نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: ثبت مقدار null در parentId

  1. #1
    کاربر دائمی
    تاریخ عضویت
    فروردین 1388
    محل زندگی
    کرج
    پست
    319

    ثبت مقدار null در parentId

    سلام
    من فیلدی به نام ParentCode دارم که از نوع int است برای بار اول می خوام این فیلد مقدار Null بگیره برای ثبت از دستور زیر استفاده کردم

    public static int Insert(string Name, string ShowingCode, int? ParentCode, byte GLevel, bool State)
    {
    int? ParentCode= 0;
    ParentCode= null;
    ......
    cmd.CommandText = "Insert into dbo.TblGoods(Name,GLevel,State,ShowingCode,ParentC ode) Values (@gname,@level,@gstate,@gcode,@parent)";
    cmd.Parameters.AddWithValue("@gname", Name);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@parent", ParentCode);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@gcode", ShowingCode);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@level", GLevel);
    cmd.Parameters.AddWithValue("@gstate", State);
    }
    .....

    اما وقتی می خواد عمل Insert رو انجام بده با خطای زیر مواجه میشم برای اینکه این مشکل رو حل کنم چه کار باید کنم؟
    خطا :
    The parameterized query '(@goodsId int,@gname nvarchar(5),@gcode nvarchar(5),@parent nvar' expects the parameter '@parent', which was not supplied.

  2. #2

    نقل قول: ثبت مقدار null در parentId

    از یه دستور شرطی استفاده کنید که اگه ParentCode برابر null بود مقدار "@parent" رو برابر DBNull.Value قرار دهید در غیر اینصورت مقدار ParentCode رو قرار بدین.

  3. #3
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: ثبت مقدار null در parentId

    می تونید در sp به این پارامتر مقدار DefaultValue برابر null بدید. در این صورت دیگه لازم نیست که این پارامتر از طریق برنامه supply بشه.

تاپیک های مشابه

  1. دادن مقدار null به یک فیلد از نوع int در جدول
    نوشته شده توسط saffari2005 در بخش SQL Server
    پاسخ: 1
    آخرین پست: دوشنبه 02 خرداد 1384, 09:34 صبح
  2. کمک فوری - تشخیص فیلدی از رکورد که مقدار null دارد
    نوشته شده توسط Ali Najafian در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 17 بهمن 1383, 15:18 عصر
  3. حذف مقدار null
    نوشته شده توسط SoheilKH در بخش SQL Server
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 25 فروردین 1383, 22:33 عصر
  4. چگونه فهمیدن مقدار Null که از بانک خوانده می شود (نیمه فوری)
    نوشته شده توسط روح اله معینی زاده در بخش VB.NET
    پاسخ: 6
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1382, 15:02 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •