نمایش نتایج 1 تا 5 از 5

نام تاپیک: مراحل تولید بازی سیاوش به اتمام رسید. به زودی ...

  1. #1
    کاربر جدید آواتار mehdi21
    تاریخ عضویت
    بهمن 1385
    محل زندگی
    تهران
    سن
    40
    پست
    19

    مراحل تولید بازی سیاوش به اتمام رسید. به زودی ...

    دیگه وقتشه !
    با سلام و عرض ادب خدمت همه
    بالاخره بازی سیاوش مراحل تولید رو پشت سر گذاشت و آماده توزیع در اوایل تابستان شد.
    استودیو بازی سازی سورنا این بازی رو تو 36 ماه به اتمام رسوند و حدود 35 نفر در روند تولید این بازی مشارکت کردند.
    مختصری از بازی :
    بازی داستان کشته شدن سیاوش توسط افراسیاب (پادشاه توران زمین) و انتقام گیری خون پاک سیاوش توسط پسرش کیخسرو را روایت می کنه و همچنین باز پس گیری مرزهای اشغال شده ایران توسط تورانیان (افراسیاب) به دست کیخسرو جوان
    سبک بازی : RPG
    بازیهای مشابه : warcraft III – Torch Light - Diablo - Dungeon Siege
    ابزار مورد استفاده جهت تولید :
    زبان برنامه نویسی : C++‎‎‎‎
    API مورد استفاده : DirectX 9.0c
    موتور گرافیکی : SourenaEngine(KGE) موتور رسمی و متن باز شرکت تولید کننده بازی (استودیو بازی سازی سورنا)
    ادیتور بازی : سیمرغ ادیتور (ادیتور رسمی شرکت تولید کننده بازی )
    زبان اسکریپت بازی : Cyrus Script زبان اسکریپت متن باز شرکت تولید کننده بازی (استودیو بازی سازی سورنا)
    هسته بازی (موتور بازی ) : پیاده سازی شده با معماری Component base (استودیو بازی سازی سورنا)
    موتور صدا : bass sound engine
    GUI System : Segan تولید شده در شرکت تولید کننده بازی (استودیو بازی سازی سورنا)

    گیم پلی :
    گیم پلی اصلی بازی مبارزه و کار با آیتم ها و استفاده از مهارتهای کسب شده در بازی است . البته معما ها و گیم پلی های فرعی نیز در بازی گنجانده شده است.
    تنوع آیتم ها ، مهارت ها و دشمنان و غول آخرهای مراحل مختلف از نقاط قوت بازی می باشد. ماموریت های مختلف و نیز داستان بازی که در مورد ایران باستان می باشد، فضایی دلنشین از یک بازی RPG را برای بازیکن به ارمغان می آورد.

    تعدادی از تصاویر مراحل مختلف بازی را در قسمت زیر می توانید مشاهده کنید.

    وب سایت تیم تولید کننده بازی :
    http://www.sourenagames.com

























    آخرین ویرایش به وسیله kochol : یک شنبه 24 اردیبهشت 1391 در 11:57 صبح

  2. #2

    نقل قول: مراحل تولید بازی سیاوش به اتمام رسید. به زودی ...

    فقط می تونم بگم عالیییه

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار vice_city
    تاریخ عضویت
    بهمن 1389
    محل زندگی
    خرم آباد
    پست
    83

    نقل قول: مراحل تولید بازی سیاوش به اتمام رسید. به زودی ...

    خیلی خوشحال شدم.

  4. #4

    نقل قول: مراحل تولید بازی سیاوش به اتمام رسید. به زودی ...

    با جوان های ایرانی حال می کنم پر از اراده هستند

  5. #5

    نقل قول: مراحل تولید بازی سیاوش به اتمام رسید. به زودی ...

    عالی . امیدوارم همیشه موفق باشید.خیلی خیلی خوشحالم که دارید این کار رو می کنید.

تاپیک های مشابه

  1. جذب نیرو جهت تولید بازی رایانه ای.
    نوشته شده توسط Ali rafaty در بخش آگهی های استخدام
    پاسخ: 0
    آخرین پست: جمعه 19 شهریور 1389, 21:57 عصر
  2. همکاری در تولید یک بازی ساده برای کودکان
    نوشته شده توسط elahi123 در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 3
    آخرین پست: چهارشنبه 23 مرداد 1387, 15:34 عصر
  3. تشکیل یک تیم تولید بازی
    نوشته شده توسط Mahdi_multimedia در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 31
    آخرین پست: یک شنبه 14 مرداد 1386, 17:46 عصر
  4. خلاصه مراحل کلی و جزیی نوشتن بازی ها را بنویسید؟
    نوشته شده توسط sql_qassem در بخش طراحی و ساخت بازی‌های کامپیوتری
    پاسخ: 4
    آخرین پست: سه شنبه 22 اسفند 1385, 11:24 صبح

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •