نمایش نتایج 1 تا 15 از 15

نام تاپیک: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

  1. #1

    Exclamation آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    نظرتون نسبت به استفاده از تابع تبدیل تاریخ که در سایت http://jdf.scr.ir ارائه شده چیه؟

    آیا این سایت رو تایید می کنید؟

    من الان از یه تابع تبدیل تاریخ استفاده می کنم که شماره روز در هفته رو نشون نمی ده و نمی تونم برنامه دلخواهم رو بنویسم ! بنظرتون این تابع که استفاده می کنم دارای نقص هست؟

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار Unique
    تاریخ عضویت
    مرداد 1384
    محل زندگی
    ایران - اصفهان
    پست
    3,199

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    من خیلی وقته از این توابع این فایل استفاده میکنم و تا حالا هیچ مشکلی نداشتم.

  3. #3

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    من وقتی این فایل رو با فایل قدیمی جایگزین کردم، همه اعداد و کاراکتر های انگلیسی بصورت علامت سوال نمایش داده می شد. چطور می شه این مشکل رو حل رکرد؟

  4. #4
    کاربر دائمی آواتار com.mohsen
    تاریخ عضویت
    دی 1387
    محل زندگی
    مازندران-ساری
    پست
    141

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    مشکل با utf-8 داری

  5. #5

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    مشکل با utf-8 داری
    چطور می شه مشکل utf-8 رو حل کرد؟

  6. #6

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    من یه مشکلی که با این کتابخانه جدیدا پیدا کردم اینه که بعضی وقتا توی تبدیل قسمت تاریخ رو تبدیل میکنه ولی قسمت زمان رو تبدیل نمیکنه و زمان همون UTC میمونه یعنی +3.30 بهش اضافه نمیشه ولی تاریخ تبدیل شده
    کسی همچین مشکلی تا حالا داشته؟

  7. #7

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    من خودم توی تابع jmktime به ابتداش دستور ;('date_default_timezone_set('Asia/Tehran اضافه کردم تا زمان رو درست محاسبه کنه.

  8. #8

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    من با mktime کار میکنم نه jmktime

  9. #9

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    خوب اونوقت چطور انتظار دارین زمان درست نشون داده بشه؟ mktime تاریخ و زمان میلادی رو مورد استفاده قرار میده. اگه میخواین درست کار کنه، باید از jmktime استفاده کنید و حتماً قبل از استفاده از هرکدوم از این توابع دستور زیر رو اجرا کنید:
    date_default_timezone_set('Asia/Tehran');

    موفق باشید.

  10. #10

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    الان این و زدم مقدار false بر میگردونه

    jmktime('07','23','47','02','24','2013');

  11. #11

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    دوست عزیز، jmktime تاریخ شمسی میگیره. مثال:
    echo jmktime(7, 23, 47, 12, 10, 1391);

    برای میلادی باید از همون mktime استفاده کنید ولی اگه میخواین ساعت رو درست بزنه، قبلش همونطور که گفتم date_default_timezone_set رو با پارامتر 'Asia/Tehran' صدا بزنید.

  12. #12

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    خوب اگه من تاریخ شمسی رو بدونم چه کاریه بیام از این کتابخانه استفاده کنم
    من میخوام میلادی رو تبدیل کنه دیگه
    این کار رو هم که گفتین کردم
    ساعت ها رو 3.30 دقیقه به عقب برمیگردونه
    و من نمیخوام اینطوری بشه

  13. #13

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    برای تبدیل از gregorian_to_jalali استفاده کنید.

  14. #14

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    دوست عزیز من تا تاریخ م شکلی ندارم
    من مشکلم ساعته
    اگه داخل یک while 10 تاریخ رو تبدیل کنم تاریخ ها درسته ولی فقط ساعت اولی درسته ساعت های 9 تای بعدی مشکل دارن و ساعت ها تبدیل نمیشه
    چرا آیا؟
    نکته: من از wamp روی ویندوز استفاده میکنم

  15. #15

    نقل قول: آیا تابع ارائه شده در سایت jdf.scr.ir رو تایید می کنید؟

    کدتون رو همراه با یکسری دیتای نمونه بگذارین تست کنم

تاپیک های مشابه

  1. سوال: آیا تابع های save و load درست نوشته شده اند ؟؟؟
    نوشته شده توسط giootin_tiz در بخش برنامه نویسی با زبان C و ++C
    پاسخ: 3
    آخرین پست: پنج شنبه 30 اردیبهشت 1389, 16:25 عصر
  2. پاسخ: 4
    آخرین پست: دوشنبه 09 شهریور 1388, 10:27 صبح
  3. آیا jbuilder 2007 از سوی سایت ارائه می شه ؟
    نوشته شده توسط kianian در بخش برنامه‌نویسی جاوا
    پاسخ: 5
    آخرین پست: دوشنبه 20 فروردین 1386, 09:16 صبح
  4. آیا می‌خواهید در این سایت یک بخش Chat داشته باشیم؟
    نوشته شده توسط Doctor Sinohe در بخش گفتگو با مسئولین سایت، درخواست و پیشنهاد
    پاسخ: 14
    آخرین پست: دوشنبه 05 آبان 1382, 13:55 عصر
  5. اشکال در sql server و فایل های دانلود شده از سایت مایکروسافت
    نوشته شده توسط amuSoheil در بخش مسائل مرتبط با نصب و راه اندازی
    پاسخ: 6
    آخرین پست: چهارشنبه 22 مرداد 1382, 00:51 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •