نمایش نتایج 1 تا 4 از 4

نام تاپیک: مشکل این کد کجاست؟؟؟

  1. #1

    Question مشکل این کد کجاست؟؟؟

    سلام
    من یک چک لیست باکس دارم و یک لیبل
    چک لیست باکسرو از بانک پر میکنم
    میخوام با کلیک روی هر ایتم چک لیست باکس ایتمی که چک خورده به لیبل منتقل بشه و تیکش که برداشته شده از لیبل پاک بشه
    این کد ر و توی سایت دیدم و استفاده کردم اما توی لیبل زمان اجرا هر ایتم از چک لیست باکس چک میخوره مینویسه system.data.row
    خواهش میکنم بگید مشکلش چیه؟؟
    ممنون

     if (e.NewValue == CheckState.Checked)
    CheckedItems.Add(checkbox1.Items[e.Index].ToString());
    else
    CheckedItems.Remove(checkbox1.Items[e.Index].ToString());

    lb.Text = "";

    foreach (string item in CheckedItems)
    lb.Text = (string.Concat(lb.Text, item, " ,")).ToString();

    lb.Text = (lb.Text.TrimEnd(new char[] { ',' })).ToString();

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار فرید نجفلو
    تاریخ عضویت
    بهمن 1390
    محل زندگی
    تبریز
    پست
    1,189

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟؟؟

    سلام دوست عزیز
    شما باید اول بینید کدوم ستون رو می خواید نشون بدید خو اگه در نظر بگیریم که شما می خواید ستون اول رو داشته باشید می تونید اینطوری بنویسید:

    foreach (object item in CheckedItems)


    lb.Text = (string.Concat(lb.Text, ((DataRow)item)[0].ToString(), " ,"));
    آخرین ویرایش به وسیله فرید نجفلو : یک شنبه 24 اردیبهشت 1391 در 19:00 عصر

  3. #3

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟؟؟

    سلام
    توی console application یه مشکلی برام پیش اومده نمی دونم چه جوری حلش کنم.
    وقتی می خام از کاربر ورودی بگیرم ، مثلا کاربر نام خودش را وارد کند ، به جاری کاراکترهایی که کاربر تایپ می کنه ، علامت سوال(؟) تایپ می شه.در حالیکه در نشان دادن خروجی مشکلی برای نشان دادن کاراکترها وجود نداه.

    چطوری می تونم درستش کنم؟
    ممنون

  4. #4

    نقل قول: مشکل این کد کجاست؟؟؟

    نقل قول نوشته شده توسط Farid.N مشاهده تاپیک
    سلام دوست عزیز
    شما باید اول بینید کدوم ستون رو می خواید نشون بدید خو اگه در نظر بگیریم که شما می خواید ستون اول رو داشته باشید می تونید اینطوری بنویسید:

    foreach (object item in CheckedItems)


    lb.Text = (string.Concat(lb.Text, ((DataRow)item)[0].ToString(), " ,"));
    سلام
    ممنون جواب دادید
    اما نشد
    ببینید طبق گفته هام در پست 1 چطور مشکل رو حل کنم
    ممنون میشم لطف کنید و کمک کنید

تاپیک های مشابه

  1. مشکل این برنامه چیه؟
    نوشته شده توسط shahram126 در بخش برنامه نویسی اسمبلی خانواده x86
    پاسخ: 5
    آخرین پست: چهارشنبه 22 آذر 1385, 02:32 صبح
  2. مشکل این کد کجاست؟استفاده Query String در یک صفحه واحد
    نوشته شده توسط Masuod در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 0
    آخرین پست: یک شنبه 01 خرداد 1384, 14:17 عصر
  3. مشکل این عبارت SQL چیه ؟
    نوشته شده توسط nasr در بخش برنامه نویسی در Delphi
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 12 مهر 1383, 13:51 عصر
  4. مشکل این کد چیه ؟
    نوشته شده توسط sunboy در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 5
    آخرین پست: سه شنبه 10 تیر 1382, 20:01 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •