcommand = new SqlCommand();
    static public SqlDataReader objreader;

    static public void CreatConnection()
    {
    objconnection.Close();
    objconnection.ConnectionString = @"Data Source=.\SQLEXPRESS;AttachDbFilename=|DataDirector y|\DataBaseName.mdf;Integrated Security=True;User Instance=True";
    objconnection.Open();
    objcommand.Connection = objconnection;
    }
    }


    بعدش تو فرمت اين كد رو بنويس


    cls_connection.CreatConnection();
    cls_connection.objcommand.CommandText = "select myItem from myTable";
    cls_connection.objreader = cls_connection.objcommand.ExecuteReader();
    while (cls_connection.objreader.Read())
    {
    if (!comboBox1.Items.Contains(cls_connection.objreade r["myItem"].ToString()))
    {
    comboBox1.Items.Add(cls_connection.objreader["myItem"].ToString());
    }
    }
    cls_connection.objconnection.Close();

  11. #11

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    Ghaem66 عزیز
    اینی هم که شما گفتید میشه منتها باید آقای arash ghafori مشخص کنند که میخواهند از valuemember کمبوباکس استفاده کنند یا نه؟
    اگر فقط میخواهند یک ستون از جدول رو به کمبو بایند کنند که همون اول جواب میدادم که با اضافه کردن distinct به دستور سلکت همه مشکلات حل میشه:

    select distinct name from table

    اما اگر قرار باشه ستونی مثل id رو به valuemember اختصاص بدهند روش شما و همین روش distinct جواب نخواهد داد.

  12. #12
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    اساتید محترم ، متشکر از راهنمایی ها و وقتی که گذاشتید .
    ممنون که کمکم کردید.

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار arash ghafori
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    In Web
    پست
    208

    نقل قول: اضافه نکردن مقادیر تکراری به لیست ComboBox.

    نه . یه راه حل دیگه به جای این کار توی برنامه جایگزین کردم . اونم اینکه وقتی توی Combo حرف M رو زد هر چی با M شروع میشه بیاره. دیگه نیاد همه چیه اون ستون رو نمایش بده . این بهتره از اون راه . اون موضوع یه جورایی افزونگی داده میاره !!!!
    البته تونستم با راهنمایی شما ها و چنتا پروژه ، یه دکمه ی Add to List بزارم که کاربر با سلکت نام مورد نظر در Data grid اون رو به Combo اضافه کنه .

    بازم ممنون از راهنماییای با ارزشتون .

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن مقدار یک فیلد از بانک به لیست ComboBox
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 5
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 19:03 عصر
  2. مشکل اضافه کردن به لیست ComboBox .
    نوشته شده توسط arash ghafori در بخش C#‎‎
    پاسخ: 4
    آخرین پست: جمعه 15 اردیبهشت 1391, 17:15 عصر
  3. اضافه کردن مقادیر در لیست
    نوشته شده توسط Future در بخش C#‎‎
    پاسخ: 7
    آخرین پست: سه شنبه 04 خرداد 1389, 05:26 صبح
  4. سوال: اضافه کردن مقادیر رکوردهای یک فیلد ADOQuery به یک ComboBox
    نوشته شده توسط hadisalahi2 در بخش بانک های اطلاعاتی در Delphi
    پاسخ: 8
    آخرین پست: شنبه 28 آذر 1388, 11:24 صبح
  5. Combobox و مقادیر تکراری
    نوشته شده توسط djscsi در بخش دسترسی به داده ها (ADO.Net و LINQ و ...)
    پاسخ: 9
    آخرین پست: سه شنبه 30 تیر 1388, 01:43 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •