نمایش نتایج 1 تا 7 از 7

نام تاپیک: نحوه چک کردن فایل تکست

  1. #1

    نحوه چک کردن فایل تکست

    سلام و روز مادر بر مادران عزیز مبارک

    دوستان در برنامه زیر ما اطلاعات دیتا گرید ویوو از یه فایل تکس در ریشه درایو c خوانده میشه
    چه راهی وجود داره که اگر فایل خالی از اطلاعات بود پیغامی صادر کنه ممنون

    using System;
    using System.Collections.Generic;
    using System.ComponentModel;
    using System.Data;
    using System.Drawing;
    using System.Linq;
    using System.Text;
    using System.Windows.Forms;
    using System.IO;
    namespace WindowsFormsApplication28
    {
    public partial class Form1 : Form
    {
    public Form1()
    {
    InitializeComponent();
    }

    private void button1_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    StreamReader red = new StreamReader("C:\\my.txt");
    string all = red.ReadToEnd();
    red.Close();
    DataTable dtb = new DataTable();
    dtb.Columns.Add("Name");
    dtb.Columns.Add("Family");
    string[] record = all.Split('+');
    for (int i = 0; i < record.Length; i++)
    {
    string[] record2 = record[i].Split(';');
    dtb.Rows.Add(record2[0],record2[1]);

    }
    dataGridView1.DataSource = dtb;
    }

    private void button2_Click(object sender, EventArgs e)
    {
    StreamWriter wit = new StreamWriter("C:\\my.txt");
    wit.Write(richTextBox1.Text);
    wit.Close();

    }
    }
    }

  2. #2
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: نحوه چک کردن فایل تکست

    سلام
    بعد از خواندن فایل میتونید چک کنید:
                if (all.Trim() == "")
    MessageBox.Show("message");

  3. #3

    نقل قول: نحوه چک کردن فایل تکست

    ممنون متد trim کارش چک کردن پر یا خالی بودن هست ؟ و از چه طریق تشخیص میده

  4. #4
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: نحوه چک کردن فایل تکست

    متد Trim رو به این خاطر گذاشتم که اگه space یا فاصله داخل فایل باشه اونارو در نظر نگیریم.

  5. #5

    نقل قول: نحوه چک کردن فایل تکست

    متوجه نشدم. کل فایل ما فضایی خالی هست ! منظور شما ؟؟؟

  6. #6
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    اسفند 1390
    محل زندگی
    آمل
    پست
    207

    نقل قول: نحوه چک کردن فایل تکست

    نقل قول نوشته شده توسط vB.N3T مشاهده تاپیک
    متوجه نشدم. کل فایل ما فضایی خالی هست ! منظور شما ؟؟؟
    منظور من space یا " " هستش. اگه فقط space داخل فایل باشه اونا رو حذف میکنه.

  7. #7

    نقل قول: نحوه چک کردن فایل تکست

    خوب پس چرا میگه فایل خالی هست؟؟؟؟

تاپیک های مشابه

  1. نحوه باز کردن فایل در IE
    نوشته شده توسط rahami در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 01 تیر 1386, 00:36 صبح
  2. کد کردن فایل تکست
    نوشته شده توسط tc1000 در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 9
    آخرین پست: یک شنبه 20 خرداد 1386, 17:22 عصر
  3. نحوه باز کردن فایل در اینترنت اکسپلورر
    نوشته شده توسط rahami در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 29 بهمن 1385, 14:58 عصر
  4. نحوه کپی کردن فایل
    نوشته شده توسط aminkeshani در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: چهارشنبه 26 مهر 1385, 14:11 عصر
  5. نحوه EXE کردن فایل های جاوا
    نوشته شده توسط rs_kabir در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 12 تیر 1385, 12:54 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •