نمایش نتایج 1 تا 19 از 19

نام تاپیک: php.info

  1. #1

    php.info

    سلام
    اطلاعات کاملی در مورد php.infoو htaccessو php.iniمی خوام.می خوام بدونم از این سه گزینه چه استفاده هایی تو تنظیمات سایت و امنیت اون میشه .
    ممنون میشم اگه راهنماییم کنید.

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: php.info

    سلام
    در مورد php.ini , info باید گفت که اینا چیزی مثل رجیستری ویندوز هستن. یعنی تنظیمات سایت رو مشخص می کنن
    شما اگر هاست بخری که می تونی اینا رو تغییر بدی و با توجه به نیازت تغییر بدی. ولی در سایت های هاست رایگان همچین چیزی بصورت عمومی وجود نداره و سایت میاد محدودیت هایی رو براش می ذاره
    به عنوان مثال اگر فرم آپلود داری می تونی تنظیم کنی تا 1000مگ رو هم بگیره. ولی در سایت های رایگان روی 2 مگ تنظیمه و نمی تونی هم تغییرش بدی.
    سرچ کنی می تونی به این نتایج برسی

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: php.info

    به نام خدا
    با سلام
    آیا میشه ، تنظیمات php.ini را با فایل های php (منظورم همان توابع php تغییر داد.). اگر پاسختان + است ، لطفا مثال بزنید ، تست شده باشد.(خیلی مهم)
    در ضمن من توی ساختار جوملا فایلی با نام php.ini دیدم ، آیا این فایل نیز مانند فایل htaccess (البته با دستورات مربوط به خودش) عمل میکنه، یعنی سرور دستوراتش را پردازش میکنه، اگر نه پس چرا جوملا یه سری تنظیمات توش نوشته!!!

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: php.info

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    با سلام
    آیا میشه ، تنظیمات php.ini را با فایل های php (منظورم همان توابع php تغییر داد.). اگر پاسختان + است ، لطفا مثال بزنید ، تست شده باشد.(خیلی مهم)
    سلام
    بله میشه. البته در هاست های رایگان این امکان رو ندارید. اگر سرچ کنید چیزی به نام ini_set رو می تونید پیدا کنید. و همه چیز رو تغییر بدید. فقط تمام تغییرات فقط در همان صفحه انجام میشه و تغییرات در فایل ذخیره نخواهد شد

  5. #5
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: php.info

    به نام خدا
    با سلام
    ini_set اصلا کار نمیکنه ، می توانید تست کنید.

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: php.info

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    به نام خدا
    در ضمن من توی ساختار جوملا فایلی با نام php.ini دیدم ، آیا این فایل نیز مانند فایل htaccess (البته با دستورات مربوط به خودش) عمل میکنه، یعنی سرور دستوراتش را پردازش میکنه، اگر نه پس چرا جوملا یه سری تنظیمات توش نوشته!!!
    سلام
    بله شما می تونید همچین فایلی رو بسازید و کنار فایلتون بزارید تا از تنظیماتش استفاده کنید. البته این تنظیمات با تنظیمات داخل فایل Php فرقی نداره

  7. #7
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: php.info

    اینم لینک از سایت مرجعش http://php.net/manual/en/function.ini-set.php

  8. #8
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: php.info

    مهم نیست ، مرجعش چی گفته ، مهم اینکه کار نمیکنه!!!

  9. #9
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    آذر 1387
    محل زندگی
    اهل کاشانم
    پست
    746

    نقل قول: php.info

    سلام
    من تاحالا ازین استفاده کردم. بازم میگم در هاست های رایگان استفاده از این روش جواب نمیده چون محدودش کردن. ولی در هاست های پولی یا لوکال هاست صد در صد جواب میده. 100%

  10. #10

    نقل قول: php.info

    نقل قول نوشته شده توسط armsoftpc مشاهده تاپیک
    مهم نیست ، مرجعش چی گفته ، مهم اینکه کار نمیکنه!!!
    دوست عزیز، این حرف شما (با عرض معذرت) کمی خودخواهانه و کودکانه هست. قطعاً هاست شما چنین دسترسی خاصی رو برای شما بسته وگرنه این روش 100٪ کار میکنه. بهتره بجای لجبازی، ببینید مشکل از کجاست که این روش برای شما کار نمیکنه وگرنه اگه قرارباشه حرفهای مرجع رسمی تولید PHP رو قبول نکنیم، اونوقت حرف کی قابل قبول خواهد بود؟

  11. #11
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: php.info

    هاستم لوکاله باز هم مشکلیه، (یعنی من اول همه چی روی لوکال امتحان می کنم، بعد میبرم روی سرور اونم از نوع پولیش.)
    فایل htaccess هر دستوری که بهش میدم ، بدون مشکل اجرا می کنه ، اما تابع ini_set تقریبا هیچ دستوری رو اجرا نمیکنه ، مثلا برای افزایش حجم آپلود نوع htaccess اش کار میکنه ، اما ini_set نه!
    البته با این سخنان شما به نظر میرسه شاید دستوری که وارد میکنم ، غلط باشه، چون من عینا دستور php.ini اصلی رو درش وارد میکنم، حالا برای این که تست کنیم ، میشه لطفا دستوری که شما در ini_set برای این کار (افزایش حجم آپلود) را بزارید.
    مشکل از کجاست که این روش برای شما کار نمیکنه وگرنه اگه قرارباشه حرفهای مرجع رسمی تولید PHP رو قبول نکنیم، اونوقت حرف کی قابل قبول خواهد بود؟
    حالا عصبانی بودم ، چه چیزی گفتم.
    سلامت باشید.
    آخرین ویرایش به وسیله armsoftpc : جمعه 22 اردیبهشت 1391 در 21:36 عصر

  12. #12

    نقل قول: php.info

    این کد رو امتحان کنید ببینید چه خطایی دریافت میکنید:

    error_reporting(E_ALL);
    ini_set('output_handler', 'mb_output_handler');

  13. #13
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: php.info

    هیچ خطایی ، اصلا توی حالت های قبلی هم خطا تولید نمی کرد ، بلکه اصلا اعمال نمیشد.
    اگر میشه دستور افزایش حجم آپلود را بذارید.

  14. #14

    نقل قول: php.info

    ini_set('upload_max_filesize', '4M');

    مثال فوق، اندازه آپلود رو روی 4 مگابایت تنظیم میکنه.

  15. #15
    کاربر دائمی آواتار armsoftpc
    تاریخ عضویت
    آذر 1389
    محل زندگی
    خونه ی پسر شجاع (تهران)
    پست
    379

    نقل قول: php.info

    همین بود که میگفتم کار نمیکنه.

  16. #16

    نقل قول: php.info

    باید دقت کنید که اجرای این دستور در صفحه مقصد فرم فایده ای نداره چون PHP بعد از اینکه فایل آپلود بشه شروع به فعالیت میکنه و اون موقع دیگه برای تعیین حداکثر اندازه فایل دیر شده. بهترین راه استفاده از htaccess. برای تنظیم این مورد هست یا اینکه توی خود فایل فرمتون (نه صفحه مقصدش) با php.ini کار تنظیم کردن حداکثر اندازه مجاز رو انجام بدین. بعلاوه چون فایلها هم با روش post آپلود میشن، باید post_max_size رو هم علاوه بر upload_max_filesize افزایش بدین. در کل این راه رو امتحان کنید:
    1- کد زیر رو توی یک فایل با نام php.ini نوشته و در پوشه ریشه سایتتون ذخیره کنید:

    memory_limit = 8M
    post_max_size = 4M
    upload_max_filesize = 4M

    2- اگه فایل htaccess. هم دارین، دقیقاً همون کد بالا رو توی اون هم در ابتدای همه کدهاش اضافه کنید.
    3- این کد رو هم در ابتدای فایلی که همه جا ضمیمه میشه (مثل config.php) یا خود فایل فرم (نه فایل مقصد فرم) کپی کنید:

    ini_set('meemory_limit', '8M');
    ini_set('post_max_size', '4M');
    ini_set('upload_max_filesize', '4M');

    موفق باشید.

  17. #17

    نقل قول: php.info

    دوستان عزیز لطفاً اگه مشکلتون برطرف میشه، تاپیک رو همینطوری رها نکنید و اطلاع بدین تا دیگران هم متوجه بشن و درصورت بروز مشکل مشابه، سریعتر به جواب برسن. موفق باشید.

  18. #18

    نقل قول: php.info

    سلام میشه بگین،چطوری مشخص کنم که به طور مثال حداکثر k فایل دانلود بشه و حداکثر سایز کلی n باشه و اندازه هر کدوم حداکثر mباشه؟

  19. #19

    نقل قول: php.info

    شما سمت کلاینت نهایتاً میتونید یک محدودیت کلی تحت عنوان MAX_FILE_SIZE بگذارین که حجم مجاز برای هر فایل رو مشخص میکنه. حجم کلی هم که میشه تعداد تگهای input از نوع file که گذاشتین، ضربدر MAX_FILE_SIZE
    ازطرفی تعدادشون هم که دست خودتونه (چندتا تگ input از نوع file گذاشتین).
    البته باز هم سمت سرور باید اعتبارسنجی لازم رو انجام بدین. مثال:

    $count = count($_FILES);
    $flag = true;
    foreach($_FILES as $file)) {
    if($file['error'] != 0 && $file['size'] > 1048576)) {
    $flag = false;
    }
    }
    if($flag) {
    // process files
    }

تاپیک های مشابه

  1. استفاده از PHP در IIS6
    نوشته شده توسط mostafa_pk در بخش PHP
    پاسخ: 4
    آخرین پست: پنج شنبه 26 اسفند 1395, 21:41 عصر
  2. php builder
    نوشته شده توسط در بخش PHP
    پاسخ: 9
    آخرین پست: جمعه 25 بهمن 1387, 23:20 عصر
  3. php بهتر است یا ASP.NET
    نوشته شده توسط mahmoodreza در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 24 مهر 1387, 22:25 عصر
  4. learning PHP
    نوشته شده توسط shabnam در بخش PHP
    پاسخ: 25
    آخرین پست: شنبه 08 فروردین 1383, 05:43 صبح
  5. مشکل در PHP-Nuke
    نوشته شده توسط mostafa_dotNet در بخش PHP
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 29 تیر 1382, 22:44 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •