نمایش نتایج 1 تا 3 از 3

نام تاپیک: لود کردن یک مقدار از داخل دیتابیس به یک textbox

  1. #1
    کاربر تازه وارد آواتار torisoft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    لود کردن یک مقدار از داخل دیتابیس به یک textbox

    با سلام
    مشکل من در نحوه لود کردن یک مقدار از داخل یک ستون در دیتابیس به یک textbox
    با وارد کردن یک عدد در داخل یک textbox این عدد با سال شمسی حال به یک stored procedures داده میشه و پس از تطبیق این دو عدد با اعداد داخل یک table مقدار داخل یکی از فیلدهای (NEgineNo) اون به یک textbox دیگه ارجاع داده میشه.
    کد مرتبط با stored procedures
    else if @PReceiptNo>0 And @PYear>0
    Select * from TbToll
    Where NReceiptNo=@PReceiptNo And NYear=@PYear

    که بعد از صحت این موضوع باید مقدار داخل فیلد NEngineNo در TbToll رو برگردونه

    کدهای domain service برنامه :
    public IQueryable<TbToll> GetSpFilterTbToll(int pReceiptNo, string pEngineNo, int pYear)
    {
    return ObjectContext.SPFilterTbToll(pReceiptNo, pEngineNo, pYear).AsQueryable();

    }


    کد سمت client (البته فکر میکنم این قسمت ها باید باشه. مشکل من همین قسمته که نمیدونم چطوری باید مقدار NEngineNo رو به NEngineNoTxtBox برگردونم)
    private void BillNumTxtBoxKeyDown(object sender, KeyEventArgs e)
    {
    if (e.Key.Equals(Key.Enter))
    {

    var context = new Web.CarTollDomainContext();
    var persianCalendar = new PersianCalendar();

    context.Load(context.GetSpFilterTbTollQuery(Conver t.ToInt32(BillNumTxtBox.Text), null,
    persianCalendar.GetYear(DateTime.Now)));

    EnginNumTxtBox.Focus();
    }
    }


    با تشکر

  2. #2
    کاربر دائمی آواتار d_derakhshani
    تاریخ عضویت
    آبان 1389
    محل زندگی
    تهران، d.derakhshani@yahoo.com
    پست
    510

    نقل قول: لود کردن یک مقدار از داخل دیتابیس به یک textbox

    شما می خواید فقط یک از داخل یک ستون رو برگردونید و یا یک رکورد یا تمامی جدول که فقط یک مقدار اون رو احتیاج دارید؟

  3. #3
    کاربر تازه وارد آواتار torisoft
    تاریخ عضویت
    اردیبهشت 1384
    محل زندگی
    مشهد
    پست
    53

    نقل قول: لود کردن یک مقدار از داخل دیتابیس به یک textbox

    نقل قول نوشته شده توسط d_derakhshani مشاهده تاپیک
    شما می خواید فقط یک از داخل یک ستون رو برگردونید و یا یک رکورد یا تمامی جدول که فقط یک مقدار اون رو احتیاج دارید؟
    وقتی شرط بالا برقرار بشه فقط یک سطر منحصر به فرد میده و من مقدار یکی از اون ستون ها که فقط یک مقدار داره رو میخام
    امیدوارم من درست فهمیده باشم و منظورم و درست رسونده باشم

    ممنون

تاپیک های مشابه

  1. سوال: لود کردن Defult Value از داخل جدول
    نوشته شده توسط Rasool-GH در بخش Access
    پاسخ: 12
    آخرین پست: پنج شنبه 14 دی 1396, 18:36 عصر
  2. لود کردن عکس از دیتابیس
    نوشته شده توسط Asad.Safari در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 4
    آخرین پست: چهارشنبه 11 اردیبهشت 1392, 12:22 عصر
  3. سوال: لود کردن یک سایت در داخل تگ <form>
    نوشته شده توسط po0ya_jo0n در بخش طراحی وب (Web Design)
    پاسخ: 2
    آخرین پست: دوشنبه 08 آذر 1389, 10:05 صبح
  4. سوال: لود کردن یه فایل تکست، داخل لیست باکس؟؟
    نوشته شده توسط mamad_Datcom در بخش برنامه نویسی در 6 VB
    پاسخ: 3
    آخرین پست: سه شنبه 05 آبان 1388, 06:52 صبح
  5. پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 28 اردیبهشت 1386, 12:24 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •