نمایش نتایج 1 تا 2 از 2

نام تاپیک: خطا موفع اضافه کردن فایل DLL

  1. #1

    خطا موفع اضافه کردن فایل DLL

    سلام

    زمانی که فایل sapi.dll رو در ویژوال استودیو 2008 از مسیر زیر اضافه میکنم طبق تصویر با خطا مواجه میشم ، مشکل از کجاست ؟ ممکنه از نسخه نرم افزار باشه ؟

    Project > add refrence

    error.jpg

  2. #2

    نقل قول: خطا موفع اضافه کردن فایل DLL

    سلام
    مراحلی رو که گفته دنبال کن:


    Step 1) Add the DLL as a resource. To do this open the project, select the resources tab, select "add existing file" and add the DLL as a resource.

    Step 2) Add the name of the DLL as a string resource.

    Step 3) Add this code to your main form-load: (In this example my project is called "USBXpress_TestPanel", and the DLL file I'm using is "SiUSBXp.dll").

    Code Snippet
    if (System.IO.File.Exists(USBXpress_TestPanel.Properties.Resources.DLLName + ".DLL") == false)
    {

    System.IO.
    StreamWriter OutStream;
    System.IO.
    BinaryWriter BinStream;
    // Create the DLL file

    OutStream =
    new System.IO.StreamWriter(USBXpress_TestPanel.Properties.Resources.DLLName + ".DLL", false);
    BinStream =
    new System.IO.BinaryWriter(OutStream.BaseStream);
    BinStream.Write(USBXpress_TestPanel.Properties.
    Resources.SiUSBXp);
    BinStream.Close();
    }




    So the first time your code runs it will detect the missing DLL in it's default directory and create the file. This way the DLL is actually embedded in your exe, so you don't have to mess with the deployment files or anything.

تاپیک های مشابه

  1. سوال: اضافه کردن فایل DLL به پروژه برای نمایش فایل ویدئویی
    نوشته شده توسط Bahar_HS در بخش C#‎‎
    پاسخ: 2
    آخرین پست: شنبه 26 آذر 1390, 13:43 عصر
  2. سوال: اضافه کردن فایل dll ویندوز به بر نامه در ویبی نت
    نوشته شده توسط oliya24 در بخش VB.NET
    پاسخ: 2
    آخرین پست: جمعه 31 تیر 1390, 22:29 عصر
  3. اضافه کردن فایل dll به برنامه
    نوشته شده توسط bitaaa در بخش ASP.NET Web Forms
    پاسخ: 2
    آخرین پست: یک شنبه 03 خرداد 1388, 11:17 صبح
  4. خطا هنگام اضافه کردن فایل dll
    نوشته شده توسط reza10203045 در بخش VB.NET
    پاسخ: 0
    آخرین پست: چهارشنبه 11 دی 1387, 10:00 صبح
  5. نحوه اضافه کردن فایل dll به کریستال
    نوشته شده توسط moh_mas در بخش گزارش سازی با Crystal Report
    پاسخ: 1
    آخرین پست: پنج شنبه 08 فروردین 1387, 21:34 عصر

قوانین ایجاد تاپیک در تالار

  • شما نمی توانید تاپیک جدید ایجاد کنید
  • شما نمی توانید به تاپیک ها پاسخ دهید
  • شما نمی توانید ضمیمه ارسال کنید
  • شما نمی توانید پاسخ هایتان را ویرایش کنید
  •